From Dust to Dawn

 
 
 
 
Happy Saturday! Om några  BILDER  är OTYDLIGA så är det nog farten och pixlarna.. Jag och TROY hamnade på restaurang.. Det finns inget "hund-cafe" här.. men några "hund-restauranger"Ellie fick såklart mat hemma..Troy och jag "fick återkomma" om Troy skällde. Han satt tyst i 2 timmar.. De på Sjöpiren älskar Troy men det är ju mat-bokningar också. Såå.,har ni hajpat känslan?Inorgon blir det sovmorgon! Blev en tidig kväll för Troy! Hoppas ni haft en underbar dag också. Hammarby if vs Örby? blev 3-3. 
Gitarr gick för 100 sek och .. himla regn! När Elliott precis ritat "skyltar" och ska gå runt måste vi typ plasta in skyltarna.Go klass-kassan! Alla har vi varit unga.. och glada i sinnet!  Moi är också glad.. men bu..Hamnade alla bilder i "fel ordning".. Make it ur own way!Skilz? Liwe Liwe J xoxo
 
 Klasskassan har vi inte fått besked om! Mormor gav bort Ecco-skor för flera tusen.. Eller! Ja några par..Jag rensade på slitna MK -saker.. Kanske blir Liseberg? Eller Tivoli?Vem vet.. Loppisen gör vi kanske inte om!  Men JAG kan tänka mig att ställa upp för klassen igen! 
 
0 kommentarer