Monday Fun

Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
 
Elliott:- "Vad gör dem som sover när de inte orkar gå i sömnen?" (Gissa?:)
Jag- ???
Elliott:De tar cykeln, såklart! ( som E.T)
 
Elliott:- "What does the sleepingpeople do when they dont have the power to walk in sleep? ) (Guess?)
Me:-???
Elliott: They take a bike! (like E.T)
 
Take Care! It Is Monday! XoXo
 
2 kommentarer

EX ON THE BEACH W/ MTV

Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
 
"HÅLL DINA VÄNNER NÄRA OCH DINA EX PÅ AVSTÅND".
 
I veckan fick jag hem lite trevligt förpackat pressmaterial från MTV. Tack!
Det var en härlig bag med med pressinfo om MTV:s nya realityserie Ex On The Beach.
 
 
Åtta heta singlar samlas i ett strandhus för att flörta,festa och hitta kärleken.  Vad de inte vet är att allas ex också har blivit inbjudna och en och en dyker de upp på stranden... I samband med premiären av programmet som går av stapeln söndagen den 27 April klockan 21.50 ( kan även ses en timme senare på MTV.se efter sändning).har MTV tagit fram en smart webbapplication som hjälper svenska folket att undvika sina ex.
 
 
 
DET DÄR STELA ÖGONBLICKET NÄR MAN RÅKAR STÖTA PÅ SITT EX UTE- DET KALLAS NU FÖR "EX-POSURE". MTV HAR CLAIMAT BEGREPPET PÅ URBAN DICTIONARY INFÖR PREMIÄREN AV NYA SUCCESERIEN EX ON THE BEACH.
 
Att ofrivilligt hamna på samma grillfester och uteserveringar som som sina "före detta" kan vara rätt jobbigt. För att undvika att bli bränd av sina ex i vårsolen har MTV tagit fram en behjälplig app.
Genom att gå till www.mtv.se/exposureforecast kan du välja vilka gamla flammor du vill undvika. Webbtjänsten scannar, genom Facebook, av dina incheckningar och öppna events och ger dig sen en värmekarta på området som har högst "Ex-posure" Kartan fungerar även utanför Sverige om du behöver boka semesterresan med nya partnern.
 
PROGRAMMET HAR PREMIÄR SÖNDAG DEN 27 APRIL KLOCKAN 21.50 PÅ MTV. AVSNITTEN GÅR ÄVEN ATT SE PÅ www.MTV.se EN TIMME EFTER SÄNDNING: Missa inte!
 
XoXo
 
 
 
0 kommentarer

Paket från MTV

 
I slutet av "arbetsveckan" fick jag en Lovely påse på dörren från MTV. Lovar att visa er innehållet under kvällen! Stay Tuned! XoXo
 
0 kommentarer