Monday Fun

Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
 
Elliott:- "Vad gör dem som sover när de inte orkar gå i sömnen?" (Gissa?:)
Jag- ???
Elliott:De tar cykeln, såklart! ( som E.T)
 
Elliott:- "What does the sleepingpeople do when they dont have the power to walk in sleep? ) (Guess?)
Me:-???
Elliott: They take a bike! (like E.T)
 
Take Care! It Is Monday! XoXo
 

EX ON THE BEACH W/ MTV

Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
 
"HÅLL DINA VÄNNER NÄRA OCH DINA EX PÅ AVSTÅND".
 
I veckan fick jag hem lite trevligt förpackat pressmaterial från MTV. Tack!
Det var en härlig bag med med pressinfo om MTV:s nya realityserie Ex On The Beach.
 
 
Åtta heta singlar samlas i ett strandhus för att flörta,festa och hitta kärleken.  Vad de inte vet är att allas ex också har blivit inbjudna och en och en dyker de upp på stranden... I samband med premiären av programmet som går av stapeln söndagen den 27 April klockan 21.50 ( kan även ses en timme senare på MTV.se efter sändning).har MTV tagit fram en smart webbapplication som hjälper svenska folket att undvika sina ex.
 
 
 
DET DÄR STELA ÖGONBLICKET NÄR MAN RÅKAR STÖTA PÅ SITT EX UTE- DET KALLAS NU FÖR "EX-POSURE". MTV HAR CLAIMAT BEGREPPET PÅ URBAN DICTIONARY INFÖR PREMIÄREN AV NYA SUCCESERIEN EX ON THE BEACH.
 
Att ofrivilligt hamna på samma grillfester och uteserveringar som som sina "före detta" kan vara rätt jobbigt. För att undvika att bli bränd av sina ex i vårsolen har MTV tagit fram en behjälplig app.
Genom att gå till www.mtv.se/exposureforecast kan du välja vilka gamla flammor du vill undvika. Webbtjänsten scannar, genom Facebook, av dina incheckningar och öppna events och ger dig sen en värmekarta på området som har högst "Ex-posure" Kartan fungerar även utanför Sverige om du behöver boka semesterresan med nya partnern.
 
PROGRAMMET HAR PREMIÄR SÖNDAG DEN 27 APRIL KLOCKAN 21.50 PÅ MTV. AVSNITTEN GÅR ÄVEN ATT SE PÅ www.MTV.se EN TIMME EFTER SÄNDNING: Missa inte!
 
XoXo
 
 
 

Paket från MTV

 
I slutet av "arbetsveckan" fick jag en Lovely påse på dörren från MTV. Lovar att visa er innehållet under kvällen! Stay Tuned! XoXo
 

Happy Easter And To Be Continued...

Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
 
Phu! Nu är vi tillbaka till livet igen!  Trött men glad! Det är lite lite tråkigt att överge en sååå fantastisk söt svit som vi fått ha över påsk! Jag hoppas ni har haft det bra också. To be continued! XoXo

Elliott and Johanna On Joe Labero Inferno Show

Photo and Copyright by Johanna Törnqvist

Igår kväll så var Elliott och jag på en fantastisk Show på Cirkus i Stockholm. Elliott är så inponerad av den underbara aftonen med Joe Labero and Crew. Elliott fick tid att hälsa på både Carl-Jan Granqvist och Anders Ledin i vimmlet och var så väldigt glad över att få träffa  fab Joe Labero och få uppleva den här kvällen. Det var många spännande och exploderande tricks i showen som kan vara lite svåra att öva på hemma!
Tack för en underbar afton!
 
 
Yesterday me and Little Elliott went on a Show @ Cirkus in Stockholm. Elliott was very impressed by the wonderful evening. Elliott mingled around and run into the lovely Carl-Jan Granqvist and the "All Sång på Skansen" Anders Ledin after the show.. Elliott was soooo  happy to meet fab Joe Labero and very impressed of the thirilling tricks in the Show!
Thanks for a lovely evening!
 
XoXo

Swatch Waches S/S-14

Here we go! Some of the new hot CANDY-WATCHES from Swatch.  I like the "swirwly fluffy first-one thing" but he rest is nice and fun too! In stores now for Spring/Summer 2014. Price 470-540 sek.
 
Kolla här! Några av dem nya heta CANDY-WATCHES från Swatch. Jag gillar den" polka-söta-rasta-söta-första-saken" men de övriga ser syrliga och lockande ut också! Priset för "godis-klockorna" ligger mellan 470-540 sek.
 
Watch out! XoXo
 

RSS 2.0