Ed Hardy Grey Saturday Style

Ed Hardy "Hat" ( E says möösa heter hat in English) !
 

Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
 
With Mascara From Lancome Hypnose You Can Hypnose Yourself Sometimes W/ Diffrent Looks!
 
Happy Saturday! Xoxo
 

We Wait One Year Too Next Time?

Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
 
 
 
 
 
 
 
 All Copyright @ Johanna Törnqvist
 
 
Happy B-day Too Mee And Best W!  WE Had A Weery Nice Nite Yesterday But Next Time I Wish To Be Thin To Be Beauttiful In All Dresses!
If You Have A D-Cup and No Butt It Is Hard To Find A Dress! Maybe Me Can Cut Something As Last Year Next Year? Haha..;) Keep smiling Girls! Love U W! :)
 
XoXo
 
Ps: Why Does All Brands Make Tex. NICE  Dresses W/ No Byst!  You Cant Walk Or Eat In Them!If You Buy A 158-164 cl  From H&M Children  You Can Wear It  All Day Long!( Help But Nice!) But If You Buy A Medium From Tex. Mexx Or D&G You Have To Cut It Before U Wear It! Think Again All Designers! We All Need A Modern Size Then XS S M L XL...Think Of Tall People With C-D Cup...Should They Waer XL If They Have Byst?
 It Is 2014 Now! Lol! Love Peace! Happy Life!
 
 
 

It Is Quite Empty On The Red Carpet In Rain...

 
Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
 
Yesteray The Last Stop On Opera House Experience in Stockholm Was Canselad Because The Rain Set In!
But We Had A Fun "Own Brunch" @ Josefina at Djurgården.
Lovely Food,, Champagne And Music!
We Will  Be Back Another Weekend!
 
Xoxo
 

Just A Little Bit Champs Elysees Street Style @ Paris

hamp
This Is Elliott
 
 This Is Johanna Wearing :Mulberry Picadilly Shirt  and Leggings by H&M, Tee W / Paljett Tiger (?) Sunglasses Black Mrac Jacobs (Model ?)
 
Photo and Cipyright @ Johanna Törnqvist
 
Just A Little Paris Street Style!
 
Xoxo
 
 
 
 

Look Back Look Forward...A Step?


This Pic Was Before I Got A Puppy! Haha...Love  Xoxo

Petite Braclet @ Champs Elysees

 
 
 
Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
 
Check Ellliotts "braclet" we found in a petite store on Champs Elysees.
Just the blue and the white.  Matching his adorable Chelsea Tee!
 Litttle  Elliott has a  nice "Band-Braclet-Collection" now on the right arm .....
From different places this summer!
 
Fun To Collect  AND You Can Swin w/ Them Too!
 
Happy Friday!
 
Xoxo
 

Sometimes The Buissnes Smells Too

Now Me Gonna  WRITE Correct In Swedish....So Everone Understand! :)
 
(My English And French Readers!Try To Translate! You Will Fix It! )

Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
 
 
Phuely! Dbehöver inte vara en superstjärna eller en en B-star för att förstå lite hur " The A- List Stars" känner sig. "Man" kan ju tycka att dem kan höra av sig för varje missatag dem gör...men till vem? TO WHO? :)
Jag och min son Elliott har just varit i Paris och blivit attackerade av diverse "kameramän" som ingen vet var dem kommer ifrån.  "Atackerade" är ju också då en fråga om fem meters avstånd eller en "smack-attack". Jag menar 5 -metars avstånd! Clerar? :)Man ska allid vara "rar" men sitter du och är hungrig och inte vet vilken supermarket som är öppen inte har du lust att leee mot alla tänkbara "paparazzis" som smyger omkring ( som ej finns utan är goa japaaner! lol) uan att vi har bett dem? Det här problemet som "inga superstjärnor har"..? Que..Det kan inte sressa dem att rusa, byta  fel..partner..där går gränsen för MIG..men..fel tunnelbana, byta restaurang, avsluta sin shopping eller bli irriterade utan lunch? Jag vill gärna träffa dessa superstjärnor som INTE är jag ÄR JAG. Jag blir ibland aningen parnoid ( efersom alla stjärnor aldrig får känna såhär och de enbart är vi "wannabess" som blir paranoida??), Parnoid-Lika med "a little bit overstressed". moi undrar om jag borde tagit min LV Speddy 40 istället för LV Speedy 35..med machande plånbok..Hade jag varit finare då? Hade alla tyckt jag var Chicy?  Hade jag känt mig mer "Confident" att jag lyckat matcha mina saker som jag önskat/planerat på morgonen eller tycker vissa omkring mig att " a cute persoally mix-match style" med Longchamp and Mulberry Picadilly kan vara "shopping-chic and fun"? Jag har ingen aning och raskar snällt på med mina ännu hela MJ Glasses på huvude! Trångt!" Omgivningen sucker över..att jag visst ramlade ner från Arc De Triumf... men mår bra av mig själv!   Stenrappor från Napoleons-tid och moi  i guld-flats med liten hal klack... Ett litet råd till dig som har många skor..Go 4 Converse  om du planerar underbara Champs Elysee dagtid.!!( Det var bara en platå- hylla längst upp @  Arc De Triumf I Fall From Backward... INTE hela höga heliga monumentet som TUR var)..Arc de Tiumf,I Never Forget Arc De Triumf! Vilket minne!
 
MEN vad ad har det med denna länk att göra?http://www.elle.com/news/beauty-makeup/heres-proof-that-justin-bieber-stinks?src=spr_FBPAGE&spr_id=1448_82030363&linkId=9327826
 
En gång fick Åhlens City stänga ner uppfaren utanför med 4 pikebussar ( en gång!?) för att någon busslast lr vad VET JAG från typ. Österuropa trodde att JAG med en matchvikt på över 50+? kilo skulle vara Victoria Beckham!  Har hon  inte page? MEN det kan man inte svara till dem som jagagr henne!? Man springer!
Det kan tyckas synd om Victoria att bli jämförd med mig men de hinner man inte ta hänsynt till som 55 kilo tung mamma från Sverige!. Man blir rädd för dem som jagar och stör,  män oftast som vill komma nära..eller "prata med en".och kvinnor som undra vilka tofflor man älskar! Hey! Jag kan rusa ibland...Jag är egntligen väldigt jordnära och trevlig men stalkers eller personer som tränger mig tycker jag inte om, jag blir aningen rädd varje gång!Om NÅGON säger något i närhetn av mig som känns scary, stirrar eller fotar med sin smartphone ..elller "nämen är det inte typ den där franska modellen"  eller "Victoria Beckaham" i  närheten av mig igen så tar jag en taxi från platsen!  Om jag  hittar närmaste metro springer jag ner där iställett om det går fortare och tar mig hem.No fear Johanna! Alla människor,kända som okända har ju en VARDAG med räkningar och nära och vad man vill! Que? Det är aldrig roligt att känna sig trängd eller komma försent till event eller vänner för att det är folk ivägen. Det tråkigaste som finns är att åka och shoppa och komma hem utan smink,presenter,skor etc. för att det var för mycket folk!
Ibland kanske alla kan vara otrevliga i "trängda lägen" Både kända och okända.
Jag tror ibland "stjärnor" kan bli irriterade över  att bli förväxlade med någon annan skådis eller modell eller att simpelt  glömma sin LV speedy i  en taxi för att taxin måste köra en omväg för att det är för mycket folk på vissa platser...det kan vara dyrt och jobbigt att boka om plan eller gömma sig på balkongen för att det far främmande bilar omkring utanför som plingar, tjutar och gör en okoncentrerad på okristligt tider. Tänk vad UNDERBART det är att bara få tända ljus hemma eller var man är och coosa med en god middag på kvällen , prata om dagens alla små lr stora bestyr IFRED?
 
Jag tänker lite på det här då med Justin Bieber och hans dofter som enligt mig äro ganska friska och flirtty..vilkett inte pasar media nu då?.....med alla namn..som kanske finns eller inte kanske finns..wow... är  det en utopi? Vad hände med fantasin?  Jämfört med CK One eller Björn Borg som jag tycker jag får ont i huvudet av. Inte av Björns avslutade tennis-karriär, hans uppbrot från sina flickvänner/fruar? ( var hon glamour-modell? ) utan av mysken i deon kanske? Det är då inte PERSONLIGEN Calvin Klein eller Björn som jag får migrän av, det är parfymen! Tänk! Har någon en doft-lista de gillar sen barnsben? Jag gillar amber och sandelträ och lite LJUSA noter och inte unisex-dofter! Hannah GILLAR INTE i Poison eller Coco Chanel. Men vacker var Coco! och Coco Har vackra parfrym-flaskor! :) Justin Bieber har enligt mig släpt två gansk väldoftande dofter vid namn The Key och Justin Bieber Edp. Jag har dock inte prövat Someday och Girlfriend och Next Girlfriend men kanske får göra det vid tillfälle. Björn Borg och CK har lyckats med sin Underwear-Collection måste jag säga. Både barn, unga och gamla kör ju ALLTID dessa boxer och socks. Stilrena och fun!
 
Kanske kommer Justin Bieber med ett" Scampoo and Balsam for Females" snart i samma doft som "The Key". MAYBE....?!....DET SKA JAG HA! ( Ni som vill skratta, gör det om det kommer!) Jag älskar den doften! .. eller varför inte "Hairwax for Guys" ( "Keep Calm All Day WAX" låter som ett säljande namn tycker jag!
The Feature Is Not Set!
 
Nu har jag fått en hel hord  (eller ett halvt luciaåg)efetr mig som undrar var JUSTIN BIEBER är... Man kan ju hoppas den minskar efter detta som ingen ser..typ..men mig ser dem.. .. Vem vet....Han kanske doftar på parfym med Victoria Beckaham...eller sover! Vem bryr sig dygnet runt? :) Make The World A Happier Place Not A Prison! Please!
 
Get a Life! I  Me Adore Paris More Than..Ever!! 
  Tomorrow Is A New Day! Be Kind! Smile! Love!
 
xoxo
 

The Last From Johanna Et Elliott @ Du Louvre! Volia!

E:- Titta mamma! Mona Lisa! Är det den riktiga tavlan nu då? Moi: -Jaaaa..(.ellerhur Leorardo Da Vinci? :)
 
Johanna Et Tuthankamon ( sorry if i spell your namn wrong, i adore you!)
Anrika Louvren. (www.louvre.fr) Där skulle man bo högst upp med en liten fransk balkong!
Elliott i Louvrens vackra "entree piassa". Tres Bien!
Gud utan nos..vacker och klok. (någon gud som ser mycket rar ut)
Elliott Et " A Fanclub" Outside Du Louvre...Wonder ...Looking For What? :)
Johanna and The Favourite! You Dont Need Arms And Head To Have A Good Soul! :) Que?
 
(All Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist)

Wonderful Day @ Du Louvre. Both Me And Elliott Was So Tired After The Visit. 
Soo Much History , Walking, (Photographing..)Reading etc. In A Short Time REALLY Can Take Your Breath Away!
In My BlogPost Before This You Can Reed About What Me And Elliott Did After " Du Louvre" (www.louvre.fr)
 Late At Nite We  Just Call Roomservice Insted Of Going Out For Dinner.
Me And Elliott Was Soo Happy And Tired After The Fun Sun- Day! Kids Need To Sleep!
 
 Me Adore You E! Xoxo
 
 
( PS. Striktly Forbidden To Copy Any Photos From Du Louvre!  All  Copyright  @Johanna Törnqvist.
Some Tags Is Diffucult To Change Afterwards. I Hope You As A Reader Can Live w/ That Some Tags In This Blogpost Can Be Wrong! I Will Be Better @ Tags! I Work On It! Promise!  DS)

Johanna och Elliott @ Louvren Paris

Johanna and Elliott Törnqvist , Louvren. Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
 
Last Sunday me and Elliott Went to famous Louvren( www.louvre.fr) in Paris. It is a wounderful place you can not miss if you visit tthe mainplace of creativness, Paris. You can see the famouse MONA LISA. People in common  dont know who see really was but peaple still guess...Do you know "Mona Lisas real name? " You can comment here...:) We also saw "Tutankamon" and "The Greece  and /or Egyptish Goods" without arms or without nose. They wew so classic with their beauty and pain,and the day was perfect! We took some cheese and vine (and Children-starbucks) after and looked at piassa and all the fun around the du Louvre! You can sometimes see paparzzis and nice people around the Louvre!
 
Förra söndagen var jag och Elliott på Louvren i Paris. Det är ett underbart ställe som du inte kan missa om du besöker "kulturens huvudstad" paris. Du kan kika på bla. den berömda Mona Lisa. Folk världen runt vet fortfarande inte riktigt vem MONA LISA var. Om du har en aning får du gärna lämna en kommentar här? Meninegn var att mn ine skulle veta vem Da Vinci hade velat porrättera! Vi såg också "Tuttankamon" och "Grekiska gudar och Egyptiska Ramses" utan armar eller med krossde näsor... De var verkligen klassiska skulpturer som har etsats sig fast i våra minnen som " beauy and pain". Dagen var perfek! Jag och lilla Elliott tog lite söndags-snacks efter som vin och ost ( starbucks för den lilla) och tittade på den fina piassan vid Louvren. Du kan alltid se stiliga Louvren besökare och paparazzis runt " Du Louvre"!
 
XoXo

Johanna Et  "Tuttnankamon" @ Du Louvre. Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
Johanna Törnqvist @ Louvren Paris.
 
 

Seine Tour Eiffel Carosell

 
Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist

Johanna Et Elliott A Paris...Seine Tour Eiffel Carosell

Johanna Et Elliott A Disneyland Paris

Disneyland Paris. Copyright @ Johanna Törnqvist

 Hurry Days In Paris! Me And Elliott Went To Disneyland Paris In The Rain! We Had Fun And We Looked Like Two Wet Cats? In The Rain W/ A Cute Spirit! Lalala... We Are Still Tired In Legs And Arms Bu More Of Our Fun Days Are Coming Soon! Have A Good Wednesday!
 
Intensiva dagar! Jag och Elliott var på Disneyland Paris i förrgår. Vi hade hur kul som helst bland alla ..alla..folk i regne..lalala...Tillslut såg vi ut som två genodränkta kattaer med en prinsess/prisns spirit...:) Vi är fortfarande hur tröta som helst i alla armar och ben. Så snart vi/jag orkar kommer mer bilder! Ha en underbar onsdag!
 
XoXo

Elliott And Johanna In Paris! ( Bonjour!)

Johanna Törnqvist  A Champs Elysee A Paris ( Louis Vuitton Front A Back...)
Johanna Champs Elysee Paris
 
 
Elliott A Champs Elysee Paris
Elliott A Arc De Triomphe Paris
Johanna Törnqvist A Metropolitan Pasteur Paris
Elliott in Paris Arc De Triomphe , All Copyright @ Johanna Törnqvist
 
Johanna and Elliott In Paris! Busy and Fun!
Johanna et Elliott A Paris! Tres Jolie! :)
Johanna och Elliott i Paris! Full Fart, Mycket Spännande, Mycket Kul!
 
To Be Continue...
 
XoXo
 
 

Perfect Is o Be Imperfect 2 Be Perfect

Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
 
Vad är din definition av att vara perfekt eller lycklig? Existerar detta varje dag?
What Is Your Goal For Be Pefect And Happy? Does It Really Exist Every Day?
My Definition Of Perfect Is To Be Imperfect 2 Be Perfect,,,In My Eyes!
 
Happy Saturday! xoxo

RSS 2.0