Dagens Chloé..

52049-787
..heter Chloé Squarte Tote Bag och kostar £ 453.60 på NET-A-PORTER
Fy vad perfekt den skulle vara nu i vår...VILL HA!
Ögglorna ser tillräckligt rymliga ut så man kan hänga den lite chicht i armvecket och slipper hålla den i handen när man springer runt i affärer..."Hålla handen "väskor är ingen hit..tycker jag..
Speciellt inte med massa shoppingkassar och barnvagn;)!

Nu får nog jag och Lilla-E fly ut snart några timmar! Söta W väntar hem några kompisar och jag kan tänka mig att det blir rätt högljutt här hemma i eftermiddag =)
Fårse om det blir någon brasa ikväll för våran del, har inte bestämt mig för om jag vill gå eller ej...Söta W ska på party och Lilla-E är inte förtjust i brasa..sååå..Den som lever får se!=)
Hoppas ni får en Trevlig Valborg med eller utan Brasa!
Kram Hannah♥

Uppdatering:Såg att jag fått lite kommentarer och självklart svarar jag på dem senare idag eller ikväll...Just nu kallar lite  andra plikter ;)! Ciao
32 kommentarer

Våran dag...

....har inte  inneburit någon som helst shopping i kläd eller smink väg, vilket jag tycker känns mycket bra!
Har redan tillräckligt med returer och felköp  att ta tag i och väntar på en del saker per post..någon hejd måste det ju finnas även för shoppinggalna mej.; )
Istället har vi ängnat oss åt en regelrätt : Det ska vara kul att vara ett barn Dag!!
Barn tycker oftast  inte  det är såå himla rooooligt att gå på shoppingturer..även om Lilla-E faktiskt tycker det!! Ha ha...Men Söta W uppskattar det  INTE....
Sååå... Idag flydde vi däremot vår älskade stad som vi typ alltid är i och bor i...Vi åkte tilloch med pendeltåg...Mycket spännande för barn som inte gör det så ofta kan jag tala om!

52049-780

Kolla in Lilla-E :s min..ser  han inte nöjd ut att finally  få åka pendeltåg så säg?!=)

52049-783
Här ser vi killarna i Dagens Outfit  väl framme på Tivolit poserandes med..Spiderman:

Lilla-E: Röd Svea Mössa
              Marin och blå Adidas jacka
              Baggy jeans by hm
              Svart/vit randiga strumpor från åhlens
              Nya Svart/vita basketkängor från Ellos (kom samtidigt som döskalle Vansen igår)
              Accessoar: Blå napp med bilar (den la han dock bort när det vankades karuseller..=)

Söta W: Blå Svea Mössa
              Blå och röd  Abercrombie hoodie
              Militärbrallor från JC
              Marin blå mocka kängor från Timberland

52049-781
Söta W och  kompisen Jonathan som vi hade lånat med  för dagen åkte denna discojet säkert 20 ggr..typ..Lika orolig var jag varje gång så som den knarrade  och såg ut under...Men hur  lätt var det  på en skala att hindra dem?;) Den lyfte liksom ganska långt upp i luften och snurrade i 230 bakåt oxå...Mycket mycket tur att den höll! =O

52049-784
Ett litet säkrare alternativ kändes Lilla-E:s val av rosa flodhästen som....ända till han ville BYTA djur under åkturen till ankan snett bakom och senare en båt med ratt som dock ej syns i bild.. och började ge sig ut på promenad på den snurrande  karusellen innan han slutligen kom upp på ankan..Gosh..Den där farbrorn som skötte på och avtryckar knappen och "bevakade" karusellen  gav mig inte Snälla ögat direkt när Lilla-E gav sig ut på sitt äventyr...But who cares?^^
Llilla-E hade riktigt fun  iallafall...

Sedan gick vi hela  vårat Lilla Company och åt middag med min söta kompis Patsy och  hennes underbara dotter Mandy som vi tillbringade dagen med...Inget är direkt enkelt med 4 barn ..men allt är roligt! =)
Är dock  lite glad att jag inte hade mer än 2 att natta och borsta tänderna på sen när vi kom hem...; )

Hoppas ni haft en awesome dag! Tivoli borde vi alla gå på oftare...vem skulle inte må bra av att åka runt på den där rosa flodhästen ovan eller att äta massa sockervadd?! Jag avstod dock...;)

Ciao!
59 kommentarer

Dagens Tod´s

  och

Vad kan egentligen vara mer Preppy och Pretty?!

1.Tod´s , Découpange Shopping Media  $845.00
2.Tod´s´, Zeppa Wedge With Ankle Strap $375.00

Ciao!
27 kommentarer