Me on shoppingtour

Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
 
Look what I found at Gina Tricot yesterday. Kind of nice stuff . I Think I gonna wear the Peace earrings this weekend. What do you tthink of tge news for spring soon arriving?
Titta vad jag fann igår på min lilla shoppingrunda. Dessa saker hittade jag på Gina Tricot,,Funderar på att använda Peace örhängen i helgen. Vad tycker du om sakerna som passar till våren som förhoppningsvis kommer snart?
0 kommentarer

What a weekend....

 
 
Phpto and Copyright @ Johanna Törnqvist
Vill någon använda mig eller tex. min son i något modellsammanhang eller dylikt får ni gärna maila mig direkt hannah.sthlm@hotmail.com. Vi har båda lång erfenhet av att stå framför en stor kamera!
 
 
Jag och Elliott har varit förkylda. Vi har lyssnat på musik i helgen och sprang raskt hem efter en tur i det Marsluriga vädret när vi skulle fika. Ena stunden skiner solen, nästa stund regnar det och nästa andetag  får man snö i hela ansiktet. Svårt att klä sig comfortabelt. Elliott fick ta min jacka så nu är jag lite hostig men det kändes bra! Jag ler fortfarande!
 
XoXo
0 kommentarer

Dj Ellies Choice

Ellie:
 
Your talant for finding the right music is VERY impressiv to me. I reamber when you discover the song "What does the fox says" and now we all have heard that one. I belive!  Dont let anyone take your Dreams.
 
Din talang för att hitta låtar som jag inte visste existerade är imponerande för mig. Jag kommer ihåg när du berättade för mig att du ofta satt med "What does the fox says" i dina lurar innan någon annan nästan hört talas om den. Den var rolig ett tag. Nu har vi nästan alla hört den och sjunigt med i alla verdsioner! Jag tror på dig och din förmåga. Låt aldrig någon anna stjäla dina drömmar. Du är en liten imponerande kille! I love you!
 
XoXo
0 kommentarer