This is what call a monday again!Vad trevligt att om man KAN ändra YOU TUBE-inställning från svenska till USA/engelska så får man upp LITE mer variation på videozen! Min rosa MP3 verksr fortfarande leva sitt eget liv. Fulladdad,lite grön men obrukbar!
Jag som tom. laddar ner alla mina låtar lagligt från CDON .Tycker fortfarande det ÄR så skumt att flera av låtarna jag lattat ner helt lagligt bara försvunnit ur MP3 också.
Det är väl onekligen ett bevis på att någon messar med min teknik! Det skulle då jag tycka om jag var it-polis, men nu är ju jag ju inte det som jag säkert upprepat tidigare. Det ÄR ju faktiskt lite tråkigt.
Tror dock det är nästan lika lång utbildning på polis- fronten som att bli läkare lr minister.
Och vem har tid att utbilda sig i cirkus 11 år right now? Inte moi iaf.
Så nu blir det en liten YOU TUBE här på www.hannahsthlm.se för jag har då ingen lust att lyssna på svensk radio med massa reklam!

Saknar William och lilla Elliott mer än till månen och tillbaka! Än har de inte dykt upp hemma trots mitt SOS till ev. halva Sthlm via www.hotmail.com
William har jag dock sett ett snabbis i Onsdags och då verkade han må ok!

Hoppas ni alla får en fin måndag och att vädret blir relativt varmt för jag tror inte lilla Elliott ens har en jacka med sig! Försökte beställa lite stuff via www.nelly.com förra veckan men jag tror inte beställningen gick fram via mitt ev kapade datasystem. Kanske ska pröva igen om en stund? De har ju en del bra barnsaker också.

XoXo♥
18 kommentarer

Hur hamnade Britney i The Pool...The True Story...by HannahSthlmHur kan en minut med mig och stressad badsugen Elliott i spiderman badbyxor på väg ut till poolen leda till så mkt strul,datakrach,ishacka,detektivarbete...
Vi var ju i  Patong och satt och letade låtar på YOUTUBE. Vi var ju på sportlov och ville ha lite lyx och vila!
Jag och Elliott hade inte ens googlat upp vem som sjöng låten...Vi bara älskade den och lade upp den!
Såklart var det Britney för hon är ju en av mina favoriter!♥

Här postar jag en egen länk till mitt inlagg jag slarvade ihop i Patong precis innan min söta rosa lilla acer med virusskydd gick sönder och formodligen var det DÅ en hel del läsinformation kopierades som sedan kan ha hamnat precis vart som helst!
Observera att datorn funkade när vi kom hem från boxningen runt 24-tiden och sedan bärjade läsas av och typ DOG!
Vilken baby som helst vi känner, och är inladdad i min dator, kan finnas på skumt håll och jag är ingen IT-polis också!
Om nu någon trodde det!

http://hannahsthlm.blogg.se/2011/march/hold-it-against-meoch-idag-behover-man-ve.html

Elliott och moi gick på boxning och satt bredvid några supersöta engelska som bettade på som man gör på Thalänska boxningsmatcher. Jag fotade många stora muskelberg till boxare men jag har typ alltid stenkoll på Elliott.
Han gillar boxningsevent bättre än vinmingel. Kan vara åldern. Lillgrisen är ju BARA 8 år!
Såklart fastnade jag i trappan med kameran och ngn rysk boxare , trång lokal var det,men en söt engelsk tjej höll honom i handen och gav mig snabbt tillbaka min älskling när jag var klar med ryssen. Gick på några sekunder!

EHM..Så det kan gå....Shit happens!I THINK I DID IT...AGAIN... Klampade i det lila klavert och krockade med ..typ..en vän...Oopps♥
15 kommentarer

Miss my stars.....Inte för att mina små solstrålar gillar rugby(kan ev vara felstavat) men jag saknar mitt lilla team!
Klart ni vill ut och leka och springa och busa som alla andra barn....Grabbarna vill nog helst till Manchester lr Arsenal och spela fotboll men lite NHL i USA skulle nog funka också.....Deras mamma vill bara att barnen är glada!

Till Willliam och Elliott från Mamma♥
14 kommentarer