Pressmeddelande! Sunsilk och Rita Hazan hjälper dig att hålla färgen i sommar!

Pressmeddelande från Micael Bindefeldab 30 mars 2011

Sunsilk Co--‐Creations hjälper dig hålla färgen

Rita Hazans expertis förpackad i Vibrant Colour Protection

76 procent av alla svenska kvinnor färgar eller slingar håret regelbundet.
Färgbehandlingar sliter på hårets struktur och det finns ett stort behov av bra och vårdande hårprodukter för färgat hår!



Ovan ser ni Rita Hazan (pressbild Bindefeldab)


Tillsammans med Sunsilk har internationellt kända hårexperten Rita Hazan utvecklat Vibrant Colour Protection som ingår i kollektionen SunsilkCo‐Creations.



                            Collage Johanna Törnqvist


Färgstarka hårexperten Rita Hazan är en av väldens mest framstående hårkolorister och äger en fashionabel salong i New York där hennes kundkrets består av celebriteter som Jessica Biel, Jennifer Lopez och Jessica Simpson.

Rita medverkar flitigt i kända tv‐program så som Oprah Winfrey och hennes expertis är hett eftertraktad .Hon syns ofta i prestigefylld modepress och hennes team är ett givet inslag backstage under de internationella modeveckorna.

För hållbar färg tipsar Rita om att vänta minst fyra veckor mellan färgningarna för att håret ska hinna återhämta sig.Hon tipsar även om att blötlägga håret innan man badar i pool då kloret annars kan påverka färgat hår på ett oönskat sätt; om håret är vått då det kommer i kontakt med kloret absorberas inte lika mycket av de skadliga kemikalierna.



Co-Creations
expertteam Sunsilk Co-Creations är resultatet av ett långsiktigt samarbete med några av världens främsta experter inom hårvård och styling.
Kollektionen i Sverige innefattar fem olika serier, utvecklade och anpassade för varje unik hårtyp.
Priserna ligger mellan  ca 26-42 kronor.

Läs mer om Sunsilk på www.sunsilk.se

9 kommentarer