Pressmeddelande! Sunsilk och Rita Hazan hjälper dig att hålla färgen i sommar!

Pressmeddelande från Micael Bindefeldab 30 mars 2011

Sunsilk Co--‐Creations hjälper dig hålla färgen

Rita Hazans expertis förpackad i Vibrant Colour Protection

76 procent av alla svenska kvinnor färgar eller slingar håret regelbundet.
Färgbehandlingar sliter på hårets struktur och det finns ett stort behov av bra och vårdande hårprodukter för färgat hår!Ovan ser ni Rita Hazan (pressbild Bindefeldab)


Tillsammans med Sunsilk har internationellt kända hårexperten Rita Hazan utvecklat Vibrant Colour Protection som ingår i kollektionen SunsilkCo‐Creations.                            Collage Johanna Törnqvist


Färgstarka hårexperten Rita Hazan är en av väldens mest framstående hårkolorister och äger en fashionabel salong i New York där hennes kundkrets består av celebriteter som Jessica Biel, Jennifer Lopez och Jessica Simpson.

Rita medverkar flitigt i kända tv‐program så som Oprah Winfrey och hennes expertis är hett eftertraktad .Hon syns ofta i prestigefylld modepress och hennes team är ett givet inslag backstage under de internationella modeveckorna.

För hållbar färg tipsar Rita om att vänta minst fyra veckor mellan färgningarna för att håret ska hinna återhämta sig.Hon tipsar även om att blötlägga håret innan man badar i pool då kloret annars kan påverka färgat hår på ett oönskat sätt; om håret är vått då det kommer i kontakt med kloret absorberas inte lika mycket av de skadliga kemikalierna.Co-Creations
expertteam Sunsilk Co-Creations är resultatet av ett långsiktigt samarbete med några av världens främsta experter inom hårvård och styling.
Kollektionen i Sverige innefattar fem olika serier, utvecklade och anpassade för varje unik hårtyp.
Priserna ligger mellan  ca 26-42 kronor.

Läs mer om Sunsilk på www.sunsilk.se


Tragic Murder Of Hollywood Star Selena March 31, 1995

Nu är det faktiskt över midnatt, jag passar på att posta denna "memoryvideo of Selena".
Åren går fort.Hela 16 år sedan hon brutalt sköts ner,idag!

Gillar egentligen inte just ordet... R.I. P... men en minnesvideo kan vara på sin plats!♥Ny Tävling! Vinn Mineral Foundation @ IDUN MINERALS
Nu var det väldigt länge sedan det var en NY TÄVLING här på www.hannahsthlm.se så jag tänkte det var på tiden!

För några veckor sedan var jag på en pressträff inför lanseringen av det nya märket IDUN MINERALS.
Mer om det och om IDUN MINERALS kan du läsa HÄR.
Lanseringen sker officielt den 4 April och jag tänkte att det kan vara trevligt fär någon av er att få chans att pröva innan ¨alla andra¨.

Koerfattat består nya serien IDUN MINERALS av en hel serie ultralätta mineralprodukter med vårdande och skyddade egenskaper.
Produkerna består av 100% högrenade mineraler vilket innebär att mineralerna är renade från bla. nickel,krom och mikroorganismer för att även passa allergiker och personer med känslig hy.
IDUN MINERALS är utvecklade för att passa ALLA hudtyper, både fet och torr hud. Inneh¨ller inte takl,olja,silikon,parfym,bismuth eller konserveringsmedel som tex. parabener.

Namnet IDUN kommer från den fornnordiska mytologin och betyder 'den föryngrande'.

Jag lottar ut en IDUN MINERALS FOUNDATION i nyansen SVEA
( en MEDIUMTONAD nyans med varm underton).
Foundationen finns annars i hela sex stycken hudnära nyanser som smälter in i huden.
Innehållet i den fina designade burken med motiv av Italienska designern Patrizia Gucci ser ut som ett puder men  känns krämigt vid användning och ger ett jämt och fint resultat vid applicering med borste.

För att vara med och tävla lämnar du som vanligt bara en enkel kommentar att du vill vara med och slåss om denna nyhet från IDUN MINERALS.
Lämna ditt namn, din mail ( den ser enbart jag) samt ev. adress till din blogg.
Alla är välkomna att pröva lyckan, bloggägare som blogglösa.
Har du en EGEN BLOGG eller site får du dock gärna låna min bild samt länka till min blogg alt. direkt till tävlingen.
Länkar du får du automatiskt en extra lott i dragningen sedan. Skriv det i din kommentar eller posta länken så kikar jag upp!

IDUN MINERALS tävlingen slutar redan på FREDAG den 1 April klockan 23.59.
Då hinner vinsten förhoppningsvis fram till vinnaren runt lanseringen som sker veckan efter.

Kram och Lycka Till!♥

More SneakPeak @ Thailand.....
Imorse tackade jag nej till ett pressevent @ Nordic Light för att allt man vill få ihop inte alltid fungerar.
Redigerar nu bilder,kurerar min mingrän jag haft i tre dagar samt packar ihop kläder till de drbbade små (och stora) liven i JAPAN. Klubben vill ha in så mycket kläder som möjligt i eftermiddag som skickas redan imorgon.
Jag hoppas japanerna gillar små söta oanvända underkläder, glansiga leggings från färra säsongen, tjocka stickade tröjor med någon knapp borta och så lite vanliga barnkläder. En oanvänd napp vi fått på någon barnevent nyligen hittade jag också och packade ner. Tror det mesta kan komma till användning ,faktiskt!


Mysig liten by om an lite val enkel for Elliotts smak....

Foto Collage och Copyright @ Johanna Törnqvist

Nalle ska alltid med pa (nu har jag tappat bort pricktangenterna igen...dumma mig) alla resor och ska Elliott ha en present sa ska nalle ha en han med. Dock fick Elliott en LITEN inblick i hur andra ban KAN leva nar vi besokte den muslimska fiskebyn. Han tyckte det sag valdigt smutsigt och fattigt ut och som att...liksom husen skulle rasa ner i vattnet... Dock kikade han in i klasrummen pa skolan och tyckte att plancherna de hade pa vaggarna sag trevliga ut!
Engelska fick de lara sig ocksa. Och spela fotboll pa rasten. Och de flesta sag glada ut och skrattade! Bra!


Skillnad pa lite skrap och skrapigt kanske.....

Collage och Copyright @ Johanna Tornqvist

Vi tyckte det var lite skrapigt pa strandpromenaden utanfor hotellet vi bodde pa i Patong,men DET var ingenting mot vattnet runt fiskebyn dar det flot det mest konstiga sopor i vattnet. Dar far vi hoppas ingen ville bada!Thailand ar verkligen kontrasternas land.....Se bara collget ovan!

Collage och Copyright @ Johanna Törnqvist

Elliott kopte ett FISHBONE/FISKHALSBAND av en sot gumma och vi passade pa att ge henne dricks for att vi fick ta bilder.
Bra typ 50 bath...men det ar anda tva batresor till fastlandet for ett barn som gatt ut sjatte klass och maste studera vidare pa fastlandet!
Att ge drick ar mycket viktigt i Thailand nar man har TID eftersom de flesta lever pa dricksen de far.
Visst ska man PRUTA pa om man ar i ett shoppingmall eller pa en shoppinggata men i ett muslimskt litet fiskelager tyckte vi att dricks aven till en forsaljare kunde vara pa plats!

Ovan ser ni aven Elliott shaka loss med bandet MANILA MACHINE @ stage. E vagrade namligen ga ner och blev tillslut som en liten maskot. Oblygare barn i showbizz far man leta efter! Han var saklart aven nyfiken pa de buddistiska andehusen (som Elliott kallar dem). Dar kan man tanda rokelse och ge mat till de buddistiska gudarna, sk. offergavor.
Jag har ju skrivit lite om var vistelse i det Buddistiska Templet och lite annat spannande fran var senaste trip HAR.


Hinner moi sa dyker IDUN MINERALS TAVLINGEN jag utlovat UPP HAR IKVALL!
Hoppas pa det! (har jag tur har aven prickarna kommt tillbaka...tangenterna alltsa...tokigt tookigt deta hara!)

XoXo♥

CK One och STYLEBY Event @ Twilfit Gallerian

Foto Collage och Copyright @ Johanna Törnqvist
Foto Collage och Copyright @ Johanna Törnqvist

Ikväll kikade moi och min" lille världsvane mingelpingla" Elliott förbi CK One Eventet anordnat av det nya modemagasinet STYLEBY.


Elliott posar fraför Clavin Klein loggaväggen och så har vi då Jonna Bergh och Elin Kling på bilden till höger.
Foto Collage och Copyright @ Johanna Törnqvist


Tillställningen ägde rum @ Twilfit Gallerian STHLM.
Vi fick chans att  kika på Calvin Kleins senaste underkläderslinje vid namn CK One. Jonna Bergh (Chefredaktör) och Elin Kling (Modechef och Creative Director) på STYLEBY delade även med sig av sina bästa shoppingtips under aftonen.


Världens bästa lilla mingelkompis vid namn Elliott och så the black girl Johanna Törnqvist...always black and black...nästan!

Om man ville så bjöds det på bubbliga förfriskningar i fina glas.  Jag och min lille mingelkamrat hoppade dock det då det fick bli en snabbvisit fär vår del. Alla inbjudna fick även 20% rabatt på hela soritmentet @Twilfit under kvällen.Elliott tyckte det var lite varmt och såhimla mycket " snutti-nuttiga tjejgrejer med spets och sådant dära på" så jag besparade mitt kära barn från att behäva stå i provrumskön till "the dressingroom" med mig.

Mycket fina news dock från bla. Calvin Klein, Happy Socks och mitt favvo-märke Hanky Panky.
TURLIGT nog fick jag med mig en check på 20% i den fina Goodiebagen så jag får helt sonika spatsera tillbak en annan dag utan gosgubben och pröva en spetsbody,bikini eller någon annan "onödig men viktig  tjejgrej".
Med i "The Goodiebag" fanns även premiärnummret av STYLEBY samt lite annat smått och gott som ett par undies från CK One och Clarins klassiska "bli snygg på 5 minuter" dvs. Beauty Flash Balm.
Kan NOG behövas imorgon då väckarklockan ringer klockan 7.....Gäsp!Tack till Twilfit Styleby och Presskontakterna för ett trevligt event!♥

Pressevent @ IDUN MINERALS-Konst möter Kosmetik

                                                       

Här ovan ser ni bla. mig (Johanna Törnqvist) och Elliott, Frida Fahrman och söta Delinda
Collage och Copyright @ Johanna Törnqvist

Härom veckan kikade jag och Elliott förbi ett pressevent för det nya märket IDUN Minerals
Eventet anordnades av Springtime och värdinna var söta Frida Fahrman

Elliott var det enda barnet under aftonen men han hade bara LITE trakigt pa slutet...Sant!
Han minglade glatt med IDUN-modellen och tog även en del foton.
Elliott älskar nämligen att fotografera. 
Det ska ju som bekant börjas i tid! (Och har man ingen barnvakt far man ju faktiskt lov att ta med sig sitt barn....)
Han letade sig även upp pa "scenen" där tidigare föredragshallare" som den celebra gästen Patrizia Gucci haft presentation.


Elliott och den söta IDUN-modellen posade glatt tillsammans.
Foto Collage och Copyright @ Johanna Törnqvist

Med den nya serien IDUN Minerals introduceras nästa generations mineralkosmetik.
Produkterna innehaller enbart 100% högrenade mineraler och är helt fria fran tillsatser,utfyllnadsämnen och otäcka restprodukter.
Mineralerna har blivit renade fran bla. nickel,korn och mikroorganismer fär att passa alla, även allergiker och personer mer känslig hud.

Ingen av IDUN Minerals produker innehaller det hudirriterande ämnet bismuth.
I serien ingar foundation,concealer,puder,rouge,bronzer med tillhärande borstar i taklon-syntet.

IDUN Minerals fina färpackningar är designade av den Italienska konstnären och designern Patrizia Gucci.
Patrizia är dotter till Paulo Gucci,skapare av till nagra av modehuset Guccis mest berämda mönster.
Patrizia Guccis egen tolikning av IDUN-kvinnan är denna :

"IDUN, som representerar den svenska kvinnan i mina målningar är mycket feminin och en kvinna med karaktär. Hon är kvinnan som uppskattar den andlighet hon finner i naturen, och hon hyser respekt för allt levande. Dagligen hämtar hon sin energi från den fria naturen, och elementen jag använt för att illustrera detta i mina bilder är vatten, växter och jordfärger. Varje kvinna i mina målningar väljer sin hudvård och kosmetik med omsorg, tittar sig i spegeln och drömmer om hur hon kan bli ännu vackrare. De är mycket naturliga och respekterar sin egen stil och karaktär och andlighet. IDUN MINERALS är som en ritual, en liten dans mitt i naturen med stor enkelhet och elegans."
Fina förpackningar designade av konstnären och designern Patrizia Gucci.

IDUN Minerals kommer säljas exklusivt genom 100 stycken utvalda Apotek runt om i landet samt via webbshoppen www.apoteket.se
Vill du se en lista över vilka apotek som kommer sälja IDUN sa kika in pa www.idunminerals.com eller www.apoteket.se för mer information.

Säljstarten pa Apoteken drar igang den 4 April 2011.
Dock kan du redan from. den 1 April shoppa IDUN Minerals @ www.apoteket.se
När du shoppar pa www.apoteket.se far du 10% rabatt pa hela ditt köp from. den 8/3-8/6 om du använder rabattkod: APOTEKET10.

(Kan vara bra för alla som av en eller annan aledning inte bor eller kan ta sig till ett av de utvalda Apoteken som kommer sälja IDUN Minerals,eller som bara vill ha lite rabatt!)

Själv fick jag med mig en fin goodiebag med Mineralfoundation i nyansen SVEA, Bronzingpowder i nyansen MIDSOMMAR samt en tokbra borste att applicera bronzingpudret med som heter Kabuki Brush.

Jag ska anordna en tävling nu i veckan här @ www.hannahsthlm.se  där jag kommer lotta ut den exklusiva IDUN Mineralfoundationen i nynasen SVEA till nagon av er läsare innan märket släpps till försäljning! 
Missa inte att ha ögonen @ min blogg de närmaste dagarna!♥


Kan ett litet klick rädda barn? Klick Klick...


Har fortfarande inte hittat aooo-tangenten pa den här Thailänska datorn. Men Ä och Ö har jag lyckats lokalisera. Men sa är jag ju inte utbildad inom data heller,hade varit bra just nu,men det behöver inte betyda att man ÄR totalt iq-free for thet! Good to know!

Jag har abdikerat fran min roll som partyprinsessa när jag är barnfri? ...fel ord kanske...en gang i halvaret och spenderat senaste dygnet med att kurera min huvudvärk samt sovit ungefär 24-timmar i sträck. Glammigt!
NU intar jag treo och läser nyheter (och annat) utan nagon liten vid min sida som pratar hÖgt,vill ha en kallare chailatte eller en med mer smak eller...ut och leta efter nya lego-ninjas...känns riktigt OVERKLIGT!

Vet inte alls om Sverige och alla konstiga förordningar och lagar är det bästa landet i världen fär tva sma barn att växa upp pa. Nu syftar jag inte pa mina tva klimpar, faktiskt, utan pa ett inlägg jag hittade pa en annan blogg. Den bloggen hittar du HÄR

"I nästa vecka kommer barnen – som ännu inte vet något om den överhängande avvisningen – att informeras av polis. Inom 48 timmar ska de så sitta på ett plan mot Makedonien. Med eller utan sin mamma. "

Tva barn under tio ar ska ensamma avvsias till Makedonien. Svenska är det enda sprak de talar.
Kan tänka mig hur vilsen Elliott skulle känna sig själv i tex. Tyskland eller Ryssland.
Han försäkte säga hej till nagra ryssar när vi var i Thailand men de förstod inte ens "Hello",de bara log...
Men "back to topic"...Det verkar väldigt ytterst oklart OM det överhuvudtaget finns nagon i Makedonien som tar emot dessa tva sma barn som ska avvisas eller om dem bara kommer att avvisas och lämnas at sitt öde? Trafficing kanske? Har nagon ordnat med "tak äver huvudet"-garanti?Har tyvärr själv aldrig besäkt just Makedonien sa jag vet inte hur det sociala skyddsnätet ser ut där....

Tycker dock att det borde finnas bättre lämpade personer att avvisa fran Sverige än tva sma barn som (enligt artikeln under)gatt igenom en hel del traumatiska händelser under sina korta liv.
Förmodligen har de dagiskompisar,klasskamrater och en vardag här i Sverige och förmodligen vet barnen själva inget om detta ÄN.

JAG ÄR usel pa html men om du gar in pa denna blogg som först tog upp ämnet sa kan du se DÄR hur du kan göra för att FÖRSÖKA "rädda" tva barn med ett KLICK.Skriv gärna ett eget blogginlägg om detta du ocksa. En droppe i hvet,ett klick...vem vet?
Alla kan vi ju göra sa gott vi kan även om vi inte själva kan ändra pa lagar och beslut!

Källa:
http://www.persvarld.se/2011/03/17/kan-ett-klick-radda-tva-barn/


Ha en fin Lördag!♥


Insomnia....och en riktigt skrämmande vaggvisa.....varning!

Usch! Jag blev verkligen illa berörd i själen när jag sag den har videon med Metallica första gangen.
Men det finns ju en tanke bakom......(och sa ÄR det ju bara en video!)
Producenten har säkert struntat i reschers research+ sadant och liksom bara gjort den (videon) för att sälja laten?
Nej,jag tror faktiskt inte det. Men scary ÄR den! Och uppmärksamhet fick den ju.

Jag har sa himla mycket i huvudet just nu men man kan ju alltid glädjas at att livet SKULLE kunna vara värre.
Som i "Turn The Page" Videon.....exempelvis.....Gosh....Spyfaktor!

TROR jag att jag botat min insomnia genom att kika pa den iallafall.Annars far jag mardrömmar istället. 
Glömt att mala naglarna har jag ocksa, fatt tva finnar i pannan och jag gissar pa att jag kommer var en FRIDAY-ZOOMBIE imorgon med svarta ringar under Ö..gonen. Love!

Om tre timmar är det chailatte i Matteuskoppar, risgrynsgröt till grabbarna och bestyr med att väcka morgontrötta barn som gäller. I ungefär den ordningen. Japp. Vi har den traditionen fram till pask i ar. Den med risgrynsgröten alltsa.

Maste sova aven om jag har manga typ...feministska funderingar just nu.

Jämlikhet är väl egentligen bara en formalitet pa ett papper?
Jag tycker da inte den fungerar speciellt bra i världen...verkligheten... samtiden...men det är säkert bara jag som tänker sa.Tycker sa. Eller kanske inte?!

Over and Sleep♥


REPLAY hissar snickarbyxan S/S 2011Nu när "The Spring" sakta men säker lurar bakom hörnet kan man ju bli sugen pa att vara barbent i solljuset.
Enligt REPLAY passar snickarbyxan prefekt till det mesta i inför S/S 2011. En enkel promenad med barnen till mataffären, till skolan,en shoppingrunda a la city  en chailatte i solen med basta kompisen eller varför inte som en partyoutfit?

En KORTARE variant kan kanske vara till färdel om du vill använda" The snickarbyxa" till party.
Du kan da comba med snygga leggings och highheels eller  annars kör dun pa den mer pakladda varianten och sticker ut lite fran mängden. Som ALLTID är det ju den personliga mixen som paverkar slutresultatet!

Pa REPLAYs visning inför S/S 2011 visades bade korta och langa varianter som du kan se @ collaget ovan!

Vad tycker DU om snickarbyxan till varen och sommaren 2011?
Hiss eller Diss?

Personligen gillar moi snickarbyxshortsen da de kan användas i en hel del olika sammanhang♥

Hermes Birkin goes Bag in Box.....

Frisk, fruktig och lättburen.

Vårens hetaste väska kommer oväntat från vinvärlden.
Z Riesling Rivaner Bag in Box är inspirerad av Hèrmes omåttligt populära Birkin-väska och måste vara marknadens snyggaste
Med sin somriga äppelgröna färg och gulddetaljer kommer den bli en succe!
 Har du inte råd med orginalet så är detta alternativ nog så njutningsfullt.
Perfekt som gå-bort-vin eller att ta med sig på picknick.
Missa inte denna fashionabla NYHET nasta gang du besöker Systembolaget.
Artikelnummret aro: 628708
Saklart galler det enbart dig som ar över 20 ar!♥


Pressmeddelande! Sacha Juan Over Night Hair Repair Vinnare av Cosmopolitan Beauty Awards 2011


Pressmeddelande fran Micael Bindefeldab
Stockholm, 14 mars 2011


SACHAJUAN VINNARE AV COSMOPOLITAN BEAUTY AWARDS 2011

SACHAJUAN har tilldelats Cosmopolitan Beauty Awards pris för bästa hårvård 2011 för OVER NIGHT HAIR REPAIR.

Juryns motivering:

Oj vilken lyx! Over Night Hair Repair påminner om flytande silke och ger näring, styrka och
skinande glans till torra testar medan du får din skönhetssömn.
Med sin superlätta och kladdfria konsistens fungerar den även som en primer och gör håret lekande lätt att forma och styla. Magi på flaska!


- Avigsidan med hårinpackningar är många gånger att tålamodet tryter när det kommer till verkningstiden som krävs för att uppnå full effekt.

Over Night Hair Repair har en fettfri sammansättning som gör det möjligt att
tillgodogöra sig den höga koncentrationen av Ocean Silk Technology under natten.
Bland våra kunder i Sverige men framförallt hos våra amerikanska återförsäljare märker vi en allt större efterfrågan av produkter som ger  maximal vård av håret, säger Sacha Mitic, grundare av SACHAJUAN.

OVER NIGHT HAIR REPAIR säljs i Sverige i SACHAJUANs salonger och utvalda parfymerier, bland annat på
Parfymeri L, Parelle, Affection samt via internetbutiken www.sachajuan.comFoto och Copyright @ Johanna Törnqvist


Om SACHAJUAN

SACHAJUAN grundades av Sacha Mitic och Juan Rosenlind 1997. De båda är välmeriterade frisörer med lång bakgrund och erfarenhet inom frisör- och modebranschen i Sverige och internationellt. Sacha och Juan har arbetat med internationella tidningar såsom Vogue, Elle, Glamour, Allure, Amica och GQ. I Sverige medverkar de regelbundet i den svenska modepressen.

SACHAJUAN består idag av salongen på Sturegatan 38 samt salongerna i Sickla Galleria, Nacka och Sollentuna Centrum.


SACHA JUAN OVERNIGHT HAIR REPAIR kostar 560 kronor för 100 ml.


Har kan du lasa mitt inlagg fran Sacha Juan och Micael Bindefeld pressfrukost nar nyheten lanserades!Happy Sunday @ HannahSthlm feat Rihanna....Typ....

Elliott ar fortfrande sjuk. Torktumlaren messar. Jag far snart sadan dar...klaustrofobi...av att bara vara INNE.
Im not a gossip girl och hur manga fina och intressanta bilder jag an har att visa er fran Thailand sa orkar jag inte idag. Har hittat USB...sladden... iaf sa kanske hinner ladda in pics nar jag nattat Elliott.

Lite seriosare YOU TUBE-klipp idag som MOI valt sjalv,tank va!
Ska forsoka forskona er fran fler videos nasta vecka men ibland sager man det battre men en lat om man inte vill skriva for mycket sjalv...tankvart,ellerhur?
Det ar ju FAKTISKT den dar Rihanna son gjort den och inte jag....alvedon till Elliott var det nu ja... igen!

Puss o Kram♥

La La La....Saturday @ HannahSthlm

Har ar det inte jattemuntert vill jag lova! Men lite muntert,tonaringarna ar glada och spelar X-box,ett hockeyspel...something...jag ar sa oteknisk sa jag kan inte halla koll pa alla nya utgavor.
Elliott har slutat att krakas men har lite feber. Sluta krakas ar ett steg framat!
Hittar ingenting eftersom jag var lite stressad nar vi reste hem fran Thailand,men hoppas jag hittar USB-sladden sa jag kan ladda in bilderna fran Tisdagens pressvisning.
Elliott posade sa sott med IDUN-modellen!

Var torktumlare verkar ha gatt sonder... ocksa ....sa det ligger klader precis overallt. Love!
Man maste ha HOG stesstroskel for att vistas har just nu vill jag lova.
Men man far ju halla humoret uppe for barnens skull, och jag har ganska hog stresstroskel sa det ar ok!

Kanns det som jag har fatt nagon typ av ryggskott men vet inte om man vagar ta en citodon, da kanske de sociala myndigheterna kommer och lagger sig i. Man kan liksom aldrig vara saker pa nagonting. Men paranoid ska man saklart inte vara,sa det gar saker bra det!

Filosoferar lite over VARFOR personer egentligen soker politisk asyl i andra lander,varfor vi i Sverige behandlar invandrare sa nedlatande,varfor jag har fatt virus pa 4 datorer och 3 mobiler. Men filosofera ar ju bra...tyvarr har jag andra saker jag BORDE ta tag i.Filosofera kan man ju inte gora dygnet runt heller.

Varfor inte pigga upp kvallen med ett YOU TUBE-klipp.
Tankte vara busig och kopa lite bubbel till aftonen men systemet hade saklart stangt. Sa kan det ga!
Far val ta en alvedon precis som Elliott och ett glas pommac...kanske! 
Inte den lyxigaste helgen i mitt liv vill jag lova men man far gora det basta av situationen♥

 

XoXo

Burn Facebook and Dinner...

Elliott har hittat en ny favorit....


Drop Dead...Ehm...Georgeous....

Smatt trist att sa nagra kommenterar nar det FAKTISKT ar fler an tre om dagen som laser min blogg.
Darfor blev jag riktigt glad for en stund nar jag fick detta klipp pa twitter.
Jag gillar egentligen inte kommentarer just for att man ska kommentera men nar det hander sadana har allvarliga saker som har hant mig och Elliott, som vi faktiskt inte kan ra over, sa blir man glad for den feedback man far!
Att ha tva underbara barn pa heltid, bilder och losenord och kontokortsnummer och gud vet vad pa vift och samtidigt... typ ..forsoka...se bra ut och vara GLAD,ga ut och handla,laga mat,lasa laxor...skriva smarta saker.
DET ar ett pussel vill jag LOVA! Sova och lasa sagor ska man ju ocksa gora, och ga pa karatetraning. Japp!

Sooo...Thanx Gessica! Good Luck with u new single!


HannahSthlm.Modebloggare med djup...Yes Yo Bet!

Hittade den har gamla intervjun med mig pa natet nar jag skulle googla efter en annan sak.
Hade helt glomt bort den. Hander ju en del annat...typ.. Bilden ser saklart for taskig ut as usually men intelligens ar val anda viktigare an utseende....que!
Hittar inte fragetecknet pa den har Thailandska Toshiba Lap Toppen sa det far bli som det blir ALLT just nu.
Hoppas att jag snart kan installera min internetbank sakert nagonstans igen och investera i en ny saker datasak!
Life is fun! Elliott har fortfarande Jet Lag, precis som moi, imorse vaknade vi bada klockan 4....och somnade klockan 21.

Pressevent star pa schemat i eftermiddag.Vi piggar nog pa oss. Jag med..ehm.. kaffe och lillgos med en kopp varmande chailatte!


                                        Copyright @ Johanna Tornqvist

Alskade Elliott! Vilken resa vi har haft du och jag. Tur att du ar sa snall och glad och bara skriker nar du ar trott eller vill ha glass och leksaker....och fotbollstrojor....eller nar nagon ar dum mot dig!Puss!♥

Boxning Jet Lag James Bond Thailand Patong Sweden Stockholm                   Collage and Copyright @ Johanna Tornqvist
Copyright @ Johanna and Elliott Tornqvist

Nu ar Elliott och jag utsovada efter en rejal jetlag och pa plats @ Sthlm igen!
Veckan in Patong verkligen bara sprang forbi. Det var som en film allt,lovar!
Datastrulet tog ju halva tiden sa precis allt vi planerat som Khao Lak och Kamala dar Elliott gatt i Svenska Skolan, det hann vi inte med. Mina losenord verkar kapade tyvarr men jag bloggar pa anda. Vad ska man gora...
Ska investera i en HELT NY safe+safe computer asap men salange skriver jag pa med den har Thailandska saken for min Mac Book vagar jag inte anvanda. Problematiskt men man far vara glad anda att man fatt vara i solen lite! Happy Face!
Elliott hade iaf kul och lillgos har lart sig en hel del om BuddahTempel, att det aven finns muslimer i Thailand. Att det oftast enbart ar pojkarna som efter sjatte klass far lov att studera vidare i skolan och att dricks ar valdigt viktigt for Thailandarna da lonerna ar usla for de flesta normala arbeten.


Flytvastarna var saklart pa nar vi akte bat..ehm...viktigt med sakerheten for barn pa havet!
Tror mer pa vetenskap an religion jag men vi kopte ett Buddah Halsband till Elliott med en Buddahfigur som representerar hans veckodag da han ar fodd. Det ar en Lordag. Vilken veckodag ett Thailandskt barn fods pa ar som ni kanske minns fran min forra vistelse i Thailand viktigt inom buddismen.
Annars finns lankar fran min forra Phukettrip i December HAR och HAR och HAR....och HAR

Lilla Elliott och jag lyckades hamna pa en LATEXODLING ocksa, eller GUMMIODLING rattaresagt dar vi fick se hur det tillverkades Latex. Elliott tyckte det var spannande att se hur de tappade gummivatskan..typ.. ur traden samt hur de duktiga arbetarna sedan kavlade degen som en pizza for att tillverka bla. nodvaniga saker som foppatofflor,skyddshanskar inom sjukvarden ,kondomer,stutsbollar och latexmadrasser.Har ar en lite smatt oattraktiv bild @ mig pa James Bond Island. Kanske var det att klattra i samma takt i bergshalorna som Elliott som gjorde mig andfadd...och hur lacker ar man da...aja...mycket folk och kameror var det iallafall och fler bilder kommer nar vi vilat upp oss lite mer!

Dinner till grabbarna star pa schemat nu!

XoXo♥


Pressmeddelande DOVE HEAT DEFENCEPressmeddelande Micael Bindefeldab Stockholm 4 Mars 2011

Anvandande av harfon,platt eller locktang medfor risk for skadat har da hoga temperaturer forstor harets proteiner.
NU finns NYHETEN DOVE HEAT DEFENCE ute i butikerna. Harvardsserien motverkar skador pa harets inre struktur vid varmestyling och ger ett mjukt och foljsamt har.

HEAT DEFENCE bestar av SCHAMPO, BALSAM och en efterbehandlande varmeaktiverad skyddsspray som tillsammans forbereder haret och ger ett heltackande skydd upp till 200 grader.

HEMLIGHETEN ligger i det MICRO MOISTURE SERUM som aterfinnes i alla tre DOVE HEAT DEFENCE produkterna.
Serumet bygger upp en hinna runt harstraet och ser til att bevara den inre strukturen.

DOVE HEAT DEFENCE fungerar pa detta satt:

SCHAMPO och BALSAM med rek pris 28 kronor
Anvand fore styling med hoga temperaturer. Micro Moisture Serum som finnes i seriens schampo, balsam och spray bygger upp en skyddande hinna runt harstrat.

VARMEAKTIVERANDE SKYDDSSPRAY med rek pris 42 kronor
Detta ar en EFTERBEHANDLING som sprayas pa fuktigt har FORE styling med hoga temperaturer.
MICRO MOISTURE SERUM bygger upp en hinna runt ditt harstra och skyddar dess inre struktur mot skador som uppstar vid "vanlig" styling!


Tuk Tuk From AM @ PM and A New Lap Top....Idag har vi akt TUK TUK from AM @ PM @ AM igen..kanns det som.
Var tvugna att investera i en ny Lap Top da jag har jobbat med bilder fran midnatt ungefar till nu.
Elliott fick valja farg da han ska fa den da vi ar hemma igen!
Klockan ar cirkus 6 pa morgonen har i Phuket sa det ar bast jag kastar mig i sangen och sover tre timmar innan frukostmotet med de trevliga finlandarna. Man vill ju inte skramma dem med en spookeylook!

Elliott har fatt bada massor OCKSA och sa har han dansat jarnet..som han gor varje kvall...sot ungen!Puss och Kram♥

What a nite....Trots att datan ar stendod och att jag ar lite radd att uppgifter hamnat pa fel hall sa far man ju gora nagot bra av dagen! Bytt kassaskap har vi oxa fatt gora for det har messat varje dag! Yey!
 Elliott och jag har fotat ryssar i badbyxor,atit dinner med ett par raringar,sedan agde Elliott pa ett dansgolv OCH finally hamnade vi pa en bar vid hotellet dar vi fick till en PERFEKT bild pa mig och en odla!
Inte nog med odla,vi har provat och fotat gummimasker samt akt moped.
Hittat en ny van..typ.. som atminstone ska ge sig pa ett forsok att hjalpa oss leta efer en ny billig skitdator imorgon sa jag kan ladda in alla mina bilder! Verkar vara en rar tjej!

Perfekta ingredienser till resereportaget det har om inte annat!


NU ar klockan 5 snart och Elliott ska ata frukost 8 imorgon har HAN bestamt sooo ....TIME TO SLEEP!
Fast jag inte ar direkt langt fran rummet utan i biblioteket sa vet man ju aldrig om nagon skal det lilla livet ocksa...inte trasiga daton da..utan Elliott...Girls just wanna have ...fun...ehm....To be continued!♥

Sunny Day In Thai and My Dator HAR NU kraschat....

SA HIMLA KONSTIGT!

Var ju lite smatt skarrad innan jag akte att min dator pa nagot vis skulle krascha under min vstelse har...
Guess What...I natt efter BOXNINGSFIGHTEN nar jag skulle ladda in mina bilder sa kraschade hela systemet.
Har ju en del personlig samt jobbrealaterad info dar sa helt 100 procent lycka kan man ju inte pasta att jag kanner right now. Tur att det bara var min lilla ACER men anda....alla bilder.
Hade ju tankt updatera er med massa bilder harifran samt skriva klart min reseguide.
Far bli block o penna istallet och KAMERAN och ELLIOTT slapper jag inte ur sikte mer an tva sekunder at gangen.

Elliott var saaa grymt sot igar...okey...sot far man inte saga till honom ..men han hade thaiboxningsshorts och hanskar med sig pa matchen och fick sitta frontrow med moi!

Himla synd med den krascahde eller kanske kapade laptoppen....but shit happens!
Far ta tag i det hemma. Hotellet erbjod sig att kika pa spektaklet men jag avbojde. Vore battre med nagon som kan svenska och nagon serios webbkille kanner inte jag har nere i Phuket.

Stackars Elliott att det blev sa har tycker jag. Kanns lite scary. Men vi mar bra och har jattekul!
Ikvall ska vi hanga lite med nagra pa hotellet och sedan blir det val saklart middag pa...hemlig ort!

Hors formodligen nar jag kommer hem igen i borjan av Mars. Sitta och hanga har i hotellets bibliotek kanns inte speciellt seriost med inloggningsuppgifter osv. Thailandsk reservdator hoppar jag ocksa! Gosh vad manga tecken det ar pa den har saken jag skriver pa nu!

Puss o Kram fran Moi and Elliott♥

Hold it against me....och IDAG behöver man verkligen solisar!

Man kan ju inte annat än älskar Britney Spears för att hon alltid är så...typ.....ironisk?
Wondeful girl!
Elliott diggar videon grymt ,speciellt karatesparkarna....så nu går denna låt förfullt i hans ipod och @laptoppen på hotellet!THE SUN skiner MYCKET. Efter pedikyren inför thaibox-eventet ikväll blir det beachen!
(OM man vågar visa sig dar,soliarna ska MED)

Sooolsidan skriker Elliott och ett cyklop står på "the to do list" det med right now.

Hurry Hurry!♥

Tyvärr har Elliott fastnat ännu mer för "The cover" och ligger dubbelvikt av skratt av denna "kopiaversion"...hehe!;)


Like A White Trash In Patong....No Fashion....Just Copys....Här sitter jag på balkongen i Patong och regnet öser ner.
Mitt i natten och Elliott sover sött eftersom vi utforskat både buddistiskt tempel,muslimsk fiskeby och James Bond Island idag.
Han undrade om kavajen var nödvändig men den hoppade vi för DÅ var det ca 34 grader varmt ute. Gullungen!
Btw så ser alla ut som WHITE TRASH här nere så vi kör på "turist -looken" vi med denna vecka.
Små klänningar och shorts....
Igår gick jag tex. BARFOTA i Karon Beach och var tvungen att köpa ett par superuggly solisar för Elliott tyckte några tittade så konstigt på mig....skrek hej gjorde dem också....måste varit för jag gick med kliklackarna i händerna klockan 21.30....Wonderful att vara här, ångrar dock att vi hoppade London Fashion Week.
Knepigt med barn på visningar,men vad är inte det? Hur som haver hade vi aldrig hunnit med det!
Imorgon ska "vi" bada jätte jätte mycket och försöka få till ett litet reportage om Thaiboxning at nite,självklart är vi VIP! (vad VIP nu innebär här nere,kan vara precis vad som helst det...spännande....to be continued)

Wifi-uppkopplingen är inte den bästa men förhoppningsvis hörs vi snart igen med pic's från dagen till havs samt från Thaiboxningen imorgon! Gissa en 8-åring som älskar sin mamma...för..hmm... just Thaibox-vipp-saken....♥

XoXo

RSS 2.0