Sometimes The Buissnes Smells Too

Now Me Gonna  WRITE Correct In Swedish....So Everone Understand! :)
 
(My English And French Readers!Try To Translate! You Will Fix It! )

Photo and Copyright @ Johanna Törnqvist
 
 
Phuely! Dbehöver inte vara en superstjärna eller en en B-star för att förstå lite hur " The A- List Stars" känner sig. "Man" kan ju tycka att dem kan höra av sig för varje missatag dem gör...men till vem? TO WHO? :)
Jag och min son Elliott har just varit i Paris och blivit attackerade av diverse "kameramän" som ingen vet var dem kommer ifrån.  "Atackerade" är ju också då en fråga om fem meters avstånd eller en "smack-attack". Jag menar 5 -metars avstånd! Clerar? :)Man ska allid vara "rar" men sitter du och är hungrig och inte vet vilken supermarket som är öppen inte har du lust att leee mot alla tänkbara "paparazzis" som smyger omkring ( som ej finns utan är goa japaaner! lol) uan att vi har bett dem? Det här problemet som "inga superstjärnor har"..? Que..Det kan inte sressa dem att rusa, byta  fel..partner..där går gränsen för MIG..men..fel tunnelbana, byta restaurang, avsluta sin shopping eller bli irriterade utan lunch? Jag vill gärna träffa dessa superstjärnor som INTE är jag ÄR JAG. Jag blir ibland aningen parnoid ( efersom alla stjärnor aldrig får känna såhär och de enbart är vi "wannabess" som blir paranoida??), Parnoid-Lika med "a little bit overstressed". moi undrar om jag borde tagit min LV Speddy 40 istället för LV Speedy 35..med machande plånbok..Hade jag varit finare då? Hade alla tyckt jag var Chicy?  Hade jag känt mig mer "Confident" att jag lyckat matcha mina saker som jag önskat/planerat på morgonen eller tycker vissa omkring mig att " a cute persoally mix-match style" med Longchamp and Mulberry Picadilly kan vara "shopping-chic and fun"? Jag har ingen aning och raskar snällt på med mina ännu hela MJ Glasses på huvude! Trångt!" Omgivningen sucker över..att jag visst ramlade ner från Arc De Triumf... men mår bra av mig själv!   Stenrappor från Napoleons-tid och moi  i guld-flats med liten hal klack... Ett litet råd till dig som har många skor..Go 4 Converse  om du planerar underbara Champs Elysee dagtid.!!( Det var bara en platå- hylla längst upp @  Arc De Triumf I Fall From Backward... INTE hela höga heliga monumentet som TUR var)..Arc de Tiumf,I Never Forget Arc De Triumf! Vilket minne!
 
MEN vad ad har det med denna länk att göra?http://www.elle.com/news/beauty-makeup/heres-proof-that-justin-bieber-stinks?src=spr_FBPAGE&spr_id=1448_82030363&linkId=9327826
 
En gång fick Åhlens City stänga ner uppfaren utanför med 4 pikebussar ( en gång!?) för att någon busslast lr vad VET JAG från typ. Österuropa trodde att JAG med en matchvikt på över 50+? kilo skulle vara Victoria Beckham!  Har hon  inte page? MEN det kan man inte svara till dem som jagagr henne!? Man springer!
Det kan tyckas synd om Victoria att bli jämförd med mig men de hinner man inte ta hänsynt till som 55 kilo tung mamma från Sverige!. Man blir rädd för dem som jagar och stör,  män oftast som vill komma nära..eller "prata med en".och kvinnor som undra vilka tofflor man älskar! Hey! Jag kan rusa ibland...Jag är egntligen väldigt jordnära och trevlig men stalkers eller personer som tränger mig tycker jag inte om, jag blir aningen rädd varje gång!Om NÅGON säger något i närhetn av mig som känns scary, stirrar eller fotar med sin smartphone ..elller "nämen är det inte typ den där franska modellen"  eller "Victoria Beckaham" i  närheten av mig igen så tar jag en taxi från platsen!  Om jag  hittar närmaste metro springer jag ner där iställett om det går fortare och tar mig hem.No fear Johanna! Alla människor,kända som okända har ju en VARDAG med räkningar och nära och vad man vill! Que? Det är aldrig roligt att känna sig trängd eller komma försent till event eller vänner för att det är folk ivägen. Det tråkigaste som finns är att åka och shoppa och komma hem utan smink,presenter,skor etc. för att det var för mycket folk!
Ibland kanske alla kan vara otrevliga i "trängda lägen" Både kända och okända.
Jag tror ibland "stjärnor" kan bli irriterade över  att bli förväxlade med någon annan skådis eller modell eller att simpelt  glömma sin LV speedy i  en taxi för att taxin måste köra en omväg för att det är för mycket folk på vissa platser...det kan vara dyrt och jobbigt att boka om plan eller gömma sig på balkongen för att det far främmande bilar omkring utanför som plingar, tjutar och gör en okoncentrerad på okristligt tider. Tänk vad UNDERBART det är att bara få tända ljus hemma eller var man är och coosa med en god middag på kvällen , prata om dagens alla små lr stora bestyr IFRED?
 
Jag tänker lite på det här då med Justin Bieber och hans dofter som enligt mig äro ganska friska och flirtty..vilkett inte pasar media nu då?.....med alla namn..som kanske finns eller inte kanske finns..wow... är  det en utopi? Vad hände med fantasin?  Jämfört med CK One eller Björn Borg som jag tycker jag får ont i huvudet av. Inte av Björns avslutade tennis-karriär, hans uppbrot från sina flickvänner/fruar? ( var hon glamour-modell? ) utan av mysken i deon kanske? Det är då inte PERSONLIGEN Calvin Klein eller Björn som jag får migrän av, det är parfymen! Tänk! Har någon en doft-lista de gillar sen barnsben? Jag gillar amber och sandelträ och lite LJUSA noter och inte unisex-dofter! Hannah GILLAR INTE i Poison eller Coco Chanel. Men vacker var Coco! och Coco Har vackra parfrym-flaskor! :) Justin Bieber har enligt mig släpt två gansk väldoftande dofter vid namn The Key och Justin Bieber Edp. Jag har dock inte prövat Someday och Girlfriend och Next Girlfriend men kanske får göra det vid tillfälle. Björn Borg och CK har lyckats med sin Underwear-Collection måste jag säga. Både barn, unga och gamla kör ju ALLTID dessa boxer och socks. Stilrena och fun!
 
Kanske kommer Justin Bieber med ett" Scampoo and Balsam for Females" snart i samma doft som "The Key". MAYBE....?!....DET SKA JAG HA! ( Ni som vill skratta, gör det om det kommer!) Jag älskar den doften! .. eller varför inte "Hairwax for Guys" ( "Keep Calm All Day WAX" låter som ett säljande namn tycker jag!
The Feature Is Not Set!
 
Nu har jag fått en hel hord  (eller ett halvt luciaåg)efetr mig som undrar var JUSTIN BIEBER är... Man kan ju hoppas den minskar efter detta som ingen ser..typ..men mig ser dem.. .. Vem vet....Han kanske doftar på parfym med Victoria Beckaham...eller sover! Vem bryr sig dygnet runt? :) Make The World A Happier Place Not A Prison! Please!
 
Get a Life! I  Me Adore Paris More Than..Ever!! 
  Tomorrow Is A New Day! Be Kind! Smile! Love!
 
xoxo
 
Justin Bieber,idol,sång,fashion,video,johanna, kändisar media mode,fashion.pr,parfym modeller samhällsklimat svallerpress
5 kommentarer
Annika

Oj, fullt upp i Paris verkar det som!

HannahSthlm/ Johanna Törnqvist

Annika: Yes! Paris är verkligen en satd jag älskar. Historia,shopping, atmosfären...Man har alltid mycket "bollar i luften" när man är där! Trevlig Helg! Xoxo

HannahSthlm/ Johanna Törnqvist

Annika: Jag menade stad i svaret ovan:) Paris-favoritstad för mig!

Anonym

Härligt, inte varit där än men hoppas på det framöver

Svar: Anonym: Menar du Paris? Har bott där förrut och det är en underbar stad som alla borde besöka! Det är lite mindre än London och enklare att hitta för att vara en "storstad". Jättekul att vara där igen!Ta med bra skor bara om du besöker Paris, två par av mina skor promenerades bort! ;) Xoxo
[email protected]

Anonym

Trevlig helg önskar jag dig också!

Svar: Anonym:Trevlig helg hoppas jag du också har haft!:) Skönt med sol på en söndag! Xoxo
[email protected]