Pressrelease!Barnkonvetionen 20 år den 20 November!

  Mail från Springtime:

Hej Hannah!

Vi jobbar tillsammans med Barnkonventionen som nu på fredag den 20:e november firar 20 år. Barnkonventionen uppmärksammar detta med en kampanj som finns på www.väsnas.nu. Den går i korthet ut på att barn under denna dag ska gå ut och under 20 sekunder föra så mycket oväsen som möjligt, filma detta och ladda upp bidraget på kampanjsidan. Syftet är att uppmärksamma barns rättigheter och att vi vuxna enligt FN:s barnkonvention faktiskt har en skyldighet att lyssna på våra små.
 Alla barn har rätt att tycka till om alla beslut som tas av de vuxna som rör dem.
De vuxna är skyldiga att lyssna.
Det handlar såklart inte om de ska få godis på en onsdag eller inte, men däremot i de stora besluten som kan vara avgörande för deras framtid.

 Besök gärna väsnas.nu så berättar Ola Lindholm mer om vad det går ut på, och där finns även länkar till fortsatt läsning om Barnkonventionen.

Vi skulle behöva din hjälp med att sprida informationen om denna dag och hoppas att du tycker det verkar kul och själv vill vara med och bidra.
Man behöver inte vara en hel skolklass för att skicka in en film med barn som väsnas. Samla gärna dina egna barn och vänner och skicka in ett eget bidrag (Från och med den 20:e november går det att ladda upp filmer på väsnas.nu).

Svar från mig till SpringtimeSjälvklart! Såklart jag vill uppmärksamma detta supervikiga och hoppas alla andra också vill det!
Barnen är det absolut finaste som finns!♥

....Och ta det lite lugnt med färgglatt godis, nu håller färgämnen på att tas bort!
1 kommentar
air yeezy shoes

haha.....