Fly away...


Svenska Skolan i Koh Lanta.

Jag sitter och kollar upp möjligheten att ta med killarna till Thailand ett tag.
Dock måste det finnas Svensk skola och sedan kan vi inte vara borta för länge.
Några veckor räcker. Och blogga kan man ju göra därifrån.
Det är ett pyssel med två barn ,skolplats måste finnas..den som lever får se!
Inget man beslutar över en natt.
Lockande är det iallafall! Blä vad trött jag är på Sverige just nu.
Och jag är övertygad om att både Elliott & William med glädje skulle plugga på stranden några veckor än att pulsa runt i kommande snöslask.

 Var skulle du helst bosätta dig just nu?
15 kommentarer
Emma

åh, låter underbart! Jag väljer alltid London först. Jag skulle flytta tillbaka på en sekund om möjligheten svängde förbi. Men men. Det är för mkt för mig att ge upp i Sverige just nu :/

Alixandra

Det finns ett flertal Svenska skolor i södra Thailand. Jag har själv varit där och hälsat på. Dyrt som tusan, beroende på hur länge man stannar. Men det är ju meningslöst att gå mindre än 5 veckor. Men du kan få skolpeng från din kommun. Vi får det inte. Maila mig om du vill ha adresser till de övriga. Ha det....

Petra

Ahh...lovely! Jag skulle lätt kunna bosätta mig i fjällen ett tag...åtminstone under vintern. Knäppt, va? ;-)

Ellinor

Vilken otrolig möjlighet för er alla tre. Utlandsvistelser är otroligt berikande för sinnet. Att dessutom få möjlighet att studera i en skola på det viset, det är något jag önskar att jag själv haft möjlighet till.

Hoppas att du hittar lösningar som får dina tankar att gå i lås.

Kram

Marika

Skulle vilka bosätta mig i Thailnad eller maldiverna =)



Hoppas du löser det !

Nina

Gud vad härligt det låter..

Gärna Karibien eller Hawaii - mina favoritplatser!

Niklas Eriksson

Florida alternativt Californien vore inte helt fel. Men det skulle nog räcka med en långsemester, vet inte om jag vill bo där permanent. Skall väl nångång hitta nån resvan som har lust att följa med. För jag lär gå vilse redan innan jag lämnat Arlanda...



/Mvh Niklas

Hanne

Så herlig... California eller Hawaii hadde vært herlig nå:) Eller Skiathos, mitt favorittsted... Men der er det jo kaldt og vinter nå;)

Anna-Lena

Tack så mycket. Förkylningen håller i sig än så länge men den försvinner väl vad det lider. Tycker verkligen att du/ni ska ta chansen att tillbringa en längre tid utomlands om ni lyckas få ihop det med skolan. Själv så längtar jag tillbaka till Schweiz. Jag har bott där i nästan två år och bara älskar det landet. Härnäst så bär det av mot Tyskland och praktik för min del. Ha det gött!

Frida

Det låter inte helt fel! Hoppas det går att ordna, så ni kommer iväg... Själv bor jag gärna där jag bor, men skulle inte haft något emot en lååång trip till ett varmt och soligt land just nu :)

mini

koh lanta finns i mina tankar också! i november när vi var där kunde man vid två tiden stå utanför skolan och se de svenska föräldrarna stå och vänta på sina små barn. jag hörde mig för och det är två svenska lärare som strtat upp skolan, de fäljer det svenska skolsystemet och får mycket beröm. det finns två svenska skolor där och under vinterhalvåret är det många barn där!



nu babblar jag på sånt du säkert redan läst men ville bara berätta då jag själv stod där utanför skolan nyfiken och drömde att ha villiam där!



önskar dig skön kväll, kram!

Miscela

Håller med dig! Det finns ingen som helst anledning att bo i Sverige om det inte är vår eller sommar. Spanien eller Italien skulle jag kunna tänka mig under höst- och vinterhalvåret...

sandra

Hej det finns en skola på Phuket i Kamala. Verkar jätte bra tycker jag. Har varit i kontakt med dom.

Vissa kommuner betalar skolpengen från sverige så man slipper betala skolan själv som kan bli rätt så dyrt.



Gabi

Åh, vad mysigt det låter. Ta chansen om den kommer. Jag tror att det är något av det bästa man kan göra, att åka & bo utomlands, alltså.



Om jag får välja, så finns bara ett alternativ. HUr mysigt det än låter med Maldiverna, Thailand osv, men för mig finns bara Oregon, Usa.



Kram