Timberland Broken..



Tyvärr tyvääär så har dragkedjan på en av mina Timberland Stövlar gått sönder.
Jag är verkligen förälskad i stövlarna,de är perfekta till vardags med den "gå vänliga" klacken.
Ska försöka lämna in dem nästa vecka så att det blir fixat.
Egentligen tycker jag kanske de borde ha hållt lite bättre eftersom de inte direkt var gratis,men kvittot har jag ingen koll på eftersom jag köpte dem i våras.

Är du bra på att spara kvitton,reklamera etc?
8 kommentarer
delinda

inte så jättebra hihi :)



har en tävling som matchar din, tema rött haha =) kramar

Frida & Fabulous

Har också en dragkedja som gått sönder, så irriterande!

Karin

hahah ja på olika sätt.. har alltid en TJOCK bunt med meningslösa kvitton i plånboken för blir inte av att slänga.. men de jag vill och måste ha kvar försvinner jämt:p

Dilek Isabelle

Jag kan ingenting om det där.. :/ är så dålig på det...har förlorat så många plagg etc på det där..för att jag intekan...jag typ slänger...men kan man ens reklamera tex om man har köpt en tröja så går den sönder efter 30 dagar...(då bytesrätten är över?!) eller får man reklamera bara så länge bytes&öppetköpet gäller? haha du ser kan nada :P

mini

ooooh no! råkar jag beställa fel så skickar jag inte ens tillbaka, krångligt. som med boken jag fick hem i veckan, la upp den på bloggen igår så jag kan ge den till någon annan!



önskar dig och dina två så söta små skön fredag och en härlig helg! mini

emma

Gå tillbaka till butiken ändå, tycker jag. Jag reklamerade stövlar förra vintern då dragkedjan gått sönder och hade inget kvitto kvar. Men det var inga problem alls. Jag fick ett par nya! Bra service!

Nergårds-Emma

Det var någon som kommenterade om det på min blogg. Så här skrev hon (fast hennes stövlar hade inga fickor men annars ungefär samma):

"Visserligen var en dragkedjan trasig men det visade sig att Timberland då kände till detta fabrikationsfel och bytte ut stövlarna helt kostnadsfritt."

Juliana

Om du betalat med kort så kan du visa kontoutdraget med betalningen. Den gäller som kvitto när du ska reklamera. Man kan även prova utan eftersom en reklamation är annorlunda än om man vill byta till exempel.