Tävling! Vinn ett hippiearmband från Ms Bijoux!

 
Hippeiarmband i brunt, väde 99 kr

Nu har du chansen att tävla om det fina flätade hippiearmabandet i mocca från Ms Bijoux.

Tävlingsregler:
Skriv en kommentar om varför just du vill vinna!
Tipsa gärna om tävlingen i din blogg, men det är inget krav.
 Alla kan vara med och tävla med eller utan blogg,glöm bara inte din mejl eller bloggadress!

Tävlingen avslutas på Fredag kl 23.59

Lycka till!♥
88 kommentarer
Janet

Jag tycker att jag ska vinna för att jag läser din blogg flera gånger per dag. För att jag slutar nian föralltid imorgon och kommer aldrig att träffa vissa underbara människor igen, så jag behöver lite plåster på såren. Och för att det där armbadet är verkligen min stil, och om någon frågar vart jag köpt det så kan jag säga att det är från dig.

Cecilia Julin

God morgon!



Jag tycker jag ska vinna för jag är en ny läsare hos dig och för att jag har skolavslutning idag! Det skulle vara som en avslutningspresent! :D

Susanne

Inte min stil,..men min dotter skulle bli glad!

dagens fråga

Ny fråga idag! :)

Frida

Tack så mkt. (:

mini

åå jag vill vinna den fina! för att piffa till vardagen lite, mamivardagen med allt vad det innebär, du vet :)

mini

Anonym

HA en skön tisdag...

Söderlund

Tjatja!



Jag må säga att du har en riktigt snygg blogg.

Härlig design. Stilrent och fint! :)



Vad händer under tisdagen?

Hoppas att du får en trevlig dag! :)



Mvh

Söderlund

Rebecca

Jag är i stort behov av nya smycken.. Framförallt armband. Då jag på senare tid kommit på att det är riktigt snyggt!

matilda

tack desamma!

nåt speciellt som händer idag? :)

Lene

Jag vill vinna eftersom det var så rackans fint helt enkelt:)

Jag och fotbollsspelarn

Jag ska införskaffa mig tröja idag fatksitk, känns som man inte kan sitta och se på fotbollen utan nåt blå-gult på sig :) hoppas dom kan vinna också!

Helena

Godmorgon! Kan inte förstå att bloggen måste krångla, men det beror antingen på överbelastning igen eller vad vet jag. Fint armmband, vill gärna vinna det för att jag har aldrig vunnit något! Ha en jättebra dag!

Kimberly

Jag vill vinna det eftersom jag blev så avundsjuk på min kompis när hon kom hem från New York igår med en hel låda nya smycken. Jag har knappt några smycken alls! :(

Sibel

Hoppas du får en fin dag :)

Natta

hehe antar att du hittat min blogg via någon annan ;D



någon har snott vår sol!

Alexandra

vilket fint!

sofie

jag skulle vilja vinna armbandet för att jag tycker det där armbandet är sjukt snyggt (jag har kollat på ett liknande förut) och för att jag har så få armband så det skulle vara perfekt liksom ;D



ha en bra dag !

Diana

jag vill vinna det för att jag, om man ska vara helt ärlig, gillar gratis saker =) sen att det är snyggt är ett stort plus ;P

Vanessa

Med en vikt nedgång på 10 kg under 10 veckor saknar jag en del armband. skulle passa fint med min sommar klänning



Vanessa

Lina

Jättefint!

Sanna

Wow! Det där armbandet var riktigt fint och det kändes verkligen som min stil. Har lite svårt att hitta armband som absolut känns rätt, men det där var en otroligt vacker skapelse. Skulle platsa på min handled väldigt bra.. =)

Lynn

Jag vill vinna för att jag tycker armbandet är snyggt :)

nadja

oj vilket fint armband,skulle komma till användning här oss mig =)

Dress Like a Princess

Ååh de är så fint, jag hade velat vinna de för att det isåfall skulle sitta runt min handled varje dag, hela sommarn :) Underbart

Sandra

Tycker jag är värd armbandet efter 1 år av studier på universitetet. Tar sommarlov på lördag och då vore de kul å fira med det supersnygga armbandet!

Cissi

[email protected]



Jag skulle gärna vilja vinna armbandet för att jag behöver lite uppmuntran i min gråa trista & ledsna vardag...

Matilda

Varför ska jag då vinna?

Jag ska upp på en intensivkörkurs 12 mil från mitt hem i 2veckor, helt alone!! Så om jag vann skulle det verkligen göra min resa bättre och hjälpa mig på traven mot körkortet!

Helén

Jag skulle gärna vilja ha ett sådant fint armband som piffar upp mina vanliga tråkiga kläder en vardag.



Dessutom skulle det ge mig en liten kick av självförtroende som på sista tiden har varit noll.



Ha en bra dag!

Bim H-D

Oj, just ett sådant jag skulle vilja ha... Och nu för stunden har jag inga armband alls - min guldlänk gick av för ett tag sedan :( De lagar dem inte numera, suck... utsliten helt enkelt - som jag månne? ;)

Dock känner jag att jag behöver muntras upp efter samtal med Fkassan - det första samtalet idag :( Vem vet om man har ett halvtidsjobb ens efter 1juli, nästan alla får avslag på sina ansökningar på sjukersättningar numera :( Kan inte jobba heltid, nej... dvs, arbetslös? och vem anställer en när de väl kollat fkassans papper? ingen...

Må så grankott...

Sandra

Jag vill vinna för att jag har trånat efter banden sedan de kom ut. Men jag har ingen bra ekonomi, vilket gör att hyran kommer före kläder och smycken. :/ Jag besöker förresten din sida VARJE DAG, även om jag befinner mig utomlands!

VintageRetroPrinsessa

Eftersom jag ev ska operera högra handen pga av en stor knöl jag fått vill jag pryda min handled med nåt snyggt :0)



Ha det finast mvh Jessica och lilla Bambi

Anonym

för att armbandet är lika charmigt som din blogg, och det är ju inte helt fel att påminnas om ;)



[email protected]

Martina

Jag vill vara med, igen;)

Matilda S

För att jag håller på att flytta, och flyttstädning är otroligt tidskrävande och slitigt : ( det där armbandet gillar jag verkligen och det skulle muntra upp mig att ta nya tag!!

Jenny C

Vad roligt med alla tävlinar, jag är med igen.

Ella

Jag är gärna med och försöker:) Jag vill vinna för att jag saknar snygga armband helt enkelt:) Har hellre ett snyggt än flera mindre snygga!

emma

hmm kan inte säga någon speciell anledning till varför jag vill vinna. och tänker inte fjäska heller.

men jag älskar smycken. speciellt armband.

och dålig ekonomi= inga smycken.

därför hoppas jag på vinst så man kan bära detta fina armband denna sommaren

Foffe

Åh vilket snyggt! Jag vill vinna för att jag har typ inga snygga armband och gillar verkligen hippieösen så jag tycker att det skulle funka finemang till en stor vit skjorta i sommar! :D

Cecilia K

Klartt jag vill vara med och tävla och vara chic i sommar

Angelica

Jag vill vinna för att jag har inga armband alls ! Har aldrig tid till att köpa assecoarer till mig själv så jag går runt och ser så tråkig ut med mina svarta och vita t-shirtat. Detta armband skulle kunna piffa upp vilken enkel outfit som helst ! :D



Ha en bra dag !

Cicci

Ja varför ska jag vinna? Kanske för att jag efter nästan ett års bloggpaus har börjat blogga igen :)! En liten uppmuntran eller nåt :)!

Lojs

Jag vill vinna för att jag tycker armbandet är sjukt snyggt, jag läser din blogg ofta, för att jag aldrig vinner (xD) och för att jag vill veta om fredag den 13:e är en otursdag på riktigt!

plus att jag slutar nian imorrn och kommer sakna alla :( behöver uppmuntran! :)

Hanne

Jeg vil vinne fordi det er så fantastisk fint, helt min stil:) Dessuten passer det både til hverdag og fest, perfekt:)

Anna

Jag vill vinna för att kärlekslivet just nu är skit. Har känslor för en skitstövel som inte går över trots att jag försöker. Innerst inne hoppas jag att det ska bli han och jag ändå.

Sandra

Jag är givetvis med! Anledningen.. hm.. I want it! Det är sjukt snyggt. Efter tre nitlottar på raken (guys...) så förtjänar jag fan en vinst! ;D Kram på dig!

Tuva

Vad fint! Det skulle passa utmärkt till strandklädseln

när jag ligger och solar vid havet :)

Wallis

oj jag behöver få lite uppmuntran har lite depp just nu:(

ebba

Jag tror veklerigen att flätade armband kommer bli sommarens store trend! För det är verkligen ur snyggt. Varesig det är till en bikini eller en söt sommarklänning. Tyvärr har jag inte hittat något i affäererna, så detta blir minst sakt ett gyllende tillfälle. Så nu får jag hålla tummarna <3

Christin F.

Hej! Vad kul, jag har kommit in på din blogg av en slump två gånger på kort tid nu, jag har sökt på nåt på Google och hittat till din blogg på så sätt, vi måste ha lika smak.



Jag är en sån där person som inte har några smycken eller accessoarer, det enda jag brukar köpa är guldfärgade halsband från H&M men de blir missfärgade så fort. Jag är så dålig på att veta var jag ska börja när det gäller accessoarer och när jag har pengar över blir det att jag köper nåt klädesplagg (jag studerar) Jag blev dock förälskad i detta armband:-) och jag skulle verkligen behöva ett fint armband för att jag får höra så ofta att jag har så taniga armar och detta skulle nog avleda uppmärksamheten.

Carola L

Jag vill vinna för att jag inte har så mycket roliga smycken

Isabella

Anledningen till varför just jag ska vinna: Min kusin fyller år om ungefär 2 veckor. Vi har inte så bra kontakt med varandra även om vi bor några minuter ifrån varandra, och det sårar ibland. Hon har alltid stöttat mig i alla lägen och jag vill verkligen ge henne något sött på hennes 18 års dag på grund av detta. Det här är riktigt gulligt och färgerna är underbara, då hon älskar lila/rosa väldigt mycket. En present jag kan ge för att visa att jag verkligen bryr mig om henne och tackar för allt hon gjort för mig.

Cia

Jag skulle vilja vinna för att det var ett riktigt snyggt armband helt enkelt. Och vad är snyggare än ett fint armband nu när man inte har långärmat som täcker armarna :D



Jätte mysig blogg!

Isabella

Här är även en länk till inlägget om din tävling på min blogg: http://bellih.blogg.se/2008/june/tavla-om-ett-armband.html

Erika

jag har ingen bra motivering förutom att det skulle pigga upp mig. Haft en riktigt skitdag idag. Bilen startade inte när jag skull ehem från jobbet. Fick ta bussen. sen har de bara fortsatt i sammas stil. Skar mig på en glasskärva efter att ha slagit ett glas i golvet osv.

Amanda

jag skulle vilja vinna detta för att jag försöker hitta så många armband som möjligt från alla delar av världen och alla utseenden till att ha på mig och andvända vid finare tillfällen. detta tyckte jag skulle passa perfekt så därför skulle jag vilja ha detta! :)

bitte

vill vinna för at jag inga snygga armband har. bitte[email protected]

lollo

Jag skulle vilja vinna för att det är så fina färger på armbandet. Och vem skulle inte vilja känna sig som en hippie för en dag, bara släppa allt och leva i nuet.

misslyyckad '

vill vinna för att arbandet helt enkelt är sjuktsnyggt. tänker inte dra till med " jag har haft det svårt " and so on . keep it goin' ;)

Emma

Åh, jag är med!

Michelle

Hej, jag vill vara med i din tävling! :D

Jag vill vinna hippiearmbandet bara för att jag tycker att den skulle passa så himla bra på min nakna handled, och för att jag är en sån där person som är så himla snål, åt mig själv iallafall. Ja, vinna det vill jag helt enkelt för att jag gillar det, jättemycket. Kanske kan jag älska det, också...

LÄNKAR!! :D / M

angelica

Att jag alltid ensam på stranden går,

mina ben, min mage, mina lår.

Att få känna armbandet krama är bäst,

bara lycka, ingen pest.

Om jag skulle vinna,

skulle jag känna mig som en riktigt snygg kvinna!



Här har jag länkat din blogg: http://angelicato.blogspot.com/2008/06/jag-tvlar-om-armband.html



Ha en bra dag ! :)

rebecca

ge mig detta underbara armband, om jag vann skulle jag hamna i ett drömland. snälla låt det bli mig, låt mig vinna denna trendgrej. flätat och allt på min arm ger den ju så mycket charm. till en klännig som jag nyss har köpt skulle det bli väldigt sött.

Maria.

Jag skulle vilja vinna ett flätat armband för att det passar så bra på sommaren. Jag har inga riktigt "sommriga" smycken, så det är skulle pricken över i för mig!

catharina

Jag skulle inte alls vilja vinna detta hehe nej nej skämt och sido :) klart att jag vill ha detta riktigt sött armband nu till sommaren ;)

Jenny

jag vill vinna för att jag tycker den är fin helt enkel :D

Elina

Jag vill jättegärna vilja vinna, eftersom jag inte har lyckats få något sommarjobb i sommar.. skulle vara som en tröstpresent ;)

Frida

Mitt bidrag: http://gelepuss.blogg.se/2008/june/tavlar-om-ett-armband-fran-ms-bijoux.html#comment



Vill helt enkelt vara med för älskar färgen brun och färgerna i armbandet passar så himla bra ihop.

Och det skulle passa att ha detta armband i sommar på sin handled.

Victoria

Jag skulle vilja vinna armbandet för att göra min mamma lite avis. Hon var ung på 70-talet och det skulle nog väcka lite nostalgi i henne - men hon brukar säga "tvärt-om". Nämen, sådana där byxor hade jag på 70-talet osv...

Amelie

Jag skulle vilja vinna därför att jag idag fick tre armband på posten som jag hade beställt och de var urfula!

Såg inte alls ut som på bilderna.Vilken bluff va?

Så jag behöver lite uppmuntran och ett FINT armband skulle göra mig jätteglad!

Kram!

Elin W

Hej!

Jag vill vinna det här för det skulle passa perfekt till en outfit som jag ska ha på midsommarafton!

Hanna

Åh, vilken kul tävlingt och väldigt fint pris!

Jag var inne på cocco.com eller någonting för ett tag sen för att jag ville ha ett sådant armband, men jag hittade inte riktigt exakt det jag ville ha ! Och det som du har som pris är ju helt underbart! Skulle vara vädligt kul att vinna. Mitt namn är Hanna och jag kommer ifrån Skåne (om du nu vill veta :))

Sandra

Efter att jag har förlorat mitt favorit-/lyckoarmband idag, så skulle jag gärna ha den här finfina armbandet som ersättning! :(

Molls

Jag kör på anledningen att min favoritfärg är blå :) Kornblå.

En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Jag vill hemskt gärna vinna detta balla armband, äger inga armband (mer än ett gammalt bismarck men det känns inte så kul). Hoppas på tur!



[email protected]

Ida

Jag ska vinna för att jag behöver få lite vinst!

Viktoria

är jätte gärna och tävlar om detta super snygga armband, om man inte vinner vart kan man få tag på ett sådant? :) är ju så super snyggt!



Kram kram// Viktoria

tina

Vore kul om man kunde ha lite tur.. :)

jessica

har igen bra anledning den enda är att de skulle vara jätte kul att vinnq det där fina armbandet !

fin blogg

mvh jessica

Elisabeth

Tycker det är ett roligt armband som nog skulle passa min smala handled...snyggt när man fått lite färg:)

Fashioninlife

Jag är med i tävlingen. Jag har inga riktigt snygga armband och det ser mest tomt ut på mina handleder.. Tror detta armband skulle sitta som en smäck : )

ida

varför jag vill vinna? Räcker det inte med att jag tyckte det var underbart snyggt, helt i min stil, unikt och otroligt tufft! Snälla låt mej vinna detta!

ida

varför jag vill vinna? Räcker det inte med att jag tyckte det var underbart snyggt, helt i min stil, unikt och otroligt tufft! Snälla låt mej vinna detta!

nea

Jag vill vinna, för att jag kan inte ha flätor i mitt hår! Och då är ett flätat armband precis vad jag behöver. Kram :)

Mischa

Jag vill vinna, älskar armband och andvänder dem varje dag! Älskar lite bohemic stil! :D

Linda

Tänker inte ljuga ihop någon bra motivering. Den är helt enkelt snygg och jag vill ha den! :D

Maria

Vilket fint armband, skulle gärna vilja att den satt runt min handled :)



/ Maria

Marit.

Jeg vill vinne fordi jeg finner aldri noen armbånd jeg liker, men det der likte jeg veldig godt! Dessuten passer det til flere av mine klesplagg.

Så enkelt er det. :)

Noen annen grunn har jeg ikke, og har ikke tenkt til å smøre sammen en forklaring for å vinne det heller. Ærlighet holder lengst ;)