Give me a new one!



Jag klarar inte av min mobil längre. Den ringer inte, alla ljud är sönder och nu sparas inga nummer heller på samtal jag missar..den är helt värdelös med andra ord. Enda anledningen till att jag inte kasserat den när den började krångla är att jag har så otroligt mycket sparat i telefonen och det jag vill spara ryms nog inte på kortet...
Men nu måste jag ha en ny!

Har du tips på någon bra mobil som inte går sönder på en gång? ;)!
Gärna rosa men inget krav!
17 kommentarer
LIFE BY Marielle

Jag har sony ericsson w810i, googla den du kanske känner igen den. dock vet jag inte om den säljs längre men jag har haft den i två år, och den är så gott som ny. superbra kvalité och ljudet & kameran är fortfarande som när jag köpte den, det är dessutom en musikmobil. ser att du skulle vilja ha en :) finns nog inte i rosa, men vitt & svart.

Eric

Jaa det ska blir kul att åka dit. Ha det så bra sjäälv /E:

Linda

Nej jag har inga tips eftersom jag fick lämna tillbaka min nya för den var helt värdelös så jag letar ny själv.

delinda

jag har den, Nokia Xpress Music och är supernöjd =)

natali

majoriteten utav mina vänner som har den sony ericsson (som är på bilden), dem tycker den är dålig. Den är snygg och så. men knapparna typ försvinne roch saker sa dem. tekniska fel. aja, vet inte vad dem snackar om. Men det är iallafall vad dem klagar på :)

annars så tycker jag du ska vänta på iPhone, haha ^^

Niklas Eriksson

Den högra såg ut att vara en W580i vilket är densamma som jag har. Jag tycker den är riktigt bra till det priset. Jag är kanonnöjd med den.

Den vänstra ser ut att vara en Nokia 6310 XpressMusic och den har jag ingen erfarenhet utav. Men den har större skärm vilket är bra.

Men jag tycker du skall köra på SonyEricsson mobilen.



/Mvh Niklas

Niklas Eriksson

Oops, skrev fel jag menade 5310 INTE 6310.

/Mvh Niklas

Diana

jag har en motorola razr i rosa. den är ingen jätte ny modell och har inga super avancerade funktioner, men den är snygg (platt och lätt å rosa) och har hållt hittills i ett och ett halvt år.

Lenita

Måste också ha en ny mobil, vet inte heller vilken!

Johanna

Haha, samma problem här. Min mobil stängs av och lever sitt eget liv. Måste ha en nya snart!

Johanna

Haha, samma problem här. Min mobil stängs av och lever sitt eget liv. Måste ha en ny snart!

Nadja

Woh snygga!

moa

haha, mobilnörden no 1 är jag så kan ge dig lite tips!



den till höger (w580i) är JÄTTEDÅLIG! den går sönder hela, hela, hela tiden, har minst tio kompisar som haft den och ALLA har fått lämna in den minst en gång (dom flesta två), den är snygg men kass, KÖP INTE!



nokian till vänster känner jag också flera som har, och den är bra, speciellt ljudet är grymt. gillar man nokias mobiler och tycker deras menyer osv funkar (själv föredrar jag sony ericsson's) så är den ett jättebra köp. :)



själv har jag w910i som är grymt bra och jättesnygg, har den i svart men finns även i rött (närmare rosa ju, hehe). sony ericsson's mobiler är dom bästa enligt mig, absolut, och en annan grym mobil därifrån är w890i (finns i brunt, svart och silver, allihopa grymt snygga). :) annars kan du ju vänta på iphonen, bara ett par veckor kvar nu.





hoppas jag var till lite hjälp iaf! :) puss!

Karl

Är du smart så går du till en mobilaffär och säger att du vill ha en mobil gratis mot att du nämner butikens namn på bloggen.

Köp samma samma som Wille har,lite dyr men bra lur med värsta minnet och bra kvalitet!

M i n d i

Jag har en ROSA Nokia men har precis i dagarna beställt den där rosa Sony Ericsson. Jag har alltid haft NOKIA så vi får se hur det går med en Sony Ericsson. ;) Färgen är fin OCH sen har i alla fall jag bara hört bra om den. Det är tex jätte bra ljud i den vilket är helt värdelöst i min fina rosa NOKIA. ;)



Jag får mobilen på måndag så om du vill kan jag rapportera då? :)



Kramis

M I N D I

Cassie

Jag har en Nokia N95, bästa som finns :)

Nathalie

Säger bara: Köp INTE w910i. Världens sämsta mobil. Är så besviken eftersom jag vanligvis ÄLSKAR sony ericssons mobiler men denna lever sitt eget liv. Nu har den pajat, jättebra när jag inte har garanti eller något och har kvar att betala 250 spänn i månaden i ett och ett halvt år till. Däremot har en ny kommit med touch screen, brun.. vet inte riktigt vad den heter men den kan vara bra.