Gäääsp

image3605


Vi har kollat på Let´s Dance och ätit middag. Själv har jag svårt att riktgt engagera mig i LD sådär som jag kan engagera mig i tex. IDOL..ha ha ;) Vissa stunder är LD tom. riktigt boooring...enligt moi.
Dock har jag ju känt mig manad att kolla när jag har möjlighet eftersom mammas buddy Susanne Lanefelt åtminstone VARIT med..har hon åkt ut? Jag har ingen aning.
Sen äger min yngsta moster en dansskola och en av hennes elever Tobias dansar nu med mat-Tina och idag satt hon i studion..så då kunde jag ju inte missa heller.
Skulle tydligen ut och partaja  hela LD-gänget efter,det kan de nog verkligen behöva efter allt tränande och trääänande,ellerhur?

Reb & Rob drog ut i Stockholmsnatten med en champagneflaska under armen för ca 1 timme sen och undrade om jag skulle haka...men här hakas inget idag :P
Jag ska jobba och skriva lite här och sedan soooova.
Imorgonkväll däremot blir det nog både champagne och annat för mig,kanske tom. "klackarna i taket"..men ikväll blir det smoothie framför lilla rosa bärbara LG.
Mitt bästa köp den senaste tiden,absolut,hur skulle jag klara mig utan?
Vem skulle jag vara utan den? ;)

Vilket är ditt bästa köp den senaste tiden? Berätta gärna?
Något som du
har större användning av än du förväntat?
6 kommentarer
Sweetheart

Bästa köp är svårt... Ett par skor jag köpte i höstas kanske.. Är förälskad i dem och har dem jämt!
Hoppas du får trevligt imorgon!

Nina

Mitt bästa köp: Måste vara den kommande parisresan!

Ha en trevlig lördag.

Johanna

Måste säga min MacBook. Så skönt att ha en bra bärbar dator, skulle inte heller klara mig utan den. Ha en kul lördag också :)

Vickan

Hej!
Datorn är verkligen supersnygg.Min nya dammsugare. Har hund så jag dammsuger ju nästan jämt. Ha en bra kväll

Niklas Eriksson

Bästa köp!? Vet inte riktigt faktiskt...
Men kan ge dig "sämsta köp" Köpte ny cykel då den gamla blev stulen, men jag fick tillbaka den. Så nu har jag en så gott som en oanvänd 20 000 kr cykel i förrådet.

/Mvh Niklas

Sigmundagathe

Enjoy your website very much. Good job!