Liten söt notis bara...

Sedan jag började blogga så vet jag att ju mer intressanta event man får bevaka eller roliga mingel man går på eller ju populärare ens blogg blir så  stör det tydligen vissa som läser   .
Man jag kan fortfarande faktiskt  inte förstå Varför det  måste vara så    ?

Jag är långt ifrån den enda som får ta påhopp från håll och kanter ,men , jag tycker det är lågt och trist när de flesta av oss hela tiden jobbar på att skriva om roliga och aktuella  saker just för er som läser.

Många har upprört sig över att jag går ut ibland , har för korta kjolar eller lite  klumpig mascara på vissa bilder....
De flesta kommentarer är dock konstruktiva och jag har inte startat den här bloggen för att få bekräftelse eller som någon del av min självbild.
Jag vet sedan länge att jag är en bra kompis, en superbra mamma och att jag ser hyfsat bra ut.
Om några av er tycker något annat så är era åsikter självklart välkomna, men det är inget jag tar åt mig av.
Det jag stör mig på är att man måste klanka ner på andra som man inte känner(eller känner) när det går bra för dem. Hur bra kan man egentligen må själv då om man beter sig på det sättet?
Jag skulle aldrig få för mig att skriva något elakt eller korkat till någon annan som inte gjort mig något.

 För att jag lämnar mina barn till dagis och skola på morgonen och går på olika moderelaterande event betyder väl inte det på något sätt att jag försummar dem...Vilka föräldrar lämnar inte  sina barn på dagis eller skola på morgonen för att jobba och är hemma och leker med dem hela dagarna ? Det kan inte vara många det vill jag lova.
Då får man nog vara gift med någon rik direktör, och det är som bekant inte jag, och har inget intresse av att vara heller. Skolan är förövrigt obilgatorisk för alla barn från 1 klass i Sverige , och tur är väl det för deras lärande och socialisering!
Mina barn är det i särklass viktigaste i mitt liv, det vet alla som känner mig närmare,  och jag spenderar 28 dagar i månaden med dem och sköter precis allt som har med dem att göra och kan jag kan meddela om nu någon tvivlar... att de små klimparna mår alldeles utmärkt :-)!
Det var länge sedan , väldigt länge sedan, jag tog mig tid att skriva en sådanhär notis men det känns som det kan vara dax för en liten påminnelse.

Gillar du inte något, håll tyst, måste du bli så upprörd att du skriver något, så är det ju uppenbart att den personen du attackerar väcker något i dig och då blir det ju endast patetiskt för dig som skrivit en elaka kommentaren.
Konstruktiv kritik är ju dock superkul och det älskar jag,det behöver vi alla,  tips och råd och allt som hör till..men det var inte riktigt sådant jag syftade på i denna notisen.

Dett var bara en liten söt notis som jag tycker vi alla(eller vissa som vet med sig, rättaresagt ,vilka de är ) ska tänka på, har man inget vettigt eller någorlunda genomtänkt att skriva, låt bli istället och gör något roligare med ditt eget liv! :-)Det bidrar nog till något som ger dig mer i längden :-)!

Jag ska sova nu för jag har ett event att gå på imorgonkväll då jag måste look faaaab..och have fuuun...men Indiska och accessora-bilderna hinner jag lägga in på dagen, det ska jag allt se till!

Gonatt!♥
20 kommentarer
Angelicas Closet

Usch vad tråkigt men jag tycker inte alls att du ska bry dig om det. Jag fick en hel blogg uppkallad efter mig som endast drev med mig och det jag skrev haha.
angelicca.blogg.se
nu på angelicascloset.blogg.se

donnasandra

Håller med dig! Godnatt! Kram

hannah

Angelicas Closet: Ojdå..det lät inte skojigt det heller..usch!=( Nej jag bryr mig nästan inte alls men ibland tycker jag det är en viktig sak att poängtera att man även ska ha lite vett & etikett i "blogg-världen", förstår inte hur man orkar läsa någons blogg om man stör sig...då borde man ju göa något annat..enligt mig ;-)!

hannah

donnasandra: gonatt gonatt gumman!=) Kram!

Käthe

Mycket bra inlägg. Finns tyvärr en del negativa och avundsjuka människor och det kommer man nog aldrig ifrån. Det där med att du skulle ha för korta kjolar var nästan roligt. Är det för att du är mamma då eller? Vilken föråldrad syn i såna fall. *haha*

Karoline

Låt det bara rinna av dig, sen jag släppte min sajt har jag också fått en massa elakheter, en del rent förtal, men det är bara att köra på och göra sin grej. Som vatten på en gås:-)

Helena

Bra skrivet!
Stå på dej.
Det finns gott om olyckliga, uttråkade och bittra människor där ute tyvärr.
Ha en bra dag!

Nina

Blir man hatad av folk som man inte känner, aa då betyder det att man är bäst ;)

mikaela

Starkt av dig att ta upp det för det är nog något som många bloggare/bloggerskor har upplevt. Dom som skriver sådana saker behöver få veta att det inte är okej. Jag tycker det är helt otroligt bra av dig att hinna joba, gå på olika event och fortfarande ha tid över för barnen, vilket i alla fall jag tycker att det verkar som du har. Låt INGEN klanka ner på dig, jag beundrar dig verkligen!

jannaa

usch nej ja blir så irriterad på det där
, och om du tex har klumpar på ögonfransarna en dag och? de får väl alla bara för att du e på bloggtoppen ska du inte ha de eller vad?. jag hatar verkligen sånt här dessa människor har inget liv de letar fel på folk , och sorligt nog tar vissa åt sig dock verkar de som om du inte gör de och det är bra fortsätt så !

LipGloss Bitch

Ja suck! Att folk bara orkar, amn kan liksom inte annat än skaka på huvudet åt knasbollarna.
Men fy fan rent ut sagt för skithögar som drar in barnen!

Karin

Bra skrivet bönan!

Kim

Suck, Jantelagen!
"The best way to feel good about yourself is to make someone else look bad."
Anledningen är ju som vanligt att det sticker i ögonen på folk att du har något som de vill ha, fortsätt strunta i personliga påhopp.
Något jag lärt mig är att av beröm mår man bra, av konstrktiv kritik blir man bättre :)

Amelie

Hannah är bäst ingen protest!! Hi,hi Skämt å sido, bra skrivet! Kram.

mia dh

Håller med dig, ha det bäst...

Sessan


Fast det där med dagislämnandet kan jag iofs förstå om man ifrågasätter "retar" sig på. För det är ju inte ens lagligt att ha barnen på dagis utöver den tid man har för att arbeta/ta sig till och från arbetet. Att som föäröder t ex lämna barnen på dagis och gå på en modevisning eller ligga på stranden eller whatever ifall man t ex börja jobba senare än vanligt beslstar ofta redan stora barngrupper och är således både oetiskt och olagligt. Problemet rä att många föräldrar inte ser sådana lagbrott osm lika grova som andra brott.
Men nu är frågan kanske vad du jobbar med. Du kanske kan hävda att en modevisning är nödvändigt för ditt jobbs skull, då är det en annan sak. Men jag kan som sagt förstå om folk undrar, för det florerar en del rykten nu ifrån dagispersonalhåll om föräldrar i vår ålder som dumpar barnen på dagis för att roa/lata sig. Tyvärr.

hannah

Sessan: Lilla-E har obligatorisk dagistid som alla i hans dagisgrupp från ca kl 9-16. Har jag andra saker utöver det fixar jag självklart barnvakt på andra håll, jag belastar absolut inte ngn barnomsorg i onödan...jag har tom. honom hemma när jag är ledig ibland vilket kan störa personalen emellanåt då de vill ha kontinuitet i barngruppen..så är det här där vi bor iaf :-)!

hannah

Sessan:Jaaa.. inte "obligatorisk" i den bemärkelsen att det är ett "måste", men för att kunna planera aktiviteter så ser de gärna att barnen är där den tiden för att få en bra gruppsammanhållning.

Sessan


Jag tror säkert du är en av oss "vettiga" (;-)) föräldrar och jag tycker mig ha märkt att du inte alls har barnet på dagis "jämt", snarare verkar ni som du skriver nu
ha en del tid på dagarna också, men nu är det klarlagt. Sedan är det säkert sant att kontinuitet i gruppen kan vara bra för många dagis.

Hanna

Bra inlägg. Jag förstår inte varför man ger sig på dem som lyckas med saker. Sen det där med att gnälla om dagis tycker jag bara är larvigt. Säg den förälder idag som kan ha barnen hemma. Jag har min grabb på dagis och han älskar det.