Skulle nog inte vilja byta...




image3071
Bild: Expressen


Mitt liv är nog inte som någon annans, men det är ju förståss ingens liv om man ska resonera så..:-)
Dock tror jag att mitt liv är lite mer ..vad ska vi kalla det.... "det bästa av två världar"..
Hmm...kanske  låter lite klyschigt?
Vad passar bättre då ? Omtumlande?Borderline-aktigt? ;)
Jag håller dock gärna "mina två världar separerade" från varandra, och det är inte alltid lätt.
Jag önskar jag kunde vara lite mer som de käcka mammorna i  Ensam mamma söker  ,men det är väääldigt långt ifrån mig det.
De har väldigt toleranta barn ,de som deltar, måste jag säga.
Jag undrar hur mina klimpar skulle ta att en hel  hop killar flyttade in här ?
Moi  skulle iallafall inte ta det bra.Jag skulle förmodligen få panik....och fly...

Vill  verkligen alla träffa någon? Någon att sitta hemma med och kolla på tv och laga mat med?Kanske snickra ihop med?:P
Är det inte underbart att få vara ifred någongång ? Att andas.
När man fått alla (okej jag har två) i säng, borstat tänderna, läst läxor, pratat, försökt prata i telefon med någon kompis, mejlat inför olika projekt i veckan...Vill  man verkligen umgås  med någon   ?Jämt?
Min klocka är nämligen oftast efter 23 vid det laget  och jag är rätt trött.
Ibland har jag barnvakt och är iväg på middar och event, men det är ju inte varje vecka.

För sen har man ju dessa helger när man inte har barnen, när man lägger all energi på att ha ett ordentligt socialt liv, gå ut, knyter kontakter, försöker umgås med sina vänner så mycket det går.
Jag  känner att det  räcker för mig. Det är två skilda världar men det är faktiskt roligt med omväxling.
ingen vecka blir den andra lik.

Samtidigt känner jag att det kanske någongång  är dax att växa upp och knyta ihop det här.
Men inte just nu, och kanske inte nästa år heller...Jag är inte redo helt enkelt.
Det känns lite som att blanda grädde med ketchup, det kanske blir gott, men förmodligen blir det inte det ;)!

Vad tycker ni om  Ensam mamma söker    ?
Är det inte imponerande att man vill vara med i ett sådant program?och rätt starkt?
Sätter man inte ganska mycket på spel? Ens privatliv är ju ändå det privataste man har.....
7 kommentarer
donnasandra

Nä, man ska ju göra det som är rätt för en! :-) Har aldrig kollat på programmet så kan ju inte säga något om det :-) Kram och godnatt!

hannahsthlm

donnasandra: Nej okey, jag har kollat lite och kände på en gång att jag nog aldrig skulle fixa det så som dom gör ;)!Alla har man sitt eget sätt att leva efter :-)! Kram och Gonatt!

Angel

Jag har sett programmet kan
på nåt sätt inte låta bli att inte kolla på det,men ja man funderarj u verkligen när man ser det och vissa saker chockas jag av.

Fröken SötSur

Jag skulle då verkligen inte vilja vara med i något sådant program...och barnen, har de blivit tillfrågade? Jag har iofs aldrig kollat på programmet;)

hannahsthlm

Angel: Jaaa..jag är oxå lite chockad.jag har sett två avsnitt tror jag, men det verkar lite mycket för alla inblandade..kaotiskt..

Fröken SötSur: Neeeej..inte jag heller..huu=(
och barnen..nej.jag vet inte..de verkar ju glada i tv men tillrågade har de nog inte blivit från början ;)!Har sett två avsnitt och jag tycker det verkar..lite rörigt för de inblandade...minst sagt :P!

Sessan

Har aldrig sett programmet, men ogillar det lilla jag vet om upplägget. I övrigt är väl tvåsamhet min medodi. Man behöver väl inte sitta fastklistrad på den man bor ihop med...men att kunna dela vardagens vedermödor och att bygga upp ett liv ihop är för mig nr 1. Men "bra" killar man vill spendera resten av livet med växer inte på träd, jag veeeet. Ingen blir lyckligare av att ha en kille hos sig jämt som bara känns som ett enda stor krav, då är ju ngt fel. Grejen är väl att man ska kunna avlasta och ge varandra något.

hannahsthlm

Sessan:Jo...jag fårstår din punkt i det hela. Grejen med mig är att jag aldrig riktigt känt att jag vill leva ihop med någon, kanske har jag varit för ung och haft för mycket annat att fokusera på,jag har ju dock levt i ett låångt förhållande och blev efter det lite av "miss independent", jag fixar allt själv..typ ;)!Jag träffar ibland killar som jag skulle kunna tänka mig data/eller datar , jag är relativt kräsen, men sen det här med att blanda in barnen på en gång....innan man själva känner varann blir ju lite konstigt. Visst det är kanske många singelparents ute i sverige som går på dater och tar md sina barn..men det har jag aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Hittar jag någon som "är rätt" så lär det nog ändå dröja innan jag blandar in mina barn. Och då blir det ju knepigt med tid att ses :P! Men någongång kanske man borde gifta sig och..jaaa..jag får tänka om lite..vill ju typ inte var 40 år då :P!