Right or wrong by Alex Schulman?

Jaha, då har alltså Alex Schulman skrivit sitt sista blogginlägg och lägger ner.
På ett sätt kan man  ju faktiskt förstå.
"Slutar med flaggan i topp".
Speciellt kan man ju förstå att han slutar när ens läsare kräver att man hela tiden "ska tänja på gränser", när det är det som är "fenomenet "bakom bloggen, att man skriver rappa och kalla betraktelser om sin omgivning och kändisar.
Tillslut kan jag förstå, även om det är en humoristisk underton, att man själv känner att man kanske gått för långt.
Att man tröttnar...
Jag tycker det är lite trist han slutar blogga, han är ju en otroligt vaken och rapp skribent.
Han kommer ju dock fortsätta skriva innelistan i Aftonbladet och starta andra projekt framöver,garanterat.
Kan inte påstå att jag följt hans blogg regelbundet, men jag har kikat in ibland.
Personligen kommer jag därför inte direkt sakna bloggen som en del av min vardag...men det finns säkert många där ute som kommer göra just det ...kan man ju tänka av hans besök-statistik.
Han uppmanar dock alla att tycka till om nätmobbning i sitt sista blogginlägg,
en debatt som ständigt lever vidare!
Vad är egentligen ok eller inte att skriva på en blogg?

Vad tycker du?
 Gör han rätt som slutar? Fel?


Hannahs dag:Lunchmötet gick bra,över förväntan ;).. sushi blev det, perfekt en Måndag!
Hemma och mellanlandar.Inviger mina  nya grå jeans..visar senare :P!
Nu ska jag snart rusa ut igen,fixa lite ärenden och hämta Lilla-E.
Jag hade fått en avi...undra vad det kan vara? Tell u later! :-)
11 kommentarer
Fröken SötSur

Jag brukade inte heller läsa hans blogg, men det kan inte vara kul att som person vara ett fenomen, ett fenomen som i sig inte är särskilt positivt. Man får uppfattningen av att han ganska oreflekterande skriver om sina personliga åsikter. Ungefär som när jag sitter och snackar skit med min bästa kompis och vi säger allt möjligt strunt, sen rycker vi på axlarna och har glömt allt dagen efter. Jag skulle aldrig skriva ner det vi sagt på en blogg. Det skulle vara hemskt elakt och det skulle såra väldigt många. Helt onödigt helt enkelt och ganska naivt, ansvarslöst och barnsligt. Bara lite tankar.

Amanda

Jag har inte följt hans blogg, men av det man hört kan jag tycka att han går lite väl långt, och jag förstår inte att det kan vara så kul att göra sig rolig på andra människor och elakheter.

Elenore

Om jag tänker på bloggar så känns det helt onödigt att skriva elaka kommenatarer om bloggerskan/bloggaren. Om du inte tycker om denna, varför över huvudet taget gå in på bloggen. Mobbning är aldrig ok! Varken via nätet, sms eller IRL!
Så istället för att skriv nåt dumt tänker jag skriva nåt snällt! :-) Du verkar verkligen va en hel go tjej!
Ta hand om dig!!!!

Debbie

Har faktiskt aldrig besökt hans blogg, förrän nu.. men jag vet inte riktigt. Stör mig ofta på hans krönikor, men ibland är han riktigt rolig. Får bara lite känslan av en översittare många gånger. Men han verkar ju ångra mycket av vad han skrivit, så kanske är han på väg att bli en bättre person.. eller nått :P

michan

Jag har aldrig läst hans blogg, Jag ser absolut inget intressant i den människan...

mia dh

Jag tycker det är småläskigt att folk gottar sig så åt att såga andra människor. Jag måtte vara naiv men kan man inte bara vara lite snällare mot varandra, det kostar inget.
Ha det bäst hannah:)

<3 A L E X A N D R A

tack för din kommentar :)
jag får se vad jag väljer.. jag har fler outfits att välja mellan, så håll utkik om du har lust att kolla på fler paryoutfits, lär komma på dagen och imorgon ;)

Milla

Tack för din kommentar hos mig :=) Tror vi har ungefär samma tanke runt detta med nedläggningen av en "känd" blogg. Ursprunget handlar ju om beteende hos människor - hos bloggaren själv och dess publik - och det är ju ofta där det spårar ut. Jag ska nog spinna vidare om nätmobbing på min blogg idag - när jag får en stund över!
Och sen måste jag få säga att du har en go blogg :=) Komplimanger ska man sprida mer på nätet !

ulrika

Ämnet nätmobbing är intressant, jag tycker inte att det är ok att skriva elaka saker om bloggare osv. Många som bloggar är unga och kan ta väldigt illa vid sig.

Mia

Ah, sushi!! Mumma! Men mycket jobb med sjuka barn...och två samtidigt. Huga!

elsa

Svar: Jag förstår vad du menar, de skulle mest troligt bli en flopp på mig med men på rätt person så!
Jag har aldrig följt Schulmans blogg så mig spelar det inte så stor roll att han slutar. Jag tycker man får skriva vad man vill i sin blogg så länge man inte pekar ut en speciell individ och vad jag har hört och läst (på andra bloggar) så brukade han göra det ibland (fast han är ju inte ensam) men jag tycker inte man ska ta det han skriver allt för seriöst. Hans image och hans blogg har ju gått ut på att klanka ner på allt möjligt. Jag tycker han känns bitter och tråkig som inte hittar ett eget intresse istället för att sitta och blogga skit om tex modebloggare som skriver om deras intresse - mode och det är anledningen till att jag inte läser hans blogg. De finns ju faktiskt de som sitter och läser bloggar de inte tycker om bara för att skriva en taskig kommentar så fort de kommer på något djärvt och det tycker jag är tusen gånger värre än Schulmans blogg för han står i alla fall för vad han skriver!