Pink one wanted!

Jag är på jakt efter en bärbar dator, den ska vara rosa.
Frågan är bara vilken man ska välja....?!
Hmm..jag behöver den relativt snart också, så jag vill inte vänta på leverans.
Vilken skulle du tagit? Någon som har erfarenhet av någon av dessa modeller?
 
LG


Sony


Fujitsu

15 kommentarer
vickan

Jag har ingen direkt erfarenhet av dessa produkter. Men sonys produkter ska vara bra. Annars tror jag det går på ett ut.Alla är verkligen snygga.

hannahsthlm

vickan: Jaa..visst är de snygga alla tre :-)!

f-f

LG är ett dåligt märke i sig.. Är oftast väldigt svårt att hitta eventuella tillbehör och "reservdelar" till en produkt med det märket.. men hur det gäller med Datorer har jag svårt att svara på :)

Gillar din blogg. Läser den så ofta jag kan. Gillar speciellt det som har med skönhetsprodukter att göra. Ha en trevlig dag!

nathalie

jag köpte en LG för ca en månad sen, är supernöjd... den är inte bra lätt, snygg och elegant.. den är riktigt prisvärd och en väldigt bra dator i sig.. eftrsom att många talar om att lg bara är ett "märke" som lätt går sönder, jag tycker iaf att den är är bättre än både hp och acer som jag tidigare haft..

a.

jag har bara erfarenhet av sonys vaio och det är en grymt bra dator. har en lg mobil som jag inte är nöjd med så jag tror på sonys :)

Niklas Eriksson

Jag skulle köra på Sonyn, de övriga har jag inte sådär överdrivet stort förtroende för.
Kom ihåg att du skall ha minst 2Gb RAM om du skall köra Windows Vista. Sen rekomenderar jag Windows Vista Business och inte nån av de Vista Home versioner de säljer. Satsa även på en separat skärm, mus & tangentbord detta för att det kan vara jobbigt att bara köra mot den relativt lilla skärmen på bärbara. Samt att ergonomiskt är den inbyggda pekplattan & tangentbordet (Gäller "alla" bärbara mer eller mindre.) ingen höjdare vid längre arbetspass.
/Mvh Niklas

En Mölnbobos Liv

Jag har en fujitsu och är supernöjd med den.

hannahsthlm

f-f: Tack, vad kul att höra:-)!

nathalie: Ok. Ska spana på den i veckan, kul att du är nöjd:-)!

a: Ok. Ska kika på Sony i veckan också tänkte jag, ska jämföra och se vilken man får mest för pengarna för..Sony känns ju som ett säkert kort får man ju lova att säga iaf :-)!

Niklas: Ok..tack för bra info :-)! Om man har den bärbara enbart när man reser etc... så kan den kanske funka "som den är" ..lr? Tror du man behöver tillbehör ändå om man även har den stationära kvar som sin "riktiga" dator? Ha en fin kväll!

En Mölnbobosliv: Kul att höra:-)!

Anna

Fick nyligen höra att många Fujitsu krånglar, LG har jag bara haft som telefon och den var helt värdelös så därför säger jag Sony :)

Niklas Eriksson

Skall du bara ha den när du är på resor och vid möten så kan du ju alltid testa utan x-tra skärm. Men tangentbord & mus tycker jag gott du kan skaffa och använda när du kör den hemma, det är lättare att få en bra arbetsställning då. Som inte belastar axlar & nacke så mycket. Du kan ju alltid koppla in den på den skärm du har till stationära, när du sitter vid den hemma.
Pss, gullig färg på datorerna...

/Mvh Niklas

Lotta

Har två olika laptops från Fujitsu Simens och har varit/är super nöjd med båda, aldrig varit några problem. Jag har en lite mindre när jag reser och en med stor skärm istället för en stationär hemma.
Minna är dock i lite tråkigare färger, en metallic blå och en silvergrå. hoppas du hittar en favorit du med.

Emma

Jag har själv en stolt ägare av en rosa Sony Vaio och är mycket nöjd med den. Kul att det är fler som vill ha rosa datorer! :) Det enda jag kan störa mig på är att den är lite tjock. Skulle vilja att den va liite tunnare. Men annars är den super! Köpte den billigt i Japan, vet inte vad den kostar här, om den är billigare än de andra alternativen.
Gillar din blogg, min favorit!

Erika

Dell har ju bärbara datorer där du kan välja villken färg du vill ha på den, tog ca 2 veckor innan jag fick min då jag beställde den.

Ellinor

Jag är verkligen sugen på sonys, tycker den är snyggast! Men säkert dyrast också!

Lauritsolivia

Wonderful site. Please continue this great public service.