TELL ME...TÄVLING

What r people doing out there i vårsolen?!
Jag lovar att jag är den enda i hela STHLM som inte varit ute idag....Har försökt jobba av lite saker på datan samt passat "koppan"..såklart! Och koppan sooover och soooover....men inte får han mindre koppor för det...
Aja...det är nog på rätt köl det hela iallafall!:-)

Nu till något ROLIGT!
Jag tänkte ha en liten tävling   här nu igen och denna gång kan man vinna en foundation  från   Lumene .
Ska se om jag kan lägga in en liten bild på den senare...

TELL ME...TÄVLING!
1.Vilket är ditt bästa köp i vår?
2.Vad "klarar" man sig inte utan?
Skriv ditt svar som en kommentar så avslöjar jag här   på Måndag   vem som vunnit!
( Tävla kan du göra fram till Söndag  kl  23)
Denna gång  ska jag försöka välja ett svar som jag tycker verkar ...bra! Så blir det lite variation mot förra gången när jag lottade! ;)

Hannah
28 kommentarer
Anna - TopLook

1.Vilket är ditt bästa köp i vår?
Mitt bästa köp i vår är självklart mina stora mörka solglasögon. Jag fyndade dem på H&M för runt 60 kronor och jag älskar dem! Ibland är det skönt att bara kunna "gömma sig" och samtidigt känna sig stylish!

2.Vad "klarar" man sig inte utan?
Härliga vårfärger! Jag är så trött på min trista vinter garderob. Nu vill jag ha färg, speciellt gult!

Anna TopLook

Mimi

1. Klänningar. Helt emot tält/alinjestilen är min sötaste favorit: http://www.ellos.se/images/products/normal/35-63/35-6321.jpg - Passar alla. Gillar saker som är till för alla tjejer därute! :)
2. Bekväma trosor. Fina ska de vara och allt, visst. Men vad du än har för dyra, snygga, sexiga mm kläder ovanpå. Kniper trosorna blir du inte bekvämare med dig själv än när du går omkring i turban ;)

Anna

1. Mitt bästa köp kommer nog inhandlas i London eftersom jag åker dit på onsdag ;). Hoppas att hitta en See by Chloé-klänning som jag drömmer om:) Om jag hittar den blir det vårens bästa köp. Fast om jag måste välja ett köp redan nu så väljer jag Otrivin nässpray eftersom jag är sjukt förskyld för tillfället ;).
2. Oj vad svårt. Hmm, går knappt ut utan foundation eftersom min hy inte mår så bra för tillfället. Men jag tror inte jag klarar mig utan promenader nu på våren, hur ljuvligt är det inte att gå på en promenad när solen skiner.

Maria

1. Min stora Friis Company väska! Passar till mycket och skönt med en så rymlig väska som jag kan ha massor i :)

2. Jag klarar mig inte utan mina solbrillor, inte nu i vår i alla fall när solen skiner så underbart!

johannah

vad jobbar du som? (:

Angel

1:Min Vårjacka...
2:En trenchcoat...

Elin

1. Mitt bästa köp?
En jättefina grå klänning med hängslen. Har den med en långarmad vit tröja under + min vita tunika från Topshop - I love it.
2. Jag skulle aldrig klara mig utan mina bästa kompisar! <3

Elin

1. Mitt bästa köp?
En jättefina grå klänning med hängslen. Har den med en långarmad vit tröja under + min vita tunika från Topshop - I love it.
2. Jag skulle aldrig klara mig utan mina bästa kompisar! <3

Elin

1.Mitt bästa köp i vår var biljetterna till Gotland. Jag ska dit med några kompisar i mitten av augusti, under i den vackraste tiden på Gotland!
2. Jag klarar mig inte utan mina föräldrar. Inte så att jag inte kan sköta mig själv, utan för att dom är ett sånt enormt stöd!
Ha en fortsatt trevlig dag Hannah// Elin

Fröken SötSur

1. Den blå acnekjolen
2. Sitt eget goda samvete

Johanna

1) Mina nya converse =)
2) Solglasögon!

Beautybible

1.Vilket är ditt bästa köp i vår?
Mitt bästa köp är mina röda lack ballerina skor från betty blue! De är verkligen såååå snygga och rött lack väcker rena barndomskänslor. Köpte dem på have2have för en struntsumma!
2.Vad "klarar" man sig inte utan?
Man klarar sig inte utan en bra foundation! ;)

Cassie

TELL ME...TÄVLING!
1.Vilket är ditt bästa köp i vår?
Svar: Jag skulle vilja påstå skinnjackan. Jag bokstavligt talat bor i den. Ja, fast så måste jag ju räkna ett antal glassar i solen som ett rätt bra köp också (;

2.Vad "klarar" man sig inte utan?
SOLGLASÖGON, GLASS, VÄNNER! Där har du en toppenkombo i Sverigesolen (som förövrigt skiner på som den ska - tjoho!)

Ha de toppen, Hannah!

Sara

1. Mitt bästa köp är utan tvekan min svarta tajta skinnjacka från Carlings! Kag älskar, älskar, älskar den! :) Passar till allt, jeans, klänning, shorts m.m.

2. Solglasögon är ju ett måste nu på våren, så jag säger det! :)

Johanna

1. Mitt absolut bästa köp är en A-linjeformad top från Gina Tricot. Har köpt den i 3 olika färger och vill ha ännu fler ! Enligt mig, en chic top som får dig att se ut som en fashionista på fem röda men bara lämnar ett litet hål i plånboken.

2. Man klarar sig ALDRIG utan ett set riktigt shyssta undies! Självklart med grym passform och gärna i svart som alltid funkar och får en att känna sig som en riktigt sexig kvinna. Det är ju underkläderna som sitter närmast huden, eller hur ?

Sandra

1. Tunika! Till jeans och cykelbyxor eller som klänning...stormönstrad och i omlott är min favorit!

2. Primer! Hur härlig vårsolen än är, så är dess ljus väldigt avslöjande och man vill gärna ge ett naturligt intryck utan skavanker!

mia dh

1. Bästa köpet denna vår är helt klart min Diorväska, "Diorissimo multipockets logo bag", som köpes på Diorbutiken på flygplatsen i London. Kommer att vara "min vän" under lång tid, en underbar väska, vacker och rymlig.

2. Personligen klarar jag mig inte utan min son men frågan var ju mera generell så... Man "klarar" sig nog inte utan vanliga enkla basprodukter som tex schampo, balsam, rengöring för ansiktet och ansiktscreme. Det tillsammans med ett gott humör tror jag man klarar sig länge på i alla fall...

Carro

1: Bästa köpet var utan tvekan min rosa mysdress som jag köpte på second hand inne i sthlm city. Perfekt att mysa i under sena vårkvällar.

2: Bra skor klarar jag mig inte utan iallafall :)

Anna

1. Bästa köp var "Diamond Lip Treatment" härligt lipgloss som glittrar fint och håller dina läppar mjuka länge.

2. Klarar man sig inte utan... vänner som får dig att skratta och förgyller din vardag och som finns där för dig i alla lägen.

Mikaela

Mitt bästa köp måste vara ett Elisabeth Arden set med rengöring, mask, dagkräm, nattkräm och serum som jag köpte på rea för 150(!!!) kronor. Ändå relativt stora flaskor(nej inte stora men inte små heller;))

vad klarar men sig inte utan?? Glädje! glädje, vänner, familj och solsken. bästa boten mot deppighet.

Mikaela

Mitt bästa köp måste vara ett Elisabeth Arden set med rengöring, mask, dagkräm, nattkräm och serum som jag köpte på rea för 150(!!!) kronor. Ändå relativt stora flaskor(nej inte stora men inte små heller;))

vad klarar men sig inte utan?? Glädje! glädje, vänner, familj och solsken. bästa boten mot deppighet.

Jenny W

Mitt bästa köp i vår är mina mormors-skor från DNA med söt snörning. Jag blir så glad varje gång jag använder dem och glädje klarar jag mig inte utan! Kram

Evelina Danielsson

1. Mitt absolut bästa köp i vår är mina härliga, bruna loafers/ballerinor i äkta skinn från Wedins som jag hittade efter att ha sprungit runt i varenda butik i Kupolen (stort köpcentra i Borlänge) och var aptrött på att testa skor! Och så var de nedsatta från 399 kr till 99 kr! Kan det bli bättre?!

2. Jag klarar mig inte utan det svarta äpplet (alternativt apan, jag har inte riktigt bestämt mig) från Kenneth Jay Lane OCH biljetter till Gwen Stefani den 10/10 (så att man har något att se fram emot)!

/Evelina
[email protected]

Emma *

1.Vilket är ditt bästa köp i vår? Absolut klänningar, dock inte för mycket A-linje, det räcker med dem jag har. Jag tror nämligen att de tyvärr kommer bli "helute" när det modet väl tar slut. Shorts har jag blivit nyförälskad i. Och snygga mönster! Så kul efter allt svart och grått jag har handlat i vinter.
2.Vad "klarar" man sig inte utan? En bra ansiktsrengöring och kräm. Det har jag inte för tillfället, och det märks verkligen skillnad på min hudkvalitet så jag ska investera i bra produkter så fort jag får lite pengar. En bra grund att lägga sminket på är A och O.

Dress Like a Princess

1. Jag måste säga att jag ahr gjort en massa bra inköp så här till våren, klänningarna har attackerat min garderob men ett av de absolut bästa köpen jag gjort är faktiskt en kjol. Och det är inte kjolen med paperwaist midja från ACNE utan en underbar jeanskjol i lite puffig modell från ELLOS. EN mycket god och billig investering.

2. Något som man inte klarar sig utan är accessoarer, och jag tänkte tipsa om den bästa accessoaren i hela världen. Nämligen en vän. Det är något som man inte klarar sig utan, och med dessa vänner kan man gå och shoppa nya favoritkläder till vårens sköna dagar.

Ha en underbar helg.
Kram Neela

Linnea

1. Min oversizade skjorta som jag fyndade i en seconhandbutik (är du ute efter en snygg billig storskjorta ska du absolut kolla på second hand)
Den passar både till jeans skjorts och leggins och med bikini under på stranden.

2. En snygg väska. Det spelar ingen roll om den är stor eller liten. Utan väska känner jag mej naken, och vart skulle man göra av alla sina saker??

malle

1. Mitt bästa köp i vår är hittills Schwarzkopf Gliss hair repair shining blonde. Klart den bästa jag har haft hittills och billig var den också. Mitt hår älskade verkligen den :)

2. Man klarar sig inte utan den kärlek man får från dom nära och kära, den kärleken är likamed lycka och allt det positiva som hör till.
Men om du mena någon sak så måste jag säga tandborsten. En ofräsch mun får hela mig att känna mig obekväm. :)

/Marielle

Lauritscarmen

Looks good! Many thanks, Thanks much!