Vilken är din favorit?


Parfymer är ju trevligt och för de flesta en "nödvändighet".
Själv tillhör jag dock kategorien som helst doftar diskret än bombarderar min omgivnig med just min favorit...
För hu vad hemskt det är att stå bredvid någon som råkar ha en helt annan smak än en själv på doftfronten, speciellt lite äldre damer som kan komma farandes med  gigantiska parfym-moln i sin aura.

Ralph Lauren Cool  fastnade jag för på stenåldern...ungefär..och har varit en trogen följeslagare sedan dess.
Den är bara såå jag!
Clean Fresh Laundrey   gillar jag också , kanske för att jag är tokig i sköjmedel och nytvättat? ;)

Vilken är din favorit-parfym?

31 kommentarer
Terese

Jag har alltid gillat Salvador Dali´s parfym (den rosa) Den har jag troget använt nu i säkert snart 15 år. Sedan gillar jag förstås Gucci II, jennifer lopez Glow och en av Naomi Cambell dofter som jag nu inte kommer ihåg vad den heter.

donnasandra

Laura by Laura Biagiotti är en trogen följeslagare sedan 10 år tillbaka :-)

Lina

Flowerbomb av Viktor & Rolf,
Euphoria av Calvin Klein,
Miss Dior Cherie av Dior,
Euphoria av Lancôme.
Dessa hade jag inte kunnat vara utan!

elsa

Cool luktar gott :) men Clean har jag aldrig luktat på, den finns inte på en enda affär i stan där jag bor.

Käthe

Gucci Envy Me. En riktig gammal favorit är Poision. :)

Pernilla

Gillar luftiga och friska dofter som tex
Clinque - happy to be
Har astma så det blir bara några droppar, gillar inte när folk är indränkta i parfym.Som att de håller på att konsenvera sig själva.

Miss J

Jag älskar Calvin Kleins Eternity, det är "min" doft så att säga. Har även hittat en ny favorit i Thierry Muglers Alien, dock är den ganska intensiv och stark i doften men doserar man bara ytterst lite går det bra... underbar doft har den iaf.
Jag hatar också folk som går omkring med tunga, starka dofter och då är jag ändå inte allergisk som många andra kan vara. Det finns däremot vissa kryddiga parfymer som jag blir lätt illamående av, t.ex. av Calvin Kleins Euphoria. Med min typiska otur brukar det alltid hända att jag får sitta bredvid personer som bär just sådana parfymer på t.ex. flyg eller tåg och det är mindre trevligt. Man kan liksom inte göra någonting åt det och det är inte alltid det går att byta platser heller... lite knepigt är det allt! :)

Angel

Gucci eller tommy Hilfiger eller hmm SJP Lovely svårt val ju

mia dh

Fortfarande Gucci envy me 2, men är väldigt sugen på att uppdatera lite på doftfronten...

Lina

anna sui- secret wish, tommy hilfiger - true star, o miss sixty .) Doftar riktigt gott :)

Ebba

Clean parfymerna luktar så gott! Just nu är min favorit Escadas Sunset Heat :-)

lameilleuse

La chasse aux papillons - L'Artisan Parfumeur
Eau de Charlotte - Annick Goutal
Allure - Chanel
L - Lolita Lempicka
Eau par Kenzo - Kenzo
Escada Collection - Escada

k

har också ralph lauren cool, såå mumsig. esacada använder jag mest. och jag har typ 100 till utöver dessa

Tess

Cool har jag också (: en gigantisk flaska som haldrig tar slut, hehe! Annars andvänder jag Deep Red. Clean parfymerna är jag nyfiken på!

Emma

Hej Hannah!! Frågan jag har hør inte til inlægget what so ever...men hoppas attt du lr någon annan som læser har lust att hjælpa :) JAg har super lust på ett juciy set,men det ær osmakligt dyra hær i oslo, plus litet utbud, SÅ vilken ær den bæsat sidan att køpa från? Och vad med frakt, how much?! :) Ha en strålande fin helg!! Kramar från emma :)

Sessan


Å, kul att veta vad du gillar. Vi tycks ha liknande smak, fast jag gillar Clan Babygirl bättre, alla de andra doftar bara starkt renöringsmedel a´la ajax på mig :-( Drömmen är att hitta det som doftar som en flaska sköljmedel. Ocean är en doft ifrån Body shop som doftar just nytvättat och det är nog det närmaste jag hittat sköljmedelsvarianten.
Sommartid gillar jag även sportiga dofter som t ex Polo sport och faktiskt Pumas dofter.
Men sedan på vintern älskar jag godis/glass/bull/kakdofter. Jag skulle bli överlycklig om du ville berätta vad du tycker om bubblegumsdoften du köpte för ett tag sedan!!!

Linda

ja det värsta som finns är ju när man får trängas på en buss o en del, både kvinnor o män har sån där tung o stark doft..mina favoriter är dkny be delicious, anna sui tror det är en sommardoft o så philosophy falling in love

sandra

gillar inte tunga dofter, tycker mer om bodylotion med parfym men annars är escada dofterna en favorit!

Kerstin

Jag gillar en från Philosophy :)

Johanna

Ralph Lauren Cool är min klara favorit den med!

therese

Gillar D&G´s Light Blue på sommarhalvåret, ända sedan den kom ut vilket ju är ett tag sedan nu. Tycker inte heller om att "bombardera" mig med parfym, väldigt osmakligt även om det är en god doft så blir det alldeles för mycket med någon som "stinker".

lameilleuse

Kan även tipsa om Estée Lauders nya sommardoft som jag köpte idag: "Azurée soleil". Luktar kokos, blommor och strand. Perfekt sommardoft. Flaskan är supersnygg också.

Snow

Ck one, doftar så fräscht. Perfekt nu på sommaren! (och annars också)

Linda

Chanels Chance är en jättefin doft, den är fräsch men ändå varm, har den mest till speciellare tillfällen och fredagar för då är det helg :o)
Annars älskar jag Lancomes Miracle forever,Aquolina Pink sugar (mums doft!!) och Ralph den blåa.

Lottisin

Ralph Laurens Ralph är min favvo! :)

Tina

Flowerbomb är ett säkert kort. Annars är Envy me en favvis..

Frida

Gillar Anna Sui- Secret Wish väldigt fräsch! Sen tycker jag alltid att Escadas parfymer är väldigt sommriga, gillar också den nya Liberté från Charcarel..

Flixan

Sjp:s parfym måste helt klart höra till favvisarna.. å då visste ja inte att de va hennes när ja doftade på den första gången.. (annars kan väl många tjejer gilla den bara för att den e hennes)
Just nu kör ja me nån som heter love love..tror ja.. rosa flarra me en fjäril på..doftar mucho ok.
Å puma har alltid fräscha dofter, å inte snordyra. *tummen upp*
trevlig helg!

Mia

Just nu är min favoritparfym Philosphy's Falling in Love. Fick den av maken i julklapp :)

Maddis

Jag jobbar i parfymernas underbara värld och då får man många favoriter...Två tips så här i sommartider är Diors underbara kroppsspray "Eau Svelte",doftar superfräscht och utan alkohol så att man även kan ha den i solen!Även "Thé vert & Capucine",en cologne från Darphin är helt fantastiskt god.Annars har Stella Mc´Cartneys dofter vart några av mina favoriter länge,dom är riktigt kvinnliga tycker jag!Även Dolce&Gabbanas "The One" har toppat min lista länge fast det tycker jag är mer en kvällsdoft,D&G kommer släppa en parfym som heter "Diamond" i höst oxå som jag tror kommer att bli en storsäljare,den var RIKTIGT mumsig!Det är bara att konstatera att dom lyckats åter igen...En parfym som jag ständigt sprayar på mig på jobbet är "Hypnose" från Lancome men jag har fortfarande inte införskaffat det,det är ju en av de stora fördelarna med mitt jobb att man har ett näst intill obegränsat utbud av smink och parfym;-)Hoppas du fått lite goda tips i alla fall!

Mikaela

1.Hilary Duff "With love"
2.Jennifer Lopez "Love at first glow"
3.Escada "Rockin´ Rio".