Var bara tvungen..


.....att uppdatera mig lite på makeup -fronten  idag. Botaniserade runt på Åhlens  .

Ni vet ju som bekant säkert att jag  gärna rek. Dior Pure Light   i tid och otid när mina läsare vill ha  foundationtips . Det  super tipset håller jag fortfarande fast vid.
Själv har jag dock inte riktigt levt som jag lär den sista tiden utan  försökt vidga mina vyer med lite andra foundations, tyvärr har jag inte varit lika nöjd med någon annan.I veckan tappade  jag ju även min Dior Fluid  så Idag blev det "tilbaka till"    Pure Light för min del , och jag förstår inte hur jag kunnat vara utan den så pass länge som jag faktiskt varit...:O

Såhär i vinterbleka tider passar nyansen  nr 100  bra för bleka och  nr 200 för "normala", båda har gula undertoner och priset för glasflaskan är  370  kr.
Jag använder 100 på vintern och 200 på sommaren, båda har spf 15.
Pure Light  är en bra investering om man ännu inte hittat en foundation man är nöjd med, det är dyrt att pröva runt , även om det är budget, i längden. Bättre att satsa på något bra  från början !:-)

Jag slog även till på en Quickliner  Eyeliner   från  Clinique  i färgen  Really Black  .
Pris 165 kr .
Den håller bra, är lätt att jobba med och rullas upp, du behöver ingen vässare.
Det är en penna jag verkligen kan rek., prisvärd !

Var sugen på ett  Magic Blush från Lancome   också ... nr 9   verkar riktigt lovande..men där fick det vara stopp...:S
 Rouge köpet får sparas till en annan  gång, jag har såååå många så det känns inte precis  nödvändigt just nu.

Har ni shoppat något trevligt i dag eller planerat några köp för helgen?

MQ och deras 365 Sunshine Collection tycker jag är värd en titt, hittade en svart a-linje sak med svarta cirklar idag som jag funderar stark på..ursöööt och riktigt 60-tals retro!

Hoppas ni har en fabolous fredagkväll  /Hannah♥
25 kommentarer
Åsa

Var inne och kikade runt lite i din blogg. Ha en trevlig helg

hannahsthlm

Åsa: Det samma:-)!

Lene

ja då kanske man ska prova pure light när eclat satin tar slut..kommer nog iofs ta ett bra tag med tanke på hur dryg den är.. använder bara foundation någon dag i veckan också.
ha en fortsatt trevlig fredag

hannahsthlm

Lene: Jaaa..eclat satin ÄR dryg..DEN är också såå bra men Pure Light är nofg den allra bästa ;)!
Ha det fint du med :-)!

Käthe

De två är ju mina favoriter också. :) Köpte dioren av dig på Tradera. Funderar på en något mörkare nyans, är det 200 som gäller då? Och jag har en quick liner i lager för den kan jag inte vara utan. Älskar suddisen i ena änden.

Beatrice

Kanske ska prova Dior Pure light då, har nästan alltid använt mig av Lancomes foundations, är supernöjd med dem men jag gillar att prova nya saker. Det är synd bara att jag blir så besviken ofta, provade YSL's nya med inbyggd borste och den var inte alls lika bra som jag trott..

Goddess

Väldigt lugnt på shoppingfronten. Och har idag varit lite "dassig" rent ut sagt. Men hittade ett Astrid lindgren test på DN. Som Vimmerbybo trodde jag att jag var medfödd med svaren om Astrid(hmmhmm, men där fick jag på näsan.
Kolla min sida om du vill testa dina kunskaper, där finns en länk till DN´s test.
Ha en bra helg Hannah :)

hannahsthlm

Käthe. åhh..så roligt att vi har samma favoriter
;-)! Jaaa..nr 200 är den som gäller efter 100..de som är samma nummer på slutet..i det här fallet 0 då ligger efter varann färgmässigt..om du förstår vad jag menar!
Tusen tack för paketet, det kom idag! Kram!!

Beatrice: Pure Light är bättre än alla Lancomes foundation enligt moi..men det är ju så olika vilken hudtyp man har det där...men Pure Light borde passa de flesta om man inte har super blank hy och behöver ngt mattare!
Tror du skulle gilla den också! =)

Goddess: Ok..ska kika in på testet!=)
Trevlig helg!!

Tiina

Fabolus och fabolus fredag kan jag verkligen INTE säga att jag haft, kom precis hem från jobbet och känner mig blek som attans då den jag jobbade med precis kommit hem från Kambodja/Thailand och en massa andra länder hon besökt så jag behöver verkligen en ny foundation, har du något bra tips för en som har exem? någon som andas bra och inte känns tung? Trevlig helg.

anna wintour

Det finns en sak med bloggandet jag inte riktigt förstår? läs vidare på min blogg och skriv gärna dina erfarenheter neg som positivt med bloggandet. jag tycker att bloggare borde skärpa sig....

hannahsthlm

Tina: åhh..men dior pure ligt är nog den bästa om man har känslig hy för den är absolut allt annat än tung! Lycka till!=)

anna w...: Ska kika in!

Emilia

Min fredagskväll var lugn och skön. Ha en fortsatt skön kväll du :)

nyfiken

bara en fråga, hur har du råd med allting du köper? för övrigt, jag kikar in på din blogg så ofta jag kan, bra med sminktips och sånt. kram

hannahsthlm

emilia: Tack detsamma:)!

nyfiken: jag handlar inte sååå mycket och sen prioriterar jag ;)! Kram!

sarah

Smink är så dyrt.

Fridaa

Åh, vad lyxigt smink du shoppar! :) Jag har ett presentkort på åhlens och är sugen att köpa något härligt smink. Funderar på ett krämrouge.

sofia

ha en trevlig helg!

nollåttan

funderar på en burk freezekräm på nk, finns erbjudande att betala 500 istället för 1100:-....men behöver man verkligen det?!?

hannahsthlm

Sarah: Verkligen..men kvalitet lönar sig!!


Fridaa: Lancome har f¨tt nya roliga rouge..kanske kan vara något?

Sofia: Det samma=)! Kram!

nollåttan: Om du menar den gröna freeze så neeej..frn tycker jag inte man behöver, däremot den vita "fukt freeze"..den är toppen..men billigare! kolla in www.beautyplanet.se där du kan köpa ett litet kitt med alla produkter till reducreat pris och pröva! ;)

Linda

åh det är ju så lätt att köpa smink fast man redan har :) här blev det en till twinkle från MUS igår...oj :)

Sessan

Kul! Jag gillar dock inte Diors foundation supermkt. På en icke-perfekt hud som är lite fet täcker/sitter de inte så jättebra är min erfarenhet. Jag ska köpa Lancomes teint idol ultra som jag tror är bra på en fetare hud. Magic blusch har jag själv funderat på. Den har också fått fina omdömen överallt. Och jag har inget rouge just nu....men det är jobbigt när sminväskan nästan är helt tom = dyrt med massa nya saker. Behöver dessutom hårprodukter, man får prioritera så man har råd med käk också:-)

Johanna

Jag har köpt clinique, superdefense ansiktscreme och rengöringscreme - jag hoppas verkligen att det hjälper min supertorra hud, annars vet jag inte vad jag ska göra *suck*

Käthe

Sessan, när jag hade fet hud och ville ha snygg tävkning över ev. blemmor och annat så älskade jag Clinique stay-true make-up. Testat den?

Jen

Johanna: har du testat Darphin's produkter? Jag har väldigt känslig/torr hy i ansiktet och tycker att dessa är kanon! :)Men det är såklart väldigt individuellt det där. Hoppas du hittar nåt som funkar för dig.

Sessan

Näe, stay true ska jag spana in också, , tack!