Segt



Det verkar inte gå att ladda ner bilder just nu på blogg.se så jag får försöka återkomma med lite inlägg framåt kvällen....Dagen kommer mest ägnas åt storstädning och ev. lite shopping!


Ha en fin och avkopplande Söndag!:-)!

Hannah♥

Någon som kollade på Medlodifestivalen? Vad tyckte ni?
Igår kväll var  första gången jag kollade i år på en deltävling och jaaa...man är ju inte ...förvånad...
ETT bidrag tyckte jag var bra och det gick inte ens vidare bland de fem...Man undrar ju vilka det egentligen ÄR som sitter och röstar? Inte var det jag iallafall ..;)

Nu kom jag på vad den hette som jag gillade...Arrival...The Attic feat Therese..lite lagom blandning av house/disco för min smak...ha ha..men den gick tydligen inte hem i stugorna runt om i Sverige!
12 kommentarer
nea

ja, melodifestivalen blir bara sämre och sämre.
gillade dock the ark förra veckan, och sebastian var väl okej igår...
ha en bra söndag du också :)

Käthe

Jag blev så förvånad att Magnus Carlsson inte gick vidare. Jag var så säker att jag sa till sambon och sonen: "Magnus är den som går vidare (när det stod mellan honom och Måns), annars äter jag upp mina strumpor...". Men det skulle jag aldrig ha sagt.

Linda

Jag tyckte om Magnus och så gick han inte vidare! *förvånad*
Kram, kram!

Mimose

Jag tycker gårdagens delfinal var den som har hållit högst klass hittills. Jag hejade på Måns, jätebra låt och artist! Tycker även Sonja Aldéns låt va bra!

En Södertäljebos Liv II

Jag tycker helt rätt låtar gick till final, Sonja som gick till 2:a chansen var bra men däremot var jag inte så förtjust i Nannes. Tycker den var dålig, hade ingen refräng. Hade hellre sett Magnus där även om hans låt var rätt så lik en Bosson låt i början och Elton John låten Yellow Brick road i refrängen (tror jag det var).

ha en trevlig söndag!

hannahsthlm

till alla: Jaaa...charmen med melodifestivalen Är ju onekligen lite att alla tycker såå olika..hi hi ;) Ha en fin Söndag!

UmmaGumma

Ah det var den enda låten som jag gillade något oxå. Mest för att jag tycker Therese är en tuff brutta. :) Men hon är en duktig sångerska och låten var svängig!

anina

Jag håller med =) Vilka var det som röstade? Jo små tjejer... =)

Rebecka

Jag håller med dej, The Attic & Therese var den bästa låten igår :)
Tror tyvärr att många röstar på ARTISTERNA och inte på LÅTARNA.....kan förklara varför alltid Nanne går vidare??
Bara en teori...

Kram!

hannahsthlm

UmmaGumma: Japp! :)

Anina: Ja så måste det ju absolut vara !

Rebecka: Jaaa...guud..håller verkligen med !

emelie

de enda jag gillat hittills (av... vad blir det... 24 låtar) är sebastian, the ark och the attic ft. therese. vad har de som tar ut låtarna för smak egentligen :O helt sjukt

Christermelisa

Lively, fresh and designer work - really like the natural themes, and the website is cool! Worth a visit!