Johanna Sällström R. I. P

52049-2172
Bilder lånade från aftonbladet.se

Att  Johanna Sällström  är död är väl inte längre en nyhet  för någon men det gör det ju inte mindre  sorgligt för det....
Igår när jag såg löpet på stan trodde jag det stod dömd....... sedan såg jag att det stod död  .
Det sjönk liksom inte in....
Det är alltid så tragiskt när någon väljer att dö tycker jag, speciellt någon som är ung,  för det finns alltid    en utväg. Den ser man förmodligen inte själv..men den finns alltid.
 Dock respekterar jag beslutet den personen tagit, man är nog väldigt säker  , om man tar steget "över till andra sidan".

Johanna var en av de skådespelerskor jag beundrade och såg upp till när jag gick min teaterutbildning och jag har alltid tyckt att hon har ett  speciellt  djup som många andra  helt avsaknar.
Det känns som jag har träffat henne, men jag har tänkt förbrilt och jag tror aldrig jag gjort det....
Hon har genom åren berört mig ändå genom sina filmer och pjäser och jag hoppas hon får många huvudroller även i himmelen!

Hannah♥
16 kommentarer
Sandra

Vet de säkert att hon tog sitt liv?

hannahsthlm

Sandra: Neej..men jag misstänker starkt att det är så eftersom ingen skriver dödsorsaken...nästan övertygad om det..

Cicci

Usch det känns alltid så hemskt när unga människor dör. Det blir så personligt trots att man aldrig har träffat personen i fråga!

Camilla

Ja det är så sorgligt.
Men, att dödsorsaken är okänd än så länge behöver inte betyda att hon tagit sitt liv. Man ska nog försöka att inte dra några förhastade slutsater, tror jag.

Mimose

Väldigt sorgligt och tragiskt... och en stor förlust för hela film-sverige!

Malin

Jag tror faktiskt också att hon tog livet av sig..journalister brukar annars vara duktiga på att spekulera i orsaker och nu står det ingenting alls. Stackars hennes lilla dotter...

amelie

Ja,när polisen säger direkt att inget brott misstänks så är det ju så att de har genast sett att det är självförvållat. Hade det varit sjukdom så kan ju inte polisen bedöma det och uttala sig.

hannahsthlm

Cicci: Ja det blir det..usch!=/

Camilla: nej men jag tror att det var så..säker är jag förståss inte såklart.

Mimose: ja...verkligen.

Malin: Jaa..det är ju så fruktansvärt tragiskt för den lilla dottern. Vi får hoppas det finns många andra som kanta väl hand om den lilla!

amelie: Jaaa...de var så himla snabba med att säga att inget brott begåtts..

Annikki

Otroligt sorligt. Jag blev minst sagt chockad.

nollåttan

jag är 99,99% säker på att det rör sig om självmord. annars skulle de garanterat skriva om ev annan sjukdom eller olycka. lite jobbigt att det är sådant hysch-hysch kring suicid anser jag, för man lyfter ju fram problemet när en känd person tar livet av sig, och det oehört viktigt att vi alla lär oss känna igen varningstecken.

Johanna

Fattade inte alls då jag läste det igår, så hemskt. Tänker på hennes lilla dotter också.

Liza

om man läser här (http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1000981,00.html), så kan man se mellan raderna att hon tagit självmord. tragiskt !
ska se Hans & Hennes nu, bara för att minnas, och hedra hennes minne.

Meeee

Det gör det inte mindre sorgligt, menar du va? :-)

Tess

blev också helt chockad när jag läste det!

Johanna

Hon var en sådan stor och duktig skådespelerska! Det känns väldigt konstigt och overkligt att hon är borta. Träffade henne några gånger vid inspelningarna av två Wallanderfilmer.

veira

ja, hon tog sitt liv. stod i DN i lördags...