Blush Focus färg...

Anledningen till att jag slog till på Magic Blush    är att det är nästan precis samma nyans  som det gamla  Blush Focus    Marshmallows. Det rouget var ju som bekant min favorit men har nu tyvärr gått "ur tiden".
Magic Blush   nr 9 tycker jag påminner mycket om den nyansen , det är matt också..jag har inte sett till något glitter i dennna nyans iallafall. Jag är nöjd...  än så länge!

Magic Blush från Lancome 310 kr Åhlens

Lite irriterad på mig själv att jag inte kunde  vänta  till Lördag    då vi åker till  Gran Canaria   .
Had ju kunnat köpa det på   Arlanda  , förmodligen en del billare... men nu till den    stora frågan  .
  Vad kan jag egentligen köpa på Arlanda      ? Med de nya reglerna menar jag, man får ju bara ha 100 ml flytande "saker" i handbagaget nu mera.
Magic Blush kanske då inte räknas som flytande..men ändå! ;)
Såg skräckscenarion på tv igår där resenärer blev av med sina cremer, parfymer och dryckinköp....
Är det nu mer att shoppa på planet hem som gäller     ? eller vad?
Om  någon vet    , berätta  gärna !

Hannah♥
19 kommentarer
Tiina

Är osäker med på vad som händer, måste ta reda på det innan jag åker. Hoppas din resa blir toppen, min mammas vännina hade varit där förra veckan och de hade bara haft 2-3 soldagar. Hoppas ni får mer :)

hannahsthlm

Tiina: Ja det får vi hoppas :) !

Lojsan

fy bubblan var härligt med en tripp till solen! blir det familjen då eller?

hannahsthlm

Losjan: japp=)!

Carro

Ang flygplatser så är det så här...

Du får inte ha med dig mer än en dl vätskor i handbagaget. Packa ner det allra nödvändigaste typ mascara och läppglans i en genomskinlig påse och visa upp i säkerhetskontrollen så slipper du få hela necessären tillintetgjord.

Allt som är flytande(tandkräm, munvatten osv) kan du ha i resväskan som du checkar in. Efter incheckning och säkerhetskontroll får du köpa VAD DU VILL på taxfree för att de grejerna har redan blivit kontrollerade av flygplatspersonalen. Ha en trevlig shoppingresa :D

Linda

Man får inte ha mer än 100 ml ( 1 dl) per behållare. Alltså kan man ha tio behållare med 1 dl i varje, bara det får plats i påsen. Dessutom så räknas inte det in, och man taxfreeshoppar ju efter säkerhetskontrollen. De förpackar sakerna i en förseglad påse. Så det är bara att shoppa på du :)

sarah

Även geléer räknas till kategorin "vätska". Dumma gränsfall =P

Milla

Behöver du verkligen något nytt? :)

hannahsthlm

Tack snälla för att vi redit ut detta!=)
Allt smink (nästan) får således åka i resväskan..hoppas den INTE försvinner ;) och sen kan man shoppa vad man vill i taxfree efter säkerhetskontrollen..bra! ;:) Och nejj..jag BEHÖVER nog inte shoppa såå mkt på taxfree men jag kanske vill :P!

nathalie

när jag åkte till thailand i början av januari packade jag direkt ned sminket i resväskan, och hade endast ett läppbalsam i väskan, men inne på taxfreen handlade jag både två duschcreme (normal size) fyra deo och en bodylotion, så dem kollar inte väskorna efter taxfreen. Detta var visserligen från skavsta, men samma regler gäller nog på arlanda. Vart på canarie öarna ska ni? jag åker också dit på lördag, till puerto rico! ha det

Moa

Slå till dom jävlarna om dom tar ditt smink! Haha, gud, jag är kanske lite dramatisk men i alla fall. Vet ingenting om det där, brukar aldrig kunna hålla mig till taxfreen utan beställer hem från strawberrynet illa kvickt. Hoppas ni får det suuperbra på Gran Canaria! :)

Linda

Ja, du har ju redan fått så många tips på hur du ska packa och resa att det är onödigt att jag kommenterar det också ;)
Min egen erfarenhet är positiv så länge man "gör som man ska". Jag reste via London då det var som mest hetsigt med de nya bestämmelserna i september och det var inga som helst problem för mig. Andra som inte var helt uppdaterade eller som gjort fel hade det däremot värre... Men vet du allt i förväg kommer det med all säkerhet att gå strålande! :)
Ha det så härligt på semestern och hoppas att du får många sköna soldagar!

Sessan

Vad underbart med en semester(?)trip!


Huuuu, jag tycker också dte känns läskigt tat packa allt smink i resväskan, bara sminket är ju värt en förmögenhet och man KAN ju inte stå där utan sen :-) Men dte går säkert utmärkt. Have a nice trip!

Sandra

Åh vad trevligt med semester! :) Hur länge blir ni där?

Sandra

Förresten, glöm för allt i världen inte att ta taxfreepåsarna förseglade och att ta kvitto, annars kan de tvinga dig att packa ner det i check-in-bagaget eller slänga det...enligt vad jag förstått! :0)

Karin

Så härligt och åka från kalla sverige nu. Hoppas ni får bra väder! Beställde resa till cypern i helgen, men ska inte dit förrän i juni, så man har lite och längta till...

hannahsthlm

Tack söta för alla tips! Vi blir borta en vecka!=)
Kom på nu att vi inte ska flyga från arlanda utan skavsta..såå..det kanske inte finns så mkt taxfree där att shoppa ?=)

nollåttan

på planet lär det säkert finnas en del...jag är helt nollställd när det gäller taxfree, det enda jag kunde komma på är kanebos mascara som pappa fick köpa....jo och absolut vodka...haha!

nathalie

vi åker förmodligen vid samma flyg omkring 14-15 tiden? vilket hotell ska du bo på? jag ska bo på boston :)