Spiderman is five...

image3500 

Har haft birthdayparty för Lilla-E hela eftermiddagen och kvällen.
Spidermandräkten var en önskad present,passade honom som handen i handsken ;)!
   
 
Spiderman tårta hittade jag inte tyvärr men det gick som tur var bra med en princessvariant...alla fem ljusen blåste han ut på ca 1 sekund.
Efter spiderman utstyrseln hade han sin nya asphaltgrey Lacoste-pike,han paasar verkligen lovely i den färgen.
Vill påskina att även moi bara en chic ? labantriangel-hatt hela kvällen men tyvärr missade jag att ta en bild på det..ha ha..kanske kan bli en dagens med den på imorgon istället..har den kvar någonstans:-)!

Känns i kropp och själ att det varit party..tror vi var 17 stycken här...så nu ska jag återhämta mig lite!

Ciao!








12 kommentarer
Sweetheart

Roligt med kalas! Det där spelet mix max minns jag som väldigt roligt! :)

Anne-Lie

Såg mysigt ut!! min son fyller också den 28 december...han blev dock femton...och det blev en ipod i paketet...så svårt när de fyller nära jul...han önskar sig en moped såklart...men det får bli till våren. Önskar er alla ett gott nytt år!

Lina

Kul med kalas! En fråga som jag kom på. När man beställer på rean från nelly, kan man lämna tillbaka om det är fel storlek??

Emma

Liten tårta till 17 pers.

Lina

Haha, kom på en fråga till. Ska göra om köket här hemma och har fått inspiration av det hörnet som ni har vid hällen, om du vet, om det är ett "vanligt" hörnskåp som är använt eller är det något speciellt för det? Tack.

T`

Ha en bra dag denna lördag :):)

Emily

Söta bilder! Grattis till Lilla-E! :)

Nina

Fina bilder! Grattis lilla E.

Anna

Vad riligt ni ser ut att haft det! Mysigt! Stort Grattis till honom!

SiS

Hoppas ni hade det jatte kul och fick mitt text! Jag har en perfect present till lil Ellie sa halsa honom att det blir en till liten mini b-day nar jag kommer. LOve you! Ses snart! Puss och Kram

Niklas Eriksson

Grattis till Lilla-E från Borlänge.
Ser fram emot bilden på dig i hatten också!!

/Mvh Niklas

hannahsthlm

Sweatheart: Japp..han älskar det..och det visste jag att han skulle göra ;) Gillade det själv som barn och hans storebror var frälst i det också i den åldern :-)! Bra present till femåringar med andra ord :P!

Anne-Lie: Ojj..15..det går snabbt ! Kan tänka mig du inte tyckte det var alltför länge sedan han fyllde 5 ..kanske;) Ju äldre de blir dessto knepigare blir det ju med presenter,speciellt när de fyller nära jul. De nöjer sig ju inte med mixmax och spidermandräkter precis i tonåren ;)Det blir ju dyrare och mer avancerade saker för varje år..det märker ju jag på min 12 åring redan.
Men men..man kan inte göra så mycket mer än gilla läget..födelsedgar går ju inte att ändra på!
Hoppas din son fick en härlig dag han
med den 28! :-)Gott Nytt År!

Lina: Om plagget finns kvar så kan du byta storlek även på rea, risken på rea kan väl vara att vissa plagg säljer slut i alla storlekar och då kan det ju bli svårt..Man har ju dock alltid 14 dagars ångerrätt på alla köp på internet så du kan ju iallafall byta till något annat plagg om storleken du skulle önska är slut på det plagget du ville byta med från början..hänger du med? ;)Du kan ju även ta plagget i 2 storlekar och returnera den som passade sämst...för att gardera dig. Bara för att det är rea så måste ju ångerrätten ändå gälla.

Emma: Ja..men det fanns bara en sådandär prinsess-skapelse kvar så vi slog till på den och laddade upp med massa annat smaskigt också..så alla var nog mer än nöjda..blev tom. en tårtbit över ;) Det är ju alltid så..alla äter inte tårta..bättre med lite variation..men hade det funnits en till på kondiset hade vi tagit två :-)!

Lina:Oki,va kul att ni ska göra om köket..det blir säkert fab ;)! Jag är otroligt nöjd med hörnet ovanför hällen och under den stora fläkten. Det är liksom inbyggt som en hylla, köket är designat så, det är inte använt tidigare eller så eftersom det är sprillans nytt. Det är inget skåp utan en hylla uppbyggd av kakel..det är nog lite special för jag har inte sett det på så många ställen..men fråga någon köksstudio..de borde veta hur man kan få till det eller något liknande. Mitt kök kommer från Vedum iallafall och kaklet är Miami Black från Höganäs (tror jag det var) Lycka till!:-)

T: Tack,hoppas du haft det samma :-)!

Emily & Nina: Tack,ska hälsa Spiderman det imorgon! ;)

Anna: Tack söta! Ska hälsa honom! Vi hade ett underbart kalas för honom, han vill fylla år varje kväll nu eftersom kalaset var på kvällen :-)!

Sis: Såg ditt mess,tack cutie,berättade för Ellie att du kommer snart to Swe och ska fira honom...vet du vad han sa? Becca skrattar hela tiden, varför skrattar hon hela tiden? ;) Hon är nog väääldigt glad :-) Soo Cute! Ses den 4 jan då! Puss! Miss u a lot too! XXX

Niklas: Tack söta! Ska hälsa den lilla filuren det imrgon:-)! Ha ha..nu finns bild på mig i Laban-hatt..nice or whaaat? :P! (nej! ;)