BEROENDE?


Bild lånad från expressen.se

Idag kan man på löpet till Expressen läsa om Linda Rosings plötsliga skönhetsoperation.
Det visade sig att det var ett  mellan-ansiktslyft  ...Okey...inget fel med det, kanske, jag tycker absolut folk får fixa och trixa som de vill med sina utseenden, det är ju inget som angår mig.
Men....ett beroende är ju aldrig bra.Såklart.  Det är nog väldigt lätt att fastna..att aldrig bli nöjd om man inte mår riktigt bra själv.
Självklart kan man alltid hitta fel på sig själv som man kan rätta till..om man tittar kritiskt.
Om jag bara gör det..så kommer allt bli bra...
Genom en snabb titt i spegeln skulle jag kunna tänka mig ca 5- 10 ingrepp...som säkert skulle piffa till moi, men det är ju aldrig något jag skulle ha ork eller råd eller lust..att genomföra.
Jag orkar inte ens gå på manikyr..fast jag borde...:P

Jag tänker inte skriva något elakt om Linda Rosing. Jag tycker faktiskt  lite synd om henne.
Jag undrar dock lite bara...var ligger allmän-intresset i denna nyhet?
Ringer Linda och tipsar tidningarna om precis  allt  hon gör?
Finns det någon svensk  som figurerat mer i skvaller-press och som vi vet så mycket  privat om?
Hur kan man vilja bli fotad i den där vita masken+

Smått scary...faktiskt.
Och nu spädde jag på att skriva lite i ämnet också... ;)!

Aja..underbar dag..annars..ellerhur?!
Moi har köpt en klänning på  Top Shop ..
Har fikat med Petra och baby Stella
Gått säkert 5 km

Behålla eller lämna tillbaka? Klänningen alltså?
 Hmm...klassisk fråga!?
Och svårt för er att veta eftersom jag inte hunnit fota den...
Jag får se ...

Ciao!♥


23 kommentarer
Angel

Låter som vi har samma teori hon ringer pressen själv för kom igen nu orka med henne...

annika

Blir lite illa berörd av att läsa om Linda, tror hon är en väldigt olycklig människa.

annika

ett tillägg till mitt föregående inlägg... OSÄKER är kanske ett bättre ord.

Tokyo-Linda

Samtidigt undrar man ju vad man kan lita på... Tidningar som Aftonbladet är ganska bra duktiga på att bara spekulera en hel massa saker. Är man verkligen säker på vad det är som den där Linda gjort?
Om hon verkar olycklig, skulle jag gissa att det till stor del beror på att folk jagar henne och skriver så mycket skit om henne. Hon är ointressant, låt henne få vara det också.

Tokyo-Linda

Och med skit menade jag förstås inte ett sånt här inlägg, utan snarare Aftonbladet, Expressen, whatever.

Malin

Hon känns som en svensk version av Anna Nicole, inte känd för nånting alls egentligen, mest skandaler av olika slag. Klart tjejen är olycklig - en balanserad och lycklig människa har inte ett så enormt bekräftelsebehov och vilja att karva i en frisk kropp. Mycket sorgligt...

Anneli

Men har inte du själv fixat läpparna, Hannah?

hannahsthlm

Angel: Jaa..det har hon ju skrivit själv i sin biografi..att hon själv konatktar pressen så..


Annika: Ja..så är det nog..verkar vara en helt klart jobbig situation..

Tokyo-Linda: Ja..hon kanske må vara rätt ointressant men jag tror inte pressen jagar henne, mer att hon tjänar pengar på att kontakta dem..men vad vet jag?

Malin: Nej..det har man nog inte...Klart det hela måste vara en jobbig situation men ..jaa..det är rätt sorgligt faktiskt..







Anneli: Det här inlägget var inte menat som något anti-operation eller skönhets-ingrepp inlägg.Jag skrev jag att jag inte har något emot operationer, för mig får folk göra vad de vill. Jag tycker bara att det verkar sorgligt och jobbigt om man varje vecka eller månad ska göra nya operationer och aldrig är nöjd..det är ju det artikeln i expressen syftar på..Lindas operations-beroende..och ett sådant beroende har då inte jag ;)!

Sofia

Anneli: Om Hannah har fixat läpparna??? Säg nåt hon inte har gjort... Näsa, läppar, kindben, lyft, implantat både här och där. You name it!

hannahsthlm

Sofia: Hey! Vad var det där? Absolut absolut inte..skrattretande faktiskt att du skriver så
:-)!

anina

Jag tycker synd om Linda!

Vad kul med shopping, bild =) ?

hannahsthlm

Anina: Den ska tillbaka tror jag..kändes stor..=(
Ska nog byta till ett annat "span-objekt" imorgon, då kommer bild ! :)

Sessan

Ja, ska man tro Aftonbladet är det ju osannolikt att Pressen sprungit på Linda efter ingreppet av en slump eller att nå´n annan än Linda eller Fadde tipsat pressen eftersom Linda hemlighållit ingrepet, inte ens Fadde fick veta förrän han skulle hämta henne....och bilden är alltså tagen i samband med hans hämtning. Mao Fadde eller Linda ringde pressen. Kanske Linda eftersom hon har ett bevov av att synas. Kanske Fadde eftersom han "pratar" med Linda via pressen och vädjar att hon ska sluta operera sig, att han är orolig. Hur "normalt" är det liksom? Att kommunicera om så svåra saker via pressen? Varför inte ta det snacket i lugn och ro med Linda efter man hämtat henne...?
Nåja. Det enda jag vet är att det verkar overkill med ansiktslyft vid en ålder av 32. ÄVEN om man fått 2 barn ;-)

nollåttan

jag tror nog att hon tipsar. något sorgligt finns över det där, men samtidigt inte, för hon verkar ha alt sin livstil ju....

nollåttan

jag tror nog att hon tipsar. något sorgligt finns över det där, men samtidigt inte, för hon verkar ha alt sin livstil ju....

hannahsthlm

Sessan: Hon har ju liksom gjort någon grej av det där med pressen..konstigt och sorgligt enligt mig men det är ju hon som väljer det..såå..jaaa..det är väl hennes sätt att synas..Konstigt att vilja stolta med så ofördelaktiga saker bara som smaskiga detaljer om familj, operationer, droger , terapi..vad vet jag..men men..alla är vi olika..tur är väl det :)!

nollåttan: Jaaa..Jag tycker hon är lite sorglig,det ska jag inte sticka under stol med, men..det är ju helt klart en annorlunda livsstil ..kanske inte så genomtänkt men verkligen egen :)!

Katarina

Men var finns läkarnas ansvar? Om en person uppenbarligen blivit beroende av plastikoperationer så anser jag att det är läkarens ansvar att vägra att operera. Varje operation innebär ju en risk för patienten och fördelar och nackdelar ska ju vägas mot varandra. Jag anser att man inte ska operera om det inte är så att personen i fråga mår väldigt dåligt av sin "defekt". Om en person mår dåligt av allt möjligt på sin kropp så sitter det ju uppenbarligen i huvudet och inte i kroppen och då tycker jag läkaren ska hänvisa till en psykolog istället.

hannahsthlm

Katarina: Jaaa..visst kan man vara missnöjd med det ena eller andra och det är väl inget fel med det om man kan rätta till det, så varför inte? När man sedan gjort det så borde man ju vara nöjd..Att fortsätta hitta "fel" kan säkert vi alla göra men då tycker jag absolut som dig, att läkarna har ett ansvar...att för stunden säga nej!Att avvakta..men.. i privat-vård har man väl stort inflytande själv som patient och det mesta går väl igenom kan jag tro..men det är ju tragiskt att drt ska gå til så när någon sedan själv säger: "jag är beroende", det rimmar ju onekligen lite illa..

Sessan


Ja, dte är oetiskt att pengar styr så pass...

Usch, samma sak när uppenbara alkoholister som är stupfulla och ser helrisiga ut köper alkohol på systemet tycker jag. Varför elda på ett beroende istället för att försöka hjälpa?

hannahsthlm

Jaa..det verkar var en svår balansgång:/!

santos

du har väl opererat näsan? har aldrig sett dig på riktigt bara på foto i din blogg och det var det första jag tänkte på att du ser opererad ut.

Konradalma

Very nice website !!! i just surfed by...keep up the good work ! fussball

Katarina Dahlström

Det osar avundsjuka i luften. Ni är ju likadana som media är. Snackar skit. Det här med alkoholister också som ser helrisiga ut. Hmm har du frågat hur de mår någon gång? De dricker väl inte för att de vill heller.
Skönt för er att haCKA PÅ ANDRA. lEV ERT LIV I STÄLLET.