Just wonder....

52049-1441
VAD kan egentigen få en sådan söt och A-list girl som KATE MOSS att hooka up så hårt på PETE DORETHY??
Okey...senaste nytt är att de tillsammans letar en Pent House Våning i NY för att nu är Pete tydligen ren igen...BUT....I dont get it....?!=/

Inte mitt problem egentligen of course  men Kate förlorade ju nästan vårdnaden om sin lilla dotter LILA GRACE när "kokain skandalen" kom ut....
Själv skulle jag vara lvrädd att ens förknippas med en addict  i fortsättningen och verkligen rädd att vara tillsammans med någon som haft sådana problem om man själv också kämpar för att inte "halka dít" igen...
Jag önskar den Lilla Familjen Moss-Dorethy alla lycka men....tillåt mig att vara skeptisk!
Detta är samme Pete som stod på Apoteket i Sthlm i sommras och ville köpa SPRUTOR!
!Det är inte så att han har behandlats i flera decennier precis...
Tycker bara Kate kunde hitta nån bättre..Vad tycker ni?!

33 kommentarer
suratanten

Jo, hon kunde verkligen hitta någon bättre!

hannahsthlm

Suratanten: Ja...vem som helst måste ju vara bätre..nästan;)!

antifashion

Kate Moss har själv varit beroende av diverse substanser under långa perioder (detta även långt innan Pete Doherty kom in i bilden..) men media har ENBART fört fram att han har "dragit ner henne i skiten". Måste bara säga att den bilden är sned..Hon kan själv, om man så säger.. ;-)
Det är inte i försvarande syfte jag nämner detta, men tycker det kan vara relevant att belysa att bara för att hon är snygg och kvinna, betyder det inte att hon är guds bästa barn..(hälsosamt smal? i hennes fall handlar det om kemiska ting...)
För övrigt är det väl ett kännt faktum att musiker attraherar...(och han är extremt musikaliskt begåvad) :-)

julia

håller med, dumpa pete!!!

hannahsthlm

antifashion: Jo..men det var ju lite det jag syftade på när jag skrev "om man kämpar för att inte halka dit igen själv"..som jag förmodar att hon gör..Kate..eftersom de flesta som varit beroende av diverse substanser på får kämpa för att inte halka dit igen! Det är ju otroligt dumt i ett sånt läge att bli tillsammans igen med den som har det största narkotika suget i universum då..dvs. Pete Dorethy.
Man kan kanske säga att han är grymt musikalisk, vad vet jag, men det är ändå inte någon jag skulle vilja ha som plastpappa till mina barn..han kan ju inte ens ta hand om sin egen son som han har med Lisa M.och jag förstår inte hur Kate kan tycka det är ett clevert val..Påstår absolut inte att hon inte "kan" hon med..så vitt jag vet levde hon och Jhonny Depp ett rätt destruktivt liv långt innan hon mötte Pete!

hannahsthlm

Julia: ja..visst borde hon!! För sitt eget bästa!
Man blir ju så irriterad..vaddå slöseri med tid..att ta upp den med att vara tillsammans med Pete!

emelie

tycker de passar alldeles utmärkt ihop, lika trashiga :)

hannahsthlm

Emelie: Tycker inte jag...=)!

Part of a Story

Nja, hoppas att pete skärper sig NÅGONGÅNG.

antifashion

Sant, men inte konstigt att de faller tillbaka till varandra, då de båda fortfarande mer el mindre säger sig vara beroende. Kanske svårt för henne att "se" det som är det förnuftiga eller kloka, eftersom hon själv befinner sig mitt i massa saker..och dessutom..kärleken är blind..eller? ;-)
Hade man fått välja, hade man naturligtvis inte valt Pete som far till sina barn, men man ser ju sammanhanget i deras story..

sofia

Generellt är det vl rätt dåligt för två missbukare att vara ihop eftersom man som du säger lätt drar ner varandra i skiten igen. Fast å andra sidan kanske det är lättare att stötta varandra när båda är nyktra också...

hannahsthlm

Part of a story: Ja...men HUR? Det har ju tom. talats om operationer (vet dock inte vad man skulle operera in) etc. för att få människan drogfri..inget verkar ju funka..men vem vet?!

Antifashion: Jo..fast för mig har kärleken aldrig varit såå blind och jag tycker allt förändras när man har ett barn att ta hand om och i Kates fall verkar hon ju ändå vara på "bättringsvägen"...Jag kan inte se hur de ska kunna leva drogfria tillsammans, men det kanske går utmärkt..vem vet?
Jo visst ser man sammanhanget i deras story men det smartaste Kate kunde göra är ju att klippa med honom som hon sagt så många gånger att hon gjort för gott..Med hennes pengar och liv så skulle hon ju lätt kunna hitta på andra roliga saker att göra=)!

Sofia: Jo...visst kanske det är lättare att stötta varann om man vet vad den andre går igenom men jag vet inte om jag tror Pete har kommit till "stöttar stadiet"..men jag kanske är ute och cyklar?=)

Frida

ja man undrar ju... han är riktigt vidrig!

sofia

Nej ja håller med om Pete. Jag tror inte heller han har kommit så långt att han kan stötta. I alla fall inte vad det verkar som!

hannahsthlm

Frida: Jaa..jag ser inte riiiktigt charmen med den mannen..eller man förresten...killen;)!
Men ibland kan det ju förståss ta ett tag inanan man inser själv vem man har att göra med...Kate kanske inte har kommit dit än..verkar det som!

Sofia: Nej..tyvärr..Kan inte riktigt se Pete som en stöttepelare eller dylikt att luta sig mot när det blåser utanför fönstret=/!

Vanja

Har inte heller fattat varför...

Lilla Spöket

De är lika mycket ute på farligt vatten båda två,ingen av dem är 'Guds bästa barn' och om någon av dem skall kunna rädda sig, så borde de hålla sig låååångt borta från varandra! ...men det kanske är just det som är problemet?

Tereze

jaaa, vad ser hon hos honom? hmm..

selma

Ja visst kan hon väl haffa någon bättre :/?

Johanna

Jag tycker Pete är grymt snygg :P Fast de säger ju inget om hans inre..

Julia

jag tycker personligen att kate och pete passar kanonbra ihop. de är lika trashiga, som någon annan clever person skrev, och dessutom är han ett geni när det gäller att skriva musik. och du skrev någonstans där uppe att pete har det "största narkotikasuget i universum", det kan du väl inte veta? han kanske hatar sig själv pga alla skandaler? han kanske gör allting för att sluta? vi vet inte mycket. jag skulle iaf vara STOLT om jag fick ihop det med pete. han är HET. men smaken är som baken och det kommer den alltid vara!

hannahsthlm

vanja: nopp..det är ett mysterium=/!

Lilla Spöket: Ja..det verkar ju vara just det som Är problemet..de borde verkligen hålla sig far away from varann de där två;)!

Tereze: jaa..ställer mig samma fråga;)!

Selma: Garanterat=)!

Johanna: Oj då..det tycker inte jag;)!

Julia: Ja..jag VET ju personligen inget om Pete:s narkotikasug..Kanske är det inte STÖRST i universum, kanske finns det ngn annan stackare som har det värre...=) Men åker man direkt från rehab för att köpa knark, åker fast för narkotika brott i Sverige när man är här på en mini visit samt hinner fsöka köpa SPRUTOR på apoteket under tiden samt prövat det mesta i rehab väg så tycker jag dock det VERKAR som om man har et gigantiskt narkotika sug..men jag kan självklart ha FEL!
alla skandaler han har ställt till har varit pga. sitt knarkande så..jaa..han kanske htr sig själv pga. det eller annars så minns han inte så mkt av det ;)
Alla tycker olika,tur är väll det, JAG skulle inte vara stolt om jag fick ihop det med Pete och jag skulle inte ens ta i människan med tång..det är min åsikt! Ha det bra!=)

8ball

is very interesting site...

Helga

It\'s a great and valuable site!m

Katie

Lucky to find you, keep on the good workk guys! Best of luck.

Keno

I+have+been+looking+for+sites+like+this+for+a+long+time.+Thank+you%21.

Helga

This site is really superb!!! Thank you for you work! Good Lucka

Helga

Cool+guestbook%2C+interesting+information...+Keep+it+UP.+excellent+site+i+really+like+your+stuff.o

Britney

Hi%2C+all.+Nice+site...I+really+like+your+site+%21+Good+job+man.%0D

Park

You have built a good websitee

Keno

I+consider+that+beside+Your+site+there+is+future%21k

Meteor

Excellent site, added to favorites!!o

Johnadina

Great site!!!