Men WHY??

....Har varit på en minst sagt ansträngande date med en...typ ...stalker....=O
Varför utsätter man sig ( ja...läs jag) sig för sådant?? Det är ju faktiskt helt idiotiskt.
Okey...Han är ju inget psykfall eller så MEN eftersom jag absolut inte har en endaste känsla för honom och han känner på ett annat vis så borde jag självklart inte gått...ellerhur?!

Men...Jag tänker alltid att det kan vara kul att sitta och smutta på en cosmopolitan och vara lite social och att jag sedan ska kunna smita när jag vill utan att bli bombarderad med frågor  om jag vill gå på museeum imorrn eller ut och åka båt...För det VILL JAG INTE...med honom.....OCH  det borde han förstå,tycker jag, men  nu gick ju  budskapet tydligen inte fram ...=/
Kanske är jag för treeeeevlig?! Men jag är ju  så mot alla...det är liksom inget personligt;)!
Och..hur lät det  där då=P?! Men jag är bra på att säga nej oxå, och jag tycker jag har tackat nej artigt men bestämt till alla kultur förslag.....och fortsatta drink/clubb förslag med för den delen!

Nu har jag kommit hem (jag lämnade honom vid Östermalmstorg för 30 min. sen) och han har redan ringt 2 gånger...då blir man minst sagt aningen Scared...Jag HATAR verkligen att känna mig pressad och förföljd...När någon håller på så tappar jag all respekt för den personen..thats the fact...

Nu stänger jag av mobilen...
ja...om någon skulle undra så vet ni varför ;)!

Go natt...Hannah♥

Bloggen har blivit försummad...jag veeeet..Jag är lessen för det..men imorrn ska jag allt ta tag i det=)!
44 kommentarer
modeamatören

Usch vad jobbigt med såna personer. Kan förstå att man vill träffa nån som ger en bekräftelse men det är enough.

Ally

Oh, jobbigt :/ Lite creepy också, särskilt för mig som är så lättskrämd.

Käthe

Usch, vad jobbigt. Det värsta är när de ringer, trots att man lade på luren, och undrar varför det bröts.... Usch, vad hemsk jag låter, men jag var tvungen en gång att göra så. Men det var ett tag sedan, eftersom jag varit sambo i 12 år nu.

Sofia

Han kan verkligen inte reglerna den där killen! Nån borde berätta för honom att han skulle tjäna på att vara lite hard to get.... :)

Bättre lycka nästa gång! :)

Johanna

Usch vad jobbigt. Jag själv har varit med om det. Att de nästan tror man är ihop så fort man ses ungefär. Jag är också trevlig och snäll mot folk, och det kan tydligen missuppfattas att man flörtar.. Men så är det ju inte alla gånger. Jag själv ska gå på en träff på söndag, om det passar honom då.Men man kommer ihåg alla jobbiga och tråkiga dater rent ut sagt, att man vill verkligen springa därifrån. Men att ringa två gånger eferåt! Oj. Sen så skulle jag aldrig föreslå att åka båt och sånt, efter en date.. det märker man ju om det blir sånt.. Hoppas din lördag blir bättre! Kramis!

therese

uuh, jobbig typ... värsta som finns ju me efterhängsna personer, man inte vill ha efter sig då. kommer ihåg en "date" jag var på...fick panik o låste in mig på en toa o vägrade komma ut...haha. det var dock några år sen=)

Ina

Du får nog helt enkelt säga rakt ut: "Jag vill aldrig träffa dig, eller prata med dig igen!" På vissa är det tyvärr det enda som funkar.

från hannahsthlm

Modeamatören:JA! Usch..det var verkligen jobbigt...det var absolut "the last date" med honom;)!

Ally:Ja...jag är en sådan som aldrig skulle ringa någon "och tjata" etc.såför mig blev detta lite creepy =/!

Käthe: ha ha...Ja det där med att ringa uppnär man läggerpåoch klaga på att det bröts måste välländå TA HEM PRISET;)! Även om det var någraårs sedan så förstår jag att du aldrig kommer glömma det =)!

Sofia: Yes! Hard to getär nog tyvärr inte denna grabbs starka sida..;)! men visst...någon borde tal om det för honom! Det lär nog dock INTE BLI JAG..för jag kommer inte prata med honom igen ;)!

Johanna:Ja..jag ogillar verkligen människor som inte är "bra på signaler "...men men..alla är olika..=)!
Hoppas din date på Söndag blir lyckad!Hoppas den blir av! Dater brukar ju (oftast) vara riktigt roliga! kramiz

från hannahsthlm

Therese: ha ha..Jag har oxålåst in mig på toa..och sedan smitigt därifrån...I det härfallet kände jag att jag inte ville ta en sådan drastisk utväg dock...men det kanske hade varit det bästa...DÅ kanske han hade fått budskapet klart för sig;)!
jobbiga,efterhängsna killar är verkligen bland det värsta som finns!
Förstår inte tjejer som tycker det är gulligt...var ligger egentligen det gulliga i det??? ok..är man intresserad själv så kanske det är cute förståss ;)!
ha det bra! kram!

Ina: Ja..nu har jag ju mobben avstängd..men jag måste ju sätta på den under dagen..börjar han ringa frammåt eftermiddagen /kvällen igen flera gånger så tror jag jag svarar och säger rakt ut...Jag vill kunna ha min mobil på!=) Kram!

sarah

Haha , viken "man". du får ta och byta nummer ! ;}

jennifer

suck..det är verkligen jobbigt. Vissa killar tror det e mer än bara en trevligens stund..som en drink o prata..o jag HATAR killar som blir besatt eller säga man gillar en efter de första träfferna.. suck!! Om han går lånt som sarah däruppe säger..byt nr? eller spärra..har läst nånstanbs man kan spärra en viss nummer om du känner dig störd..

Cicci

Läskig kille! Hoppas han lägger ned :)!

Cassie

Ojojoj, hoppas han lägger ned. Lite scary där ;O

Debbie

Hahaha känner igen det där! Så trist, man hatar ju å va elak men så vägrar dom ge upp! Vi tjejer måste nog va mer "rakt på sak" så att dom förstår på en gång. Har stängt av min mobil också ett antal ggr och det är ju inget man är stolt över :P

Fancy Desire

Ojdå, låter inte så trevligt! Hoppas det löser sig, efterhängsna killar är inte roligt, de ska vara lite "svåra"! Fancy Desire

Sigrid

harsh!

Amanda

Killar ska jagas, det är frustrerade men bra mycket bättre än att själv bli jagad! =)

J

usch, jobbigt! skicka ett sms till honom å ljug, skriv att "nu drar jag till Thailand ett år, men det var kul å ses, ha ett bra liv.." eller nåt. gosh!

anina

Håller med de flesta, usch! vad jobbigt, man vill ju inte vara elak mot ngn men ibland måste man säga ifrån, lättare sagt än gjort, jag vet, men hoppas att allt löser sig.
Ha en bra kväll! Kram.

Jocelyn

Vissa människor KAN bara inte läsa av andra! helt gränslöst och skitjobbigt för den som blir utsatt för det (i detta fallet du). Fattar han inte vinken är det kanske inte ens lönt att försöka förklara snällt, så Ignorera ignorera och ignorera, blir för "efterhängsen": polisanmäl. Lycka till!

från hannahsthlm

Sarah: Jaa..men jag vill inte byta nummer ju...får vara onåbar i några dagar så kanske han ger upp..hoppas jag;)!

jennifer: Spärra..det lät smart...hur går det till?!...Tänk när han ringer då...säger någon röst i luren: "Tyvärr nu ringer du ett otillåtet nummer" ha ha..det skulle vara as kul ju=)!

Cissi. Ja..hoppas jag med...verkligen!!

Cassie: Ja..lite små freaky är det allt...=/

Debbie: Nej..det är rätt svårt att säga någon rakt upp i aniktet /altenativt i telfon: Jag tycker verkligen inte om dig!! MEN..det har faktiskt hänt att jag gjort det oxå...Grejen med den här killen är att jag tycker han borde förstå utan att jag säger det rakt ut..men det verkar han då inte alls göra...sånt irriterar mig=/!!

Fancy Desire: mmm..håller med..de ska vara lite "hard to get"..annars är det inget roligt=)!
Och stalker fasoner är aldrig roligt!=(

Sigrid: mmm...harsh=)!

Amanda: Ja om jag måste välja så jagar jag hellre än blir jagad...jag hatar att känna mig pressad!!!

J: ha ha....den har jag kört med faktiskt..inte till den här men till andra: "Nu ska jag flytta till NY"..Kan bli lite jobbigt om man ses ute sen några veckor senare bara ;)!

anina: Nej..man vill ju inte vara elak...det eviga dilemmat=)! Jag tycker bara att en del killar generellt borde bli bättre på att läsa/tyda signaler eftersom tjejer är bra på att "förstå vinkar"...men men...även denna kanske lär sig med tiden;)!
Hoppas du haft en bra kväll du med! kram

Jocelyn: Neeej..han verkar inte fatta vinkar så om jag trasslar in mig i något i stil med: "Nu är det väldigt mycket men vi kan ju höras i Juli kanske" så börjar han säkert stalka i juli..ho ho...bäst att inte svara helt enkelt känns det som ;)!

suratanten

Det verkar ju inte riktigt helt normalt att ringa två gånger efter så kort tid ...hmmm...

från hannahsthlm

Suratanten: Nej precis...helt sjukt=(!Man kanske kan slå en pling dagen efter eller nåt...men inte precis när man skiljts åt...scary!

Alinde

Hoppas han inte veta att du har en blogg, så han råkar läsa allt detta, det blir det nog inte bättre av !

från hannahsthlm

Alinde: Nopp...han vet inget om min blogg..OCH om han skulle råka dyka på den så borde han ju fatta vinken;)...fast det är klart..skulle han läsa det här kanske han skulle bli crazy MEN då vet han ju iallafall vad jag känner =)!!

irmeli

ush, jobbigt med människor utan minsta finkänsla. Desperado börjar ringa i öronen, och ännu värre ledmotivet till filmen Psycho

8ball

is very interesting site...

Bob

Fascinating site and well worth the visit. I will be backT

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

analbleaching

Hello, nice site

Britney

Found your site in google, and it has a lot of usefull information. Thanx.

Prohor

http://groups-beta.google.com/group/mature1/web/free+mature+movie+pic+sex.html
m

Anna

I\'m love this great website. Many thanks guyo

Jennifer

Thanks so very much for taking your time to create this very useful and informative site. I have learned a lot from your site. Thanks!!

Smit

Hi, all. Nice site...I really like your site ! Good job man.

Sveta

Just serfed in. Great site, guys!l

Jooni

Cool+guestbook%2C+interesting+information...+Keep+it+UP.+excellent+site+i+really+like+your+stuff.r

Jooni

I browse and saw you website and I found it very interesting.Thank you for the good work, greetingse

Smit

Hello admin, nice site ! Good content, eautiful design, thank !e

Anna

Hi! Definitely nice and neat site you got there.a

Elizabeth

This+website+is+Great%21+I+will+recommend+you+to+all+my+friends.+I+found+so+much+useful+things+here.+Thank+you.%3A

Prohor

Hello admin, nice site ! Good content, eautiful design, thank !

Keno

Thanks so very much for taking your time to create this very useful and informative site. I have learned a lot from your site. Thanks!!