Dagens Fendi

52049-735 och

Har haft med den här Fendi väskan i ett tidigare inlägg men här är den nu  igen tilsammans med ett par  riktigt fabulous Fendi shoes;)!
Fy vad snyggt det skulle vara med denna combi till vit blus och mörkblå jeans..Jag kan riktigt se mig själv i det...nåja..drömma är gratis..det är dock inte:

1. FENDI  Medium Denim Bag Du Jour, den kostar närmare bestämt $ 970.00
2. FENDI  Patent Ruffle  Flat Sandal $420.00

Vet ni hur tråååkig jag känner mig idag? Alltså jag är på bra humör trots att jag hostar och nyser osv. MEN jag känner mig dock hur oglammig och boooooring  som helst;)!

Först missade jag Debenhams kvällen igår..nåååå..Petra sa att de var hysteeeeeriskt och att Lilla-E:s vagn typ hade blivit mosad för att det var såå mycket folk om vi hade gått..men ÄNDÅ...
Sen tonite så är jag barnledig...Vet någon hur ofta det sker??     (nåja ..varannan helg..) 
Patsy frågade om jag inte orkade gå och äta liten  god middag iallafall...Orkar jag det? Självklart  inte! Utan skumma hostmedicinen kan jag knappt stå upp! Mat är det sista jag tänker på och jag kan tala om att jag inte är representatibel för middag på Rörstrandsgatan! Folk skulle bli riktigt rädda för liket..dvs. mig!;) Dock hade det varit kul att träffa Patsy Darling...hoppas vi ses soon gummis=)!

Jag  bestämmer  mig  dock för att riktigt  bälja i mig hostmedicin (den spanska med  typ både morfin och efedrin i...)så jag ska oooorka gå och hämta paketet från Ellos som hade anlänt iallafall...man kan ju liksom för nyfiken för att inte göra det!    (det tar ju typ 5 minuter...)
Jaaa...Här bör nog tilläggas att jag såg sööööta  Döskalle Vansen  som tvillingarna skrev om för ett tag sen och det var på det sättet jag överhuvudtaget kom att hamna på Ellos..Ellos kan jag tala om är ännu mer främmande (och skrämmande) för moi än hm...really!!  =)    men jag träänar mig...;)

 När  jag då ändå var inne på Ellos så hamnade dock fler saker än DöskalleVansen i min shoppingkorg..Dock mest barnkläder..Hade riktigt användbara  Adidas  och Nike  grejer som W & E diggar.. Jag tror dock inte jag riktigt insåg  vad det jag klickade i skulle väga och hur det skulle kännas att bära hem det...med feber i kroppen... (fast det hade jag ju inte när jag beställde förståss!...)

Iallafall...Där kommer jag fullproppad med den äckliga hostmedicinen till tobaken och väser (har typ ingen röst): →Jag ska hämta ett litet paket?!
ha ha ho ho... skrattar han på Utlämningsstället som bryter på typ Persiska:
◊Lilla paket vi inte ha till dig, bara jätta stor!!
Såååå... det slutar med att jag får bära hem typ en 10 kilos kartong med en jätte ELLOS logga  tvärsöver  hem förbi alla hippa barer  på min gata där jag brukar hänga normalt på barnfria fredagskvällar..det var jääääääätteskoj...not..OM det ändå kunde stått Vogue eller så på jättekartongen..tilloch med hm hade funkat faktiskt...men Ellos..det var bara too much för mitt oglammiga liv idag;)
Sen  skulle jag ringa viktiga telefon samtal som aldrig blir av.. istället så somnade jag och vaknade  typ nu!
Halleluja What a Funny  Friday!=)


Imorrn ska ni få se den uggly Ellos kartongen och det lite mer positiva  innehållet....
Ciao!
Hoppas ni har det bäst! Kram!
29 kommentarer
Marcus Brunström

Ojojoj. Jäklar vad du bloggar. Tänk om man hade haft den tiden. Vad gör du egentligen? Mycket mode på sidan iallafall. Dock inget för mig men du kanske slänger in ett och annat modetips till mig också en gång :D
Sov gott.

hannahsthlm

Marcus Brunström:
ha ha..Vissa dagar har jag ingen tid alls för att blogga men nu är jag sjuk så jag passar på kan man väll säga...;)
Och du..håll koll här..kanske kommer lite killmode framöver..den som lever får se=)!
Ha det såå bra du med och en riktigt trevlig Helg! gonatt

Kim

Låter inte alltför skoj... Men krya på dej! Ha det bra :)

hannahsthlm

Kim: neej..det var det inte heller..;)Tack! Ha en fabuluos weekend!

irmeli

hihi. Man borde ha en jätte GUCCI - kasse som man kunde kamouflera pinsamma paket i:)
Ska själv iväg och hämta Ellos-paketet jag beställt strax...jag får smyga mig igenom hela marknaden som är i stan idag:) Tur att vi inte har så många "hippa barer" på vägen till postens utlämningsställe hihi!

hannahsthlm

irmeli: Jaa..ellerhur?! Den där Guccikassen borde ingå när man beställer från ellos;)! Hoppas du blir nöjd med ditt paket när du väl smygit genom marknaden..;)
Neej..en nackdel med att bo mitt i stan är att det finns barer etc. överallt och det gör ju inte så mycket en tisdag förmiddag eller såå..Det var just det att igår när jag "smög hem" med Ellos paketet var typ ALLA på Fredags Afterwork och alla ställen har typ panoramafönster ochdäe kommer jag me mitt 10 kg paket som jag var tvungen att ställa ner typ var annan sekund och ta ett nytt grepp i för att över huvudtaget få hem det..åhh..det var ingen hit!! Stor Kram!
ps.nästa gång hämtar jag mitt paket från Ellos någon annan dag och tidpunkt kan jag tala om...

irmeli

Hihi. Jag brukar inte hämta paket från ELLOS precis...men det verkar som om många köpt paket från ELLOS nu. Läst på flera bloggar folk som köpt varor därifrån. Brukar inte hämta så stora paket men tunga...och jag känner igen mig i att behöva byta grepp hela tiden. Det skulle alltså ingå en GUCCIpåse size megabig och något att rulla eländet på. Nästa gång man beställer pinsamt paket så får man beställa hemkörning också! Stora kramen och härlig helg!

Evelina

Fendi skorna är ju bara för underbara! Krya på dig och trevlig helg :)

hannahsthlm

irmeli: ja..Ellos verkar absolut vara på uppsving;)! Bra ide med hemkörningen nästa gång..tåls att fundera på det;)!Eller en rullvagn..vore inte dumt det heller;)(med stoor Guccipåse över..)
Är super nyfiken på dina grejer! Blev du nöjd??
Gick det bra att smyga genom marknaden med det?=)
Kram!

Evelina:Tack:)! Trevlig Helg du med!
Jaaa..visst är Fendi skorna riktigt fab;)!!

therese

åh de där röda sandalerna e ju såå lovely!

hannahsthlm

therese: Absolut! Riktigt adorable!;)

Li

Ta det försiktigt med hostmedicinen. Efedrin är inte bra för hjärtat har jag hört. Och morfin - ja, du vet.

hannahsthlm

Li: Tack för tipset:)!Jag veeet att den inte är så hälsosam MEN ibland måste man kurera sig..Nu mår jag bättre och har slutat med den:)!

8ball

is very interesting site...

Nicole

I%5C%27m+love+this+great+website.+Many+thanks+guyu

Jersey

Thank you for your site. I have found here much useful information...d

Britney

This is very interesting site...s

Sveta

Your work is marvelous!!

Meteor

Hello people! Nice site!e

Meteor

Excellent site - do keep up the good work.o

Sveta

You guys do a wonderful job! Keep up the good work!!!e

Park

Wonderful pages! Keep up the grat work.

Prohor

I%2Bhave%2Bbeen%2Blooking%2Bfor%2Bsites%2Blike%2Bthis%2Bfor%2Ba%2Blong%2Btime.%2BThank%2Byou%2521

Bush

Fascinating%2Bsite%2Band%2Bwell%2Bworth%2Bthe%2Bvisit.%2BI%2Bwill%2Bbe%2Bbackd

Jooni

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you!e

Smit

Thanks so very much for taking your time to create this very useful and informative site. I have learned a lot from your site. Thanks!!v

Smith

You guys do a wonderful job! Keep up the good work!!!i

Smith

You+guys+do+a+wonderful+job%21+Keep+up+the+good+work%21%21%21i

Brageagnes

Hm... This is really fresh idea of the design of the site! I seldom met such in Internet... Good Work!