Do not be a Cutie like Adriana Lima- U r maybe VERY VERY a Nariosdutusk Renessanisk örning? Bland skor och hårfärg! Get off me!

Det journalistiska arvet var autism adhd ocj add och dyselexi.. Jag får ingen "säkerhetsreniss" till addd adhd 1 eller adhd 2 som alla får med adhd-problematik. Google just att jag har NARSISSTUDK STÖRING med "jag -perspektiv" med lite inslag av narkotika -missbruk. Jag har aldrigvelst ha / testa narkotika utan litar på läkemedel. Om jag varit i kontakt med olagliga droger har jag i yngre pr alltid kontaktat polis för att se om någon förgiftat mig.. Så remiss till Uppsala är på G för Bds oCh Add som jag nu inte kanske har., welcome Narcissmen. FiNNs i LITTERATUREN också under renässansen! To be Continued!
 Min ena syster och jag eller båda ses inte längre för våra narIsistiska husköp eller studier i Paris eller Östra Real. Så vi smyger fram.. för att ingen inom sll -landsting ska SE oss. Politiker och polisen verkar ju inte intresserade av hund-flytvästar! Liwe Lowe J xoxo Min ena syster smög in på en klinik för add i Sthlm en gång och bad om remiss till Amerikansk Behandlingshem. De undrade eg inte så mycket.. de var nog ok.. lite pool och sol och gröna-fruktdrinkar och gym..  tyvärr går inte sådant på privat sjukförsäkring! Vi har nu gått åt varsitt håll för jag gRmar add och får bara skit av alla jag ska ha "som städ". De ringer och frågar om jag ska stanna hemma skälv över jul , om jag tappat bort något livsviktigt läkemedel så är set "barkositiska drag".= Femmw atale som den avlidna Johanna Sällström-skådespelare med en lite dotter! Skärpning Sverige! NU!!
0 kommentarer