Just my luck then...

Man ska ju alltid försöka se fördelarna istället för nackdelarna,right? :-)
Jag tror att jag har blivit sjuk just nu  för att jag ska vara hemma och packa flyttkartonger när jag är "barnfri" istället för att dricka glögg, nackdelen i det är inte bara att jag missar glöggkväll utan att jag inte heller orkar packa några kartonger...hmm..fancy or maybe not soo fancy?!
Imorgon måste jag vara frisk då det väntas gala och julbord och bubbel och...phuuu...något fint tips kanske? :-)

Har fått ihop en överfull kartong  med gosedjur nu iallafall, (det går verkligen framåt ;) jag vill ju ta med alla djuren ,vi  skulle nog få ha en hel flyttbuss med enbart teletubbies och älgar och dess vänner... in that case.
Det blir lite väl dyrt....tror jag.
image3393 
 
Moi är otroligt stylad ikväll i den äldsta ?och mest urtvättade Sveatröjan i Sverige,hittade den i en garderob nu..måste nog slänga den imorgon...
Lala kan jag ju inte slänga..iallafall...och absolut inte Björne..och...suuuck :-)!

Ska nog ta en shot på stört med hälften cocilliana och hälften mollipect, kanske make some wonder!
Glöggafton hade ju varit mer lockande... :P!

VEM ÅKER FRÅN IDOL NU DÅ? 
Alltså..jag är såå imponerad att Andreas kunnat charma såå många tittare,, men mig har han inte "fått på kroken" iaf....Heya Amanda!

Update 21.10.
Hostmed.shoten hjälpte lite,inne på låda två med gosedjur nu:-)!
Jag förstår väl att Peter Swartling & Co inte vill göra en platta med Andreas, men smått unfair att ge honom låtar som är helt omöjliga att sjunga!Det ska väl ändå vara samma villkor för alla i tävlingen?! ^^

13 kommentarer