This is what call a monday again!Vad trevligt att om man KAN ändra YOU TUBE-inställning från svenska till USA/engelska så får man upp LITE mer variation på videozen! Min rosa MP3 verksr fortfarande leva sitt eget liv. Fulladdad,lite grön men obrukbar!
Jag som tom. laddar ner alla mina låtar lagligt från CDON .Tycker fortfarande det ÄR så skumt att flera av låtarna jag lattat ner helt lagligt bara försvunnit ur MP3 också.
Det är väl onekligen ett bevis på att någon messar med min teknik! Det skulle då jag tycka om jag var it-polis, men nu är ju jag ju inte det som jag säkert upprepat tidigare. Det ÄR ju faktiskt lite tråkigt.
Tror dock det är nästan lika lång utbildning på polis- fronten som att bli läkare lr minister.
Och vem har tid att utbilda sig i cirkus 11 år right now? Inte moi iaf.
Så nu blir det en liten YOU TUBE här på www.hannahsthlm.se för jag har då ingen lust att lyssna på svensk radio med massa reklam!

Saknar William och lilla Elliott mer än till månen och tillbaka! Än har de inte dykt upp hemma trots mitt SOS till ev. halva Sthlm via www.hotmail.com
William har jag dock sett ett snabbis i Onsdags och då verkade han må ok!

Hoppas ni alla får en fin måndag och att vädret blir relativt varmt för jag tror inte lilla Elliott ens har en jacka med sig! Försökte beställa lite stuff via www.nelly.com förra veckan men jag tror inte beställningen gick fram via mitt ev kapade datasystem. Kanske ska pröva igen om en stund? De har ju en del bra barnsaker också.

XoXo♥
18 kommentarer