Tänk va!

Nu har jag nätshoppat lite igen ;)! Kan ni tänka er ...vaaa?! ;)!
Bla. från Accessora och Beautyplanet.
Tyckte det började bli så tomt i burkar och hylsor..hmmm...kan ju inte skada med lite nytt!

Finns det något du saknar recension på som jag lovat att recensera?
Berätta! ( jag kan vara lite disträ och glömsk ibland..nämligen.)
15 kommentarer
delinda

låter som en bra idé =) alltid bra med påfyllning hihi

Frida

härligt med påfylling:)

Jenny W

Hej Hannah! Du har säkert inte glömt att recensera, men har du testat foundation från i.d? Är nämligen riktigt sugen på att testa den! Är det så bra som man hört, och är den lättapplicerad trots puderkonsistensen? Kram/Jenny

marieh

Vad härligt med lite nätshopping!

Alexandra

Nätshopping är alltid en bra lösning!

Mästaren och Margarinet

Omröstningen är klar, tråkigaste bloggen finns förevigad på min blogg.

Afrodite

Nätshopping är bäst!

Anonym

du verkar vara en sån glad och positiv tjej och din blogg gör än glad. ^^ fortsätt så!

Mimmie

kul me shopping :)

J

Hej! alltid kul att kika in i din blogg lite då och då. Kommer ihåg att du var i bahia feliz för ett tag sen och nu drar jag och fam. dit om en vecka!Ska bli skönt med sol och bad. Har varit in på lite forum här och var, och stranden ska tydligen vara riktigt kass och svår och bada i. Vad tyckte ni om den? Det står också på fritidsresors hemsida att det ska finnas ett spa, något du testade? Tacksam för svar! (= Ha det bra!

Sara

Kul med nätshopping! :D

Sabor

Kul att shoppa lite ;)

Sabor

Kul att shoppa lite ;)

hannah

Jenny W: Ja det har jag! Många har I.D som sin favorit foundation men för mig funkar inte riktigt den metoden. Man borstar ju på foundationen med en borste och jag föredrar den mer fuktgivande metoden att lägga foundation...
Min syster däremot avgudar I.D och det är typ det bästa hon prövat ;)!
Lättapplicerad är den om man lär sig tekniken och använder en bra borste, I.D har bra, men själv tycker jag den var/är för glittrig..den innehåller ju lite ljusreflekterande pigment.
anonym : Tack söta :-)!
J: Hej! Bahia Feiz är riktigt mysigt!:-)
Spa:t han jag tyvärr inte med...jag var ju där med barn ;)!
Stranden är kanske inte den roligaste i världshistorien..direkt..men den funkar ju att sola på ..det finns ju solstolar och så iaf :-)!
Poolområdena är superfina däremot och det finns 2-3 stycken inom Bahia Feiz.
Man kan ju alltid åka en bit till Maspalomas om man vill sola på "en rikitg strand". Tyvärr är strandpromenaden dålig så man kan inte gå den vägen in till San Augustin och Playa Ingles..eller det var väldigt knepigt iaf..men taxi är relativt billigt..ca 50 -60 kr och bussar går från Bahia till olika platser på gran Canaria! Hoppas du får trevligt!Ha det så kul!:-)
I.D foundationen är bra men den passar inte alla, det beror alldeles på vilket resultat du är ute efter!
Själv gillar jag däremot Mineral Veil från I.D (osäker på stavningen) som man ska ha över foundationen och fixera med. Det är som ett trensparent puder och det är super!:-)

Toryburch

A trendy yet durable multi-textured handbags from Tory Burch have Double handles and is made of Glossy leather. The handbags is Signature double "T" medallion on front. More Tory Burch handbags and other Tory Burch products such as Tory Burch sandals, Tory Burch slippers at toryburchcoupon. The all products here are high quality and low price.