Lets get a littlebit personal...

Gosh...Vad gör man när man råkar svamla en massa saker till någon som man bryr sig om ?
Som verkar...soft att säga just då..men som i efterhand framstår som inte..såå smarta saker att säga.
För att inte bli för personlig så kan jag inte gå in på detaljer men det känns som jag skulle vilja ta tillbaka de där sakerna jag sa.
Har börjat messa..."Hej! Sorry...jag menade inte att lägga fram det på det sättet..." "Ciao!Jag bryr mig mer än man kan tro om det vi pratade om.."  " Hey!  Det där jag sa..det ÄR inte precis sååå"
Gahhh..allt låter ju bara för ynkligt...klart jag inte kan skicka något liknande ;)!
Förhoppningsvis får jag en chans att förklara...eller så får jag det inte..vem vet? Livet är allt  lite knepigt ibland :P!
8 kommentarer
Anonym

Vissa saker ska man helt enkelt hålla för sig själv. Vet att d är svårt för jag är en jävel o öppna käften såfort de är ngt, då skiter jag liskom i på vilket sätt de kommer ut!

hannah

danajs: Japp..en del saker är svårt att ta tillbaka när man väl sagt det..liksom ;)!

donnasandra

Kul med lite personligt!! Kram

Fröken SötSur

Ååååh...vad jobbigt sådant där är. Händer mig var och varannan dag känns det som;)

Angelica

Usch vad jag känner igen mig i det där.. :D Kanske borde du ändå messa o förklara dig så du får det ur världen! Annars kommer du nog bara gå och tänka så mycket på det. Lätta upp stämningen lite så det slipper bli så jätte allvarligt. t e x" Förresten, jag kom bara på att tänka på det där jag råkade slinka ur mig om..." och sen lägg in lite humor så slipper det bli så stelt. :)

hannah

donnasandra: :-)
Fröken SötSur: ha ha..då är jag inte ensam då ;)!
Angelica: Vi har nu hörts..jag har inte förklarat mig men varit trevlig :-)..sååå.. förhoppningsvis kan vi lägga detta bakom oss..men säker kan man ju aaldrig vara..:P! Tack för dina bra tips!:-).

ugg

In diesen Jahren wurden <a href=" http://www.truereligionoutlet.de"> True Religion</a> jacken von immer mehr Leute beliebt, wenn Sie auch eine moncler jake kaufen möchten, empfehlen wir die Website. Die Waren hier sind preiswert und von guter Qualität

Emily

Tory Burch products are the presents to most ladies. Tory Burch shoes are utter perfection.From colour to style ,Tory Burch flats bring a fresh breath to ladies.Tory Burch outlet for sale with quality guarantee.Free shipping.