In the mood for x-mas

Dessa paljett - klänningar kommer från H&M och de kommer nog sparas .. den ena är "fodral " i svart och den andra är v-ringad och lite "melerad ".. tycker nog "den lilla LDB" var snyggast . Den är dock riktigt tight och kort . 
Viken gillade du bäst ? Av klänningarna . Du kan kolla i H&M appen om du gillar dem.. beställde för typ 4 dagar sedan . Den melerade är "stor i storleken " och v-ringad . Jultips som kan även vara något för nyår.
Vi har nu fått lite "ljus " till balkongen . Sitter här tidigt på morgonen och väntar på 5 instabox- leveranser . Råkade få EN box till "lite fel destination " men 4 kom till "närheten ". Man får kika ordentligt vilken box man väljer . Det är ett "bra nytt leverans alternativ "där du trycker en KOD du får på sms , voilà .. boxen på utlämningsstället öppnas . Kan även hämtas av någon annan om du ger koden . Det har alla testat redan kanske ? Köpte "superlim" från Clas Ohlsson nu med som kommer i en box reda. Ikväll . Vi hade en antik tallrik i diskhon som sprack . Tror ni jag kan limma den ? Jag håller tummarna . Mycket i julstressen . Lite annorlunda JUL för alla tror jag i Corona . Det har kommit ett nytt "direktiv " till krogarna och restaurangerna också ju , som införs på julafton . Det ska tydligen inte servera alkohol efter 20 någon stans "ute ". Det var ju också "en dag " när många kanske är på julbord ändå liksom . 4 vid varje bord får man nu också vara bara ... aja..

(null)

(null)

(null)
Har gjort canvas tavla med Elliott från skolfotograferingen..hur fin som helst , right? Tiden går fort .. det översta är ju nu Elliott och under här är 2013 när Troy var valp "julklapp ". Troy kom till oss i December . Time flies.. Önskar er en underbar dag ❤️🐶😇 Liwe Lowe J xoxo

jul
0 kommentarer