Soon Weekemd My Friends.. Clear Eyes finns i Sverige NU lagligt

Antingen är det jag som alltid varit halv-blind på apoteket.. Eller annars så börjar den perfekta produkten Clear Eyes introduceras på svenska marknaden lagligt. NU var det iof ca 3-4 år sedan jag i all välmening lade upp en Clear Eyes från USA ( i England- Storbritannien eller vad de heter nu utanför EU) och USA har det nog varit lagligt sedan ”den kom ut på marknaden-likt typ ipren här om ni hajjar”. Hur som haver fick jag en varning från Tradera DÅ att Clear Eyes är en olaglig produkt i Sverige och fick plocka bort den på en gång. Hoppas på en utökad försäljning av Clear Eyes i Sverige då den hjälper mot bla klor i ögonen och vem vill ha röda strimmor tex i onödan. Sedan tror jag inte den gör underverk mot SYN- NEDSÄTTNING efter ” Gud vet vad”.. Köpte därför denna idag också..
Damen på apoteket tittade ledsamt på mig. Var där efter akuten och hämtade ngt helt annat än typ syn-medicin., Men hur det går med ”resten” är lite sekretess. Stackars alla Stockholms-bor med dessavårdköer bara. Jag tror ingen är ansvarig om någon DÖR i 3-månaders garantin. Eller var det 30 dagar? Fick rådet av en tandläkare att åka till USA och undersöka hur en tandskador uppkommit. Det blev dock väldigt dyrt för en vän till mig som fick en räkning på över 100000 kronor hem , när hon besökt vård utanför EU. Heja Sverige säger jag snart bara och önskar trevlig kväll.. Passade på att köpa detta också..
Plånboken är från Mylberry.. Men Idun och LaRi he Posay säljs på utvalda apotek.. Mulberry hittar su på Birger Jarlsgatan eller på NK i Stockholm. Liwe Lowe J xoxo
0 kommentarer