Saturday Funday- Waiting for Tonite☘️

 
Här sitter jag och vet inte RIKTIGT hur lördagen kommer se ut. Har arbetat med bilder hela dagen. Vill verkligen åka till city. Inte alls långt men hatar att gå hem själv. Måste åka UBER isådanafall.We See! Klockan är ju bara "barnet". Nästa helg är jag "barnledig" iallafall. Även om Ellott gick ut med Troy FÖRST idag. Jag vaknade faktiskt 10. Sleep-over! Tänkte visa er mina nya produkter från YVES ROCHER på Söndag. Nu hade jag tänkt visa min nya face-mist från Lumene och en produkt av märket LÖWENGRIP. Får se om uppladdningen funkar om en STUND. Hold on!
 
 
Haha.. På den här BILDEN ser jag ut som tagen ur en skräckfilm på. DET var INTE DEN jag skulle ha FRÅN BÖRJAN ALLS i detta inlägg MEN blogg.se har problem med uppladdningen så HÅLL UT.Bjuder på den! Tog bort den.. Usch! Det blev en kub istället=Saturday Funday! 
 
Halloween soon och SKRÄCBILD får nog bli DÅ👻.
Nu har UPPLADDNINGEN återvänt!  Rose i glas och MJ-flaskan framplockad. Marc Jacobs Decadence är en EDP jag enbart använder "on weekends". Superlyxig flaska i form av handväska .
Har någon av er testat LÖWENGRIP Get A GRup- Hand Balm eller LUMENE ARTIC SPRING WATER ENTICHED-en facemist? Tell me all bout it om DU testat. Jag ska pröva nu efter hårtvätt. Önskar er en LOVELY AFTON.
Tnkte ha metallic-tight-leggings och svarta over-KNEE boots ikväll. Adore! Liwe Lowe J xoxo
 
HannahSthlm
0 kommentarer