Moi -voilà-som olika Halloween GIF- Sunday Funday👻

Vad kallt det är ute idag. BRR..Tyckte nästan det var snöflingor i luften morse. Hällt i mig Berocca och Latte men tycker inte att jag piggnar till. Har nog fått samma som ibörjan av veckan.Öronvärk och någon vagel. Saknar alla mysiga dagar under sommaren.De fanns. En av dem var med Rebecca och en av dem med Andrea bla. Jättefina minnen. Och alla killkompisar.. som gick åt olika håll.. Det var en kul start på sommaren iallafall. Man vet vilka som är ens vänner iallafall. Och kul avslut när W och jag fyllde. Det brukar vi ju göra varje år. Samma dagar.. liksom. Nästa sommar ska det dock bli NUCE, Ibiza eller tom Gotland.. Inte hemma med sjuk hund!
 
Även om det var tufft när Troy opererades i juli att jag inte "fick någon sommar".. så fick jag ju DET ändå. Han var med i sin trendparenta  "skyddshjälm" och med sitt morfin-plåster på korta kafeturer och på grillhäng med bekanta. Efter någon vecka...fast det blev inget bad eller solande. Snart är det dax igen. Andra örat. Så nu vet jag inte om det blir någon jul och nyår.. elller om vi ska vara på djursjukhus.
 
Sen är Troy bra. Medfött fel .Hoppas han inte får krupen av att sövas ner IGEN. Jag tycker allt känns lite svart när TROY  nu är så pigg och glad igen. Men men.. Klipp imorgon för Troy pch vet-besök i veckan. Måste ju tjäna pengar också.. som det så fint heter. Inte bara göra av med dem. Operationen kan bli januari annars.. We See! Köpenhamn tänker jag inte missa. Aja..Har gjort några Halloween-gif ( gifs)med mig.
 
Av bilder av mig.Roliga effekter. Du måste ha bilder som är klara och "rakt framifrån" för att göra gif som fungerar. Voils! Liwe Lowe J xoxo
 Photo and Copyrigh@ Johanna Törnqvist ( Vilken GIF gillar du bäst/ tycker är "tokigast"? Kommentera gärna om du orkar👻)
GIF Halloween HannahSthlm Johanna Törnqvist
3 kommentarer
Johanna Utterberg

Kul med gifs! :)

Emilia

Längtar också tillbaka till sommaren! Roligt med såna gifs!

Jennifer

Så fräcka :D