Monday Mood

God Måndag! Här sitter jag med "alla barnen hemma". Och Troy. Städfirman far runt. Vår dammsugare har gått sönder så hon fick ta med firmans. DET var ju snällt! Hatar hundhår. Annars älskar jag hund.Troy har nu DOCK fått gå in i buren för att inte halka på såpan. Han gal och ska snart "plockas ut". Min rygg VÄRKER så mycket efter akupunkturen. Pappa TROR det är ett tecken på att det liksom BEHANDLAR de områden som värker. Att DET är ett BRA TECKEN.Ska gå över inom 3-4 dagar. Blev dock ingen SEGWAY för mig igår. Var inbokad på "en upplevelse-present" men Elliott fick åka istället för mig ( trots åldersgränsen) med VUXEN.
Copyright @ www.hannahsthlm.se
Elliott hade det JÄTTEKUL.Toppen! JAG har just fått en inbjudan till MILANO med kort varsel och "hamnade lite i Monday-Mood". Hur får jag ihop det? Det får jag nog fundera på någon dag. Det är så i livet. Hoppas ni har en bra måndag och att solen skiner på er! Liwe Lowe J xoxo
Här ser ni Btw " tabletterna till matbordet" som jag köpte på HIMLA i fredags. Ska nu behålla FÄRGEN och klippa bort etiketterna. Kan vara snyggt med lite pastell till sommaren. Bords-tabletterna är i STENTVÄTTAD BOMULL och kostar 129 sek / styck på HIMLA. 
Himla
0 kommentarer