Same Moi💚Wednesday 👯

Photoright @ Johanna Törnqvist www.hannahsthlm.se.    Detta första fotocollage har bara effekter tillagt som en hatt och lite rosetter. Annars oretucherat foto. Alla fotona Àr tagna med en systemkamera by Canon.
HĂ€r har fotot retucherats och ser nĂ€stan ut som en Barbie , fast det Ă€r ju jag, samma foto som första. TĂ€nk vad tekniken kan mixra. Man fĂ„r faktiskt vara lite med i TIDEN och förstĂ„ att tidningar som innehĂ„ller MODE och SKÖNHET alltid mĂ„ste fixa sina bilder med ljus-styrka och vissa filter men det Ă€r inte ok att ÖVER-RETUCHERA modell-bilder till dockor. DET kan ge skeva ideal Ă€ven om det kan vara kul att testa sĂ„hĂ€r!
 Detta Àr samma jag men med eller utan filter. Samt en bild med riktig retuschering. Vi gÄr en spÀnnande mode-framtid till mötes men har ni sett att tex GUCCI anvÀnder en dam ( sÀkert med ljusfilter) som Àr ca 60-70 Är som gÄr i en blomstertrÀdgÄrd och har en av GUCCI storsÀljande vÀskor över armen i sim senaste AD. Menar verkligen GUCCI att det inte ENBART Àr 25 Äringar med studielÄn och 39 -50 Äriga smÄbarnsmammor som Àr en köpstark grupp? Utan Àven fina ladys i 60-80 Ärs Äldern? Smart och sant! Liwe Lowe J xoxo
0 kommentarer