Extra hydration whenever you feel like it👯

Jag har prövat en hel drös med facemist men fastnat för denna som ni kan se pÄ bilden ovan. Moisturing Facial Mist by Emma S. heter den och kostar inte sÄ mycket mer Àn ca 130 SEK för 
150 ml. Jag fick upp ögonen för Emma S. Wiklund Beautyprodukter nÀr jag var inbjuden pÄ en presslansering av den kÀnda modellens hudvÄrds-serie.Detta event Àgde rum för ett antal Är sedan.Jag blev dock hooked!
 
Jag- Johanna Törnqvist pÄ Emma S. Pressfrukost för ett par Är sedan nÀr mÀrket lanserades.( Copyright@ www.hannahsthlm.se).             
Produkterna frĂ„n Emma S.!Ă€r prisvĂ€rda och bra,speciellt gillar jag Facemisten. AnvĂ€nd istĂ€llet för ansiktsvatten eller för att fixera makeup. Spraya pĂ„ trötta ögon efter duschen pĂ„ morgonen sĂ„ vaknar hyn till liv. Har nĂ„gon av er tips pĂ„ nĂ„gon annan Facial Mist? Jag gillat Ă€ven Make-Up Store Face Mist som har en vira-blĂ„tiralĂ€skig blĂ„ fĂ€rg men som blir osynlig vid spray pĂ„ huden, Dock Ă€r den lite " klibbigare" Ă€n denna ÅTERFUKTANDE facemist frĂ„n Emma S. 
Vet att en del lĂ€sare eftersökt hudvĂ„rd och makeup-tips sĂ„ fler kommer asap. Ha en fin torsdag och vet ni.. snart Ă€r det fettisdag.. alltsĂ„ semeldagen med stort S. Bara 5 dagar kvar. Jag mĂ„ste köpa hem princess-semlor dĂ„! De Ă€r gröna i stil med Princess-tĂ„rta. Har inte Ă€tit en enda semla i Ă„r ÄN dĂ„ jag tĂ€nkte " slĂ„ till pĂ„ fettisdagen". Om nĂ„gon prövat den gröna Princess-semlan fĂ„r ni/ du gĂ€rna lĂ€mna en kommentar HUR smakupplevelsen av denna var👯Liwe Lowe J xoxo
Emma S. Frans HannahSthlm Hannah Johanna Troy HudvÄrd Johanna Törnqvist
2 kommentarer
Karolina Nilsson Grenabo

Har provat produkter frÄn Emma S. tidigare men inte den hÀr sÄ den skulle vara kul att testa :) min favorit annars Àr frÄn PIXI och heter Vitamin Wakeup Mist som jag kan starkt rekommendera :)

Svar: PIXI vill jag testa! Tack för tipset! Ha en fin weekend nu.
Johanna Törnqvist

HannahSthlm/Johanna Törnqvist

Karolina Nilsson Grenabo: Tack för tipset Karolina om PIXI. MĂ„ste testas vid tillfĂ€lle🎈Ha en fin torsdag! Xoxo