Happy Sunday @ HannahSthlm feat Rihanna....Typ....

Elliott ar fortfrande sjuk. Torktumlaren messar. Jag far snart sadan dar...klaustrofobi...av att bara vara INNE.
Im not a gossip girl och hur manga fina och intressanta bilder jag an har att visa er fran Thailand sa orkar jag inte idag. Har hittat USB...sladden... iaf sa kanske hinner ladda in pics nar jag nattat Elliott.

Lite seriosare YOU TUBE-klipp idag som MOI valt sjalv,tank va!
Ska forsoka forskona er fran fler videos nasta vecka men ibland sager man det battre men en lat om man inte vill skriva for mycket sjalv...tankvart,ellerhur?
Det ar ju FAKTISKT den dar Rihanna son gjort den och inte jag....alvedon till Elliott var det nu ja... igen!





Puss o Kram♥
2 kommentarer
giulia

Hejsan Hanna !

det är jag disilvestro.blogg.se

Jag har ändrat blogg namn tyckte jag exponerade saker som jag sen kommer att ångra så att jag har en liten mer anonym b logg nu =)

HannahSthlm Johanna Törnqvist

Giulia: Smart ide! För min del ar det nog lite för sent för att byta blogg...och det löser nog anda inte nagot för tillfallet!TYVARR! Jag har mot min egentliga vilja för andras skull raderat inlagg som jag garna skulle velat haft kvar. Men allt gar som sagt inte att publicera utan att det far följder man kanske inte precis önskar sig. Men i Sverige SKA vi ju ha tryckfrihet och ratt till asikter sa det verkar lite stalinistiskt att behöva gömma sig och byta blogg för att man tanker osv... Men jag ska absolut följa din nya blogg sötis! Massa Kram!