Reklamfilminspelning och GRAVIDITETSTIPS!



På Måndag kommer jag och två andra bloggare medverka i en reklamfilm om hur det är/var att vara gravid.
Vi ska bla. ge TIPS åt gravida blivande mammor och filmen ska vara lite av en "pepping film" vad jag uppfattat.
Jag har såklart en hel del ideer själv vad jag tycker är viktigt att förmedla till blivande mammor eftersom jag har varit gravid två gånger..men......Har någon av er läsare något tips ni kan tycka vara av värde får ni GÄRNA KOMMENTERA så kanske jag kan ta med något av era tips också!!

Kanske är du gravid just nu eller har en bebis hemma.
Kanske har du större barn men minns ändå?

♥Oroade du dig för något särskilt under graviditeten som sedan visade sig vara "onödigt"?
♥Har du tips på bra mat som gör att man kanske inte ökar så mycket i vikt men ändå får energi att orka med trots att man är gravid och kan bli extra trött? Något träningstips som inte sliter på kroppen men gör att man ändå håller de där "extra grvidkilona" borta?

Inget TIPS kan vara dåligt så har du NÅGOT så bidrag gärna.
Jag ska sammanställa "mina tips" inför inspelningen ikväll och deadlinen är i morgon så lite bråttom är det!

P&K♥

                                        Fashionize.se
12 kommentarer
Evelina - Mamma till Meja Lee <3

Vad roligt att du ska de :) Jo jag har faktiskt ett bra tips.



Många blivande mammor hakar upp sig mycket kring amning och funderar mycket hur det ska gå osv. Jag tycker inte att man ska göra det. Själv tänkte jag ingenting på det utan tänkte att de är klart att de ska fungera och vi tar de som de kommer. De funkade jättebra från dag ett och jag har inte alls haft några problem, har nu hel ammat i snart 3mån :) Så släpp alla tankar kring det och se fram emot ditt nya liv med bebisen. De löser sig :)

Hannele - Snart 2barnsmamma

Hej!

Ja självklart att jag vill ge lite tips ^^



Själv så tycker jag att när man får reda på att man är gravid så ska man inte stressa upp sig på hur man ska vara en förälder sen när bebisen kommer ut, man ska ta en dag i taget och låta den komma som det blir samt gäller det förlossningen och efteråt, om man planerar så blir det aldrig så i alla fall som man hade tänkt sig och då KANSKE man råkar bli besviken..



Handla barnvagn och kläder, första av allt så tkr jag inte att man ska köpa allt för små kläder i samma storlek för att barn växer som ogräs, visst man tycker allting är sött och man vill ha det och det och köper men blir det använt sen? nej det blir det inte för kanske om några år senare när man har skaffat ett till barn då hittar man ju massa nytt igen. Så om man ska köpa kläder så köp gärna även lite större storlekar. Barnvagn, ska man köpa en vagn som man trivs med och inte köpa en sån bara för att det är mode, eller för att den är snygg osv och man kanske inte alls trivs med den för att man köpte just dom anledningarna, man måste trivas med sin vagn annars så gåre inte ihop.



Eftersom jag blir 2barnsmamma snart så vet jag inte riktigt hur man ska tipsa om folk ger sig in på i samma sits som mig alltså skaffar barn tätt ihop som det heter så jag säger att man får ta den dagen som kommer MEN att man passar på att vila när barnet vilar för att i vissa stunder så kan det vara tufft.



Ja dessa var mina tips i alla fall :)



Kramis!

Sandra - mamma till Molly

Hej! Jag tyckte att det pratades för lite om hur man sköter ett barn i föräldrargrupperna innan barnet kom. Det handlade mest om smärtlindring och olika förlossningsställningar. Jag tyckte de borde visat mer hur man byter blöja, badar barnet och sånna praktiska saker. De borde också prata mer om hur man ger mat på flaska och att inte göra så att det låter som något negativt. Jag kunde inte amma, vi provade och provade men det gick bara inte. Pumpade i en månad men sedan blev jag helt förstörd av stress och blev deprimerad. Jag kännde mig som världens sämsta mamma som inte kunde amma!

Hoppas inspelningen går bra! :) /Sandra

Olelsi / Nettan

Vips så var man tillbaks och funderar, öhum det jag kan komma på nu är att det går lika bra med Blutsaft som järntabletter. I alla fall så har jag använt det under alla mina graviditeter.

Banta inte under graviditeten men man behöver absolut inte vräka i sig eller äta för två...!! Ät som vanligt...

Jag har jue som sagt fyra barn och med den sista gick jag ingen föräldra utbildning, det har liksom gått av sig själv.

Jag tror att det blir mera tok ibland och gå sådana där utbildningar och mera press i från alla håll.

Läs mycket om graviditeten själv så fixar kroppen det mesta, stark som man är.

Mer information vad rökning,snusning och alkohol, gör med de små barnen i magen.



Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

Classy - ung blivande mamma!

Okej vad roligt! Just nu står de still i min hjärna, sorry! Allt bra annars?



Föresten snygging så har jag en tävling just nu där du kan vinna ett nattlinne med matchande t-stringtrosa. Det ända du behöver göra är att lämna en kommentar, om det skulle vara något för dig :)

fia

Mitt tips är att ta med sig en skön uppsättning kläder som man kan ha direkt efter förlossningen och att verkligen våga säga i från att man kanske vill va själva första tiden med den nya bebisen och att dom som vill komma och fika faktiskt tar med sig fika och på så sätt kan man röja undan lite sress faktorer.

OM sådana skulle uppstå.

kram

HannahSthlm/Johanna Törnqvist

TUSEN TACK för tipsen tjejer:-)!



Stora Kramar till er!.

fia

Jag är själv 3 barnsmamma och jag jobbar på förlossningen...mitt tips är att INTE ÄTA för 2...samt att våga säga nej till besök både på BB och hemma den första tiden...funkar inte ammningen så gör det inte det...man ska inte sitta och gråta och känna sig värdelös om man INTE "kan" amma!!!

Börja inte träna för tidigt efter förlossningen. Var rädda om brösten...klä dom varmt så ni inte för mjölkstockning. Sov när lillen sover.

Kram kram

towis

gå på gravidvattengympa, inte äta för två, ät mkt frukt, lägg inte för mkt vikt vid barnmorskornas kurvor, ta inte åt dig av kommentarer om magen, köp inte för mkt kläder i strl 50 till bebisen, ta med en napp till BB och lyssna inte för mkt på andra ang förlossning, amning etc :)

Hannele - Snart 2barnsmamma

Svar:

Det var så lite så ^^



Åh tack för tipset! :D

Ugg Boots

As a world-class brand to the global expansion is imperative. Ugg Boots has planned implementation of their dream of globalization. So you can find the Ugg Boots Canada shop everywhere you can.Worth to say that there are a lots of Ugg Online Shop available that you can have your Ugg Boot so convenient,just order then Ugg Footwear will be send to you. If you want to take your Outlet Ugg Boots ,the Ugg Canada can be the best choice for you. Buy Outlet Ugg Online seem to be a new fashion trend.Worth you try.



You can enjoy the Outlet Ugg with your family that Ugg Sale the Ugg Boots Mens,

Ugg Boots Womens, Ugg Boots Kids,how wonderful it is.What’s more,you can have a wide choice at the Cheap Ugg Boots that Ugg Boots Online available in many difference style,such as the most deluxe Ugg Jimmy Choo, the most famous Ugg Classic Boots, the most classic one Ugg Mini Boots,the Ugg Short Boots,the Ugg Tall Boots ,and the Ugg Ultimate Bind Boots ….No matter what style Ugg Shoes you like you can find it online.Worth to say that now this the best time to buy the Discount Ugg Boots that there are so many Ugg Canada Store supply the Ugg Boots Sale sale in large discount,more items you take,more discount you get.Don’t miss it.

Durant ses 60 ans d'histoire, de la Doudoune Moncler a été constamment amélioré et mis à jour pour aider les athlètes dans leurs missions les plus audacieux Moncler Pas Cher, Moncler Soldes en ligne de sortie sont aussi grandement salué par de nombreux jeunes et anciennes générations. Moncler Doudoune ensemble exclusif d'images présentées est irrésistible ascension vers le succès de l'Allemagne Moncler 2011 plus noble des crêtes de montagne aux sommets de style moderne et sophistiqué. Il va sans dire que la qualité Moncler En Ligne, Moncler Homme, Femme Moncler et ainsi de suite, sans incertitude peut faire confiance. Moncler Polo dans l'histoire ont été faites de différents matériaux. Les matériaux sont faits de cuir et les fourrures étaient suffisants pour préparer les matériaux non-tissés et exotiques tissus naturels et synthétiques. Moncler Veste seront vos réclamations et que vous ne vous décevra pas. Moncler Enfant sont fondées sur la date et du même sexe sont un véritable témoignage de la bête processus chez l'homme. Ceci est très apprécié par tous. Chaque personne a un blanc qui verts Sacs Moncler, quel est le processus et cela est vraiment une sorte de vêtement une marque de personne noble et audacieux. L'accès à ses vêtements seraient introduits à l'ouest, la Moncler Official, tandis que regarder avec des couleurs vives exclusifs et accrocheur comme l'Occident a, il est une poignée à la vision, et cette tendance processus de la manière dont il est à mettre sur votre gilet de la façon de définir votre style.

Ivernelly

Interesting site. Worth the visit!