Godnatt Världen!


Sök själva på nätet om ni vill ha information om situationen i världen just nu.
Jag vill inte bli inblandad i världspolitik.
Det känns som att fightas i motvind utan både svärd och händer och ögon.
Jag vill inte ha anonyma samtal
på min mobil eller behöva se mig över axeln.
Jag kan inte ta på mig det här. Det måste ni förstå!
Jag är inte bra på matte men jag kan addition hyfsat. Och historia jag lärde mig i skolan.
Jag tillhör inte någon religion eller något specifikt politiskt parti.
Jag är en helt vanlig tjej.Vissa saker måste man lämna med frågetecken.
Alla kan tänka. Jag kan inte tänka åt andra. Alla har vi olika saker i bagaget som påverkar hur vi tänker.
En del tycker modebloggar är horribla,men det tycker inte jag.
Acceptera att vi alla har olika åsikter om allt!


Jag vill bara vara ifred. Sova. Jag känner mig tom.Trött.
Jag finner inte min blogg rätt forum för vidare info om vaccin och politik.
Alla kanaler på nätet stängs ner.
Det enda som får komma fram är vilka kändisar som gått före i vaccinkön?
Que?


Det ÄR för mycket.
Jag är bara en liten tjej..nåja..ganska stor..men ändå...

Saker är sjukt rörigt.
Jag mår jättebra men det är inte direkt okomplicerat.
Det enda syftet jag hade med att skriva om det här var att skydda våra barn.
Naiv.
Nu lägger jag också locket på. Precis som alla andra.


Sov sött!
10 kommentarer
Millah

Godnatt :)

mini

sweetie, hoppas du sovit sött. jag vet att du bara ville väl, för det handlar om de finaste och de allra viktigaste vi har. kram! mini

HannahSthlm

Mini: Jag vill fortfarande väl men jag har mina anledningar att inte gå in på något som är större än vad någon kan greppa..hur ska jag kunna det?

Jag förstår bara inte varför människor inte själva söker information när media inte får uttala sig.

Jag älskar Sverige och Europa och jag vill att våra barn också ska få uppleva den "goda världen"..som jag växt upp i...iaf till viss del..med relativt fria gränser och ett mentalitet av välvilja utan personliga vinst-intressen.Så har iaf jag uppfattat Sverige när jag växte upp.

Men.. det är för stort det här...Jag måste jobba osv.Det låter kryptiskt men jag lämnar det såhär. Jag hoppas på det bästa för alla. Att människor agerar utifrån sig själva och vad som känns rätt för dem.

Jag har iaf sagt min åsikt och inte bara varit tyst.

Man ska hålla sig till att läsa fakta. inte konspirationer. Medical Times,bolags- redovisnigar,aktiers utveckling,länders relationer..bilda sig en EGEN uppfattning om situationen. Punkt.INGET mer från mig om detta nu.



Många Kramar fina du ( och till söta Villiam såklart)

mia

Jag vill också skydda mitt barn, därför har jag vaccinerat honom, mig själv också.

Är man för eller emot vaccinering så går det att finna all möjlig information åt ena eller andra hållet, forskning är dock inte subjektiv åt ena eller andra hållet och konspirationsterorier hör sällan hemma i ämnet forksning.



Jag gillar dig Hannah, det vet du men jag önskar samtidigt att du respekterar att vi är många med olika bakgrund som tycker att vaccinet är bra och inte alls anser att de faror som du letat upp är något som påverkar till att avstå vaccinering.

Kram tjejen, vi hörs.

HannahSthlm

mia: Men det är bara fakta. Läs om läget i världen själv.Vad tycker du om information från nyheter och vårdecentraler om vaccinet? Alla avtal,sekretess och att läkare & journalister riskerar sparken om de uttalar sig vidare? Är det kul?

Demokrati eller diktatur?

Jag har själv varit i kontakt med sjukhus o vårdcentraler. Det är inger jag antar,utan de kan inte säga något pga. sekretess?!



Jag vill bara väl såklart,annars skulle jag aldrig skrivit om detta, men jag orkar inte mer med det här.Det verkar som att vissa inte vill se? Det finns ju bolagsrapporter om alla läkemedelsföretag etc. som jag skrivit ovan.

Det är sjukt trassligt allt!



Kram gumman! Jag kommer inte svara på fler kommentarer heller om det här. Det här var den SISTA! Hälsa lillgubben från oss:)! Vi ses framöver. Love!:)

Ellinor

Jag har verkligen uppskattat att läsa alla dessa informativa texter från dig, du har lagt ner ett sådant enormt arbete på detta som jag själv aldrig skulle ha gjort.

Jag förstår om du inte orkar mer, särskilt inte med tanke på den motström du simmar i.

Men vill i alla falla att du ska veta att det i alla fall finns dem som uppskattat dina ansträngningar otroligt mycket.

Kram

HannahSthlm

Ellinor: Jag skulle ju inte svara mer....men jag har helt lagt ner min forskning nu. Jag kommer inte läsa något mer eller skriva mer om det här av olika anledningar som är privata. Jag har gjort mitt val. Jag vill inte mer. Det går inte.Jag orkar inte.Jag måste helt bara koppla bort och fokusera på jul,mode & inredning!:)Massa Kram!

giulia

Hanna ! jag stöttar dig ! Jag h¨åller med din utikt, jag har inte haft tid att göra reserch själv ! Men det du gjorde var JÄTTE BRA !!! Det är även bra att du har satt lock över det ! För när man väl är inne vill man på något vis inte sluta att få reda på saker men sen vet man inte vad man beger sig in på då dina åsikter ''stör'' andra. Om du får förstår vad jag menar ! men jag håller dig , har samma åsit som dig !!! =)

Ellinor

Jag ser fram emot att fortsätta läsa din blogg, vad än den må handla om. Mode, jul och inredning är alla tre ämnen som ligger mig varmt om hjärtat :D

KRam

Anonym

Men när du skriver som du gör om detta som så många har olika åsikter om så måste du ju också räkna med på att få svar. Och eftersom folk tycker så olika så får du ju räkna med att alla inte tycker som dig då det är ganska så hemska saker du skriver och som är sant för dig men inte får andra. ;)

Vill du inte ha debatt så skriv inte sånna här saker, det borde du väl ha lärt dig efter så många år på nätet??? :)



Allt gott till dig!!!!!