Highlight's Hos HannahSthlm Vecka 20.

Highlight's Hos HannahSthlm!
Ni kommer varje Måndag hitta förra veckans hightlights.
Ur mitt perpektiv. På mitt vis.
Ni hittar Hightlight's Hos HannahSthlm framöver under kategorin Veckans krönika
.
Enjoy!♥



 

 





Något speciellt som hände i ditt liv Vecka 20?
Berätta gärna!

6 kommentarer
Emma says style, love & rock and roll.

Haha vad söt Elliot är som modell!



Vecka 20 fick jag ett erbjudande om ett ruskigt roligt extrajobb (ansvara för en modesida i en lokal tidning) så det var en extra härlig vecka!!

Niklas Eriksson

Här hände det väl inget speciellt under förra veckan tror jag. Annat än att jag satt sprätt på lite pengar (inte lånade)....-igen. Nytt köksbord 20 000 kr & 2 st nya 24 tums dataskärmar 7 000 kr. Så inget mer handlande denna månad :)

Appropå insamlingen, har du nån summa som mål, eller?

Hoppas du vet att jag är beredd att hjälpa till ytterliggare.



Ha en bra kväll Hannah!

/Mvh Niklas

HannahSthlm/Johanna Törnqvist

Emma: haha..jodå..han kanske kan få "ett jobb snart" som han uttryckte det själv! Fast han vill börja nu..gärna i går..inte gå på auditions och vänta och sån't..hmmm;)!Vi får se hur det blir med den saken. Än så länge tycker jag han klarar sig ganska bra med all 1000-tals leksaker han redan har..men i den frågan tycker han och jag lite olika:)!



Åhh så kul med ditt nya extrajobb.

Du måste ju länka sedan om /när någon artikel finns på nätet..om lokaltidningen finns även som internetupplaga? Vore kuligt att läsa,såklart:)



Kram!



Niklas: Oooopss..men det är ju iallafall saker "som känns bra att lägga pengar på"..ellerhur?

Möbler och datorer/skärmar/högtalare och dyl.känns liksom aldrig som man "slänger pengarna i sjön". (Som..åtminstone en del tjejer jagkänner när man öppnar garderoben och inser att man har kläder för en hiskelig summa som man aldrig använt..det är bortkastat;) Jag ska försöka få ut lite saker på bloggen eller Tradera till försäljning nästa vecka för att jag kan inte flytta med allt..massor av kläder ska bort..ett stooort projekt. Fårse när jag får tid att ta tag i det bara!



Jodå! Jag har satt 3000 som minimumgräns för min insamling! Kan bli svårt att klara men jag ger mig inte;) Man ska sikta mot stjärnorna du vet osv...supergullig du är som ev. vill bidraga ytterligare!:D



Ha en fin kväll du med nu!

Sandra

Jodå! jaa, okej jag förstår :) ibland råkar man göra lite hastiga köp , som man kanske ångrar ;)



Godnatt!

Ellinor

Ang. förskolans dag så fanns det faktiskt även på min tid, vilken är närmare 20 år tillbaka i tiden :P

För övrigt har det varit en ganska innehållsrik vecka som gått. Jag kommer knappt ihåg vad jag gjort men det kan bero på att det varit långa dagar, men med många nya kontakter som knutits och x antal upplevelser rikare.

Hoppas nu att du får en lika bra v.21

Kram

Niklas Eriksson

3 000 kr ? Ok får se vad jag kan bistå med då.



/Mvh Niklas