Kanske borde vi se något mer än Karon,Kamala och Patong?


Det är ganska roligt när man jämför vad kompisar utan barn gjort på sina utlnsresor vs vad kompisar me barn sysslat med  på sina resor.

Har man riktigt små barn är man för det mesta bara nöjd med att barnet i fråga är är frisk och att man an få äta middag ute på en restaurang utan att barnet  gallskriker alt. river ner halva stället.

Nu börjar ju mina små juveler bli lite större och att äta ute är piece of cake, shoppingurer i lagom doser går också toppen ,ingen välling att tänka på eller snuttefilt eller napp. Frappinos på Strbucks passar dem utmärkt!:)

En mamma med en fyraåring och en tvåårng hyr en studio vid oss (lite Melrose Place stuk på området här med gemensam pool i mitten)och jag tror inte tvååringen varit ute sedan första dagen. Sjövild! Jag är INTE AVIS!

Visst blir jag ganska matt av att ha KOLL på mina killar hela tiden,för det har jag. Jag vakar som en hök när de badar och är ute i trädgården,men dom försvinner iallafall inte och dom lyssnar..oftast..och rymmer inte..haha!

Jag är absolut mer en BARNMAMMA än en BABYMAMMA..hänger ni med?
Barn är hundra gånger roligare än bebisar.

Rebecca kommer på Lördag. Även Philip verkar komma hit. Ska bli grymt kul!
Vi måste ju självklart hitta på lite utflykter. Blir kuligare om vi är flera och enklare!
Med SMÅ BARN kommer man undan med att inte göra så mycket mer än att just RESA till ett annat land.
Med lite större barn förväntas man iallafall göra NÅGOT mer än att shoppa och bada under en månad utomlands.
Visst går killarna i skolan 8-15 varje vardag men Phi Phi, James Bond Island och en elefantsafari vill jag absolut hinna med!
Någt av det..kanske..iallafall? ;)

Vi får se hur det går...fortsättningen följer♥
6 kommentarer
Ellinor

Det lustiga när man är iväg på en längre semester är att man vet att man har all tid i världen att göra alla de där sakerna man ville innan man åkte. Sedan inser man dock hur fort tiden går (antar att det kallas att slappna av och njuta av semestern) och man har inte gjort något! Dock ska man inte stressa, det är ju fortfarande semester, eller hur ;)

Hoppas i alla fall att ni kommer iväg på något roligt. Blir ju trevligt nu när ni får ner era vänner.

Kram på dig

Rebecca

Vill bara säga att du har en JÄTTE fin blogg!:D

Emma says style, love & rock and roll.

Förstår att det är lättare när killarna är lite äldre - även om du måste ha uppsikt. Skulle inte vilja resa med små barn :/

Kajsa

Så kul att föja med och se vad som händer där borta :)

Robin ^^

åk till james bond island, det är sjukt fint där :O och du kan ta kort på "the famous james bond rock" som är med i en james bond film :)

Anna-Lena

Förstår att det är skönt att barnen klarar sig lite mer själva nu. Elefantsafari tycker jag låter spännande:)