Allt bra..eller?

Långt inlägg! Hoppas någon vill ta en minut och läsa!:)

Jag brukar verkligen inte haka upp mig på småsaker men jag känner faktiskt att jag blir  liite rriterad på dom som kommenterar "bara för att kommentera" på olika bloggar.
Har jag en tävling där tävlingsuppgiften är att kommentera så kan man självklart skriva vad som faller en in i den kommentaren.Det kan stå "Hej "eller "Vill Vara Med" osv.
I andra inlägg så tycker jag att man ska kommentera med en egen åsikt  om det som står i texten eller visas på bilden.

Visst har vi alla bråttom ibland  och hinner inte sitta fastklistade vid datorskärmen och läsa och läsa..och läsa..men ..tänk dig själv att du mår dåligt, är sjuk och har skrivit ett inlägg om det.
Inte är det då såå kuligt att få tio kommentarer i stil med: "Allt bra med dig idag?"
Man kan ju även göra en jämförelse med sms.
Om jag får ett text-medd. från en kompis som skriver att hon mår dåligt ,hostar och fräser..inte
svarar jag då tillbaka: "Allt bra med dig idag?"

Bort med meningslösa kommentarer och fram för  fler kommentarer med innehåll.

Jag kommenterar oftast de bloggar jag läser.
 Jag sitter inte och surfar runt utan att lämna avsändrare.
Jag tycker absolut att alla bloggar borde få fler kommentarer.
Snälla alla raringar, fortsätt kommentera men läs inlägget också ,kika på rubriken och bilderna.. innan ni kommenterar .

Hannah får lite krupp på spammare..haha!

Jag tycker ändå att NI mina läsare är superbra på att kommentera.

Det här var inte riktat till någon av er utan mer generellt i bloggvärlden.

Ibland kan det visst vara trevligt att få kommentarer i stil med " hur man har det "men vissa sätter i dessa korta kommentarer i system. Skriver i stort sätt  "godmorgon", "god natt", "trevlig helg" och "allt bra med dig idag".
Dessa kommentarer vandrar sedan runt hos "alla".
Jag ska erkänna att tom. moi ibland kan önska någon godmorgon lr godnatt,men det är inget jag har satt i system.
Det är inget jag "spammar" över andra bloggar.Varje dag.
Är det någon jag "känner mer privat "kan jag fråga hur han/hon mår och jag blir även glad när den personen gör det,ni hajar poängen va?
Jag föröker verkligen att läsa precis alla inägg som jag kommenterar så jag vad vad det är som jag kommenterar om .

Någon som har någon annan åsikt om detta fenomen?

Psst! Jag sover just nu över liten rosa  laptop så jag måste kasta mig in bed...
Tävlig och vinnare kommer imorgon,glöm ej att kika In! Lovar! Imorgon BLIR det en kul dag!

Update: Visst kan man kommentera kort men personligt ,man behöver ju inte skriva en roman varje gång man kommenterar hos någon...och visst förstår jag att den enda vägen för vissa bloggar att få trafik är att kommentera! Men..speciellt till er med NYA bloggar vill jag uppmana att "kommentera smart".
Kvalitet framför kvantitet..
Ingen (nästan)är intresserad av kommentarer på sin blogg där man gör reklam för sina tävlingar eller skriver "kolla in min blogg" eller "Ha en bra kväll"...
30 kommentarer
Sessan

Jo, jag har faktiskt hajat till över detta fenomen vid några tillfällen. T ex om en bloggare skrivit om något verkligen jättetragiskt och hemskt och så står det kommentarsfältet något spam av typen " Hejsan svejsan,kolla in den här sajten (typ gratisbio eller whatever för menlöst i sammanhanget)" och så en bloggadress under. Jag har faktisk undrat hur det känns att vara bloggare då. Jag tycker det är jätteviktigt att kommentaren åtminstone OCKSÅ är personlig, även om man delvis vill driva trafik till sin egen blogg. Helt ego ska man väl inte vara :-)

queenpeach

Hej! Hoppas du har en bra helg. Håller helt klart med dig i detta inlägg! Här kommer lite svar till dig: Bangkok-Phuket kan man flyga på 1h 15 min eller åka buss/tåg på ca 12/14 timmar. (Buss är lite snabbare.)Se till att komma hit och hälsa på ;) När man anländer till Thailand får man 30 dagars visum vill man förlänga det efter 30 dagar får man 15 dagar till (nya regler sen dec). Vet man att man ska stanna längre än 30 dagar är det bättre att gå till thai ambassade på Floragatan i Sthlm och ansöka om 60 dagar på en gång.Tror det kostar runt 400kr. Vill man sedan förlänga den tiden får man 30 dagar till. Hoppas du fick svar på det du ville veta :) Kram till dig!

Solli

Håller med! Ibland har jag skrivit om ngt hemsk och då fick jag en superglad kommentar som "hah,ha, vad kul" o då förstår jag att läsaren bara är ute efter att lämna "spår". Trist!



Angelique

Känner igen det där.. brukar sällan svara dock utan bara låta dom vara. Och som svar på din kommentar, ja dom ska bli intressanta att se om man kan gå i ;) Får träna hemma först, haha!

jessica

Jag håller verkligen med!

Kommentarer som är till bara för att de vill synas,

och det är verkligen sjukt om de inte ens läser inlägget de ska kommentera.

Även folk som gör reklam med deras värvningslänkar gör mig irriterade, ibland kan de ju till och med skrivas när någon har skrivit om någon som avlidit. Det är så respektlöst..

Ellinor

Jag håller helt och fullt med dig. Så fort ett inlägg handlar om t.ex. några nya inköp, dagens outfit eller liknande så svämmar kommentarerna över. De är alla i stil med "snyggt", "fin" osv. Men då det kommer lägre inlägg, likt detta t.ex. Inlägg som kräver att läsaren faktiskt läser, då uteblir ofta kommentarerna eller så blir det som du säger ett massutskick i form av en helt vardaglig hälsningsfras. Har man ändå klickat sig fram till kommentarfältet, då kan man väl anstränga sig lite. Det tar bara några sekunder extra.

Hoppas nu att du får en fin söndag.

Kram

PS! Klurade ut det där med URL:n precis efter jag skrivit kommentaren här :P

Linda

Godmorgon!

Linda

Ha ha...nä, jag bara skoja. I förrgår när jag gick in på bloggen såg jag tre nya kommentarer och blev skitglad. Det visade sig sen att kommentarerna var typ "jag har tävli ng på min blogg, kika in! " Inte så kul. Jag kommer gå in och radera alla sådana kommentarer som faktiskt är spam. Dock tycker jag det är helt okej med kortare hälsningar, det är bara kul att se vilka som varit inne, även om de bara skriver "snyggt!". Kramar, kramar.

Caroline

Jag håller med dig helt fullt! Man märker snabbt vilka som läst och vilka som bara vill lämna en kommentar snabbt för att få en länk till sin egen blogg. Men det som irriterar mig mest är alla reklaminlägg :( Det känns som att det bara ökar och ökar!



Hoppas du får en skön söndag!

Eliana

Håller med. Samtidigt så tycker jag att man lite grann måste vara kritisk till uppbyggnaden av den här sidan (blogg.se alltså) då det faktiskt inte finns något annat sätt att sprida sin sida än via kommentarer. När man startar en ny blogg finns det ingen chans för folk att hitta den om man inte kommenterar på stora eller halvstora bloggar. Det borde finnas någon form av förteckning över de bloggar som ligger här. Att lista de mest lästa och de mest uppdaterade hjälper föga.

Jag kommenterar visserligen bara där jag känner att jag har någonting att skriva i ämnet i inlägget - men ibland letar jag verkligen efter sådana.

Niklas Eriksson

Jag håller med dig helt & fullt Hannah. Vissa kommentater verkar bara vara ett sätt att få sin bloggs adress spridd. Denna typ av kommentater har jag sett på nästan alla bloggar. Sen man får hoppas att mina kommentater åtminstone är "godkända".



/Mvh Niklas

Dilek Isabelle

helt rätt! hahah! du skrev precis det jag tänker på varje gång man får ett sånt kommentar! haha kram på dig..

sandra

Ha ha du har så rätt. Nån gång skrev jag ett inlägg på hur jobbigt allt var och ja ett depp inlägg. Då får jag kommentaren Hoppas din dag varit jätte rolig med massa skratt bla bla och kom o läs min blogg. Men hallåå jag skrev ju nyss hur dagen hade varit apkass. ja ja många som skriver kommentarer fiskar bara efter fler besökare tror jag.

spiderchick

Argh!! jag känner igen det där... skrev också ett inlägg om det för inte så länge sedan. jag tycker att den urlöjliga frasen "fin blogg" är rent SPAM! Jag vägrar gå in på sådana bloggar i ren protest.

Johanna - SHOEBOX

Jag stör mig på samma sak! Det kan väl inte vara så svårt att i alla fall skumma igenom inlägget man kommenterar? Då skriver man kanske något vettigt i alla fall...



Vad dåligt att Chicy skickade fel vara, det ger dem ju inte speciellt bra rykte då...

Emma

Du har så rätt Hanna. Jag har äntligen kommit på hur man tar bort kommentarer så det är skönt. Ingen mer reklam!

Emma

Har också skrivet ett inlägg om sådana där som bara kommenterar utan att ha läst inlägget ens...

Sedan finns det dem som skriver en kommentar till mig ibland där dem har kopierat sin blogg adress 10 gånger och det är allt som står i kommentaren.. :S



ronja

jag håller med. Det är ganska tråkigt att offra en lång tid och skriva någonting och sedan läser typ ingen det, utan bara skriver typ kika in på min blogg.

Sassy

Jag håller med dig! Det är störande när det är så uppenbart att personen som kommenterar inte har läst ett enda ord i texten. Om jag skriver att jag är sjuk blir det lite fånigt när någon skriver "Allt bra med dig?". Eller om jag skriver att jag har på mig en klänning från H&M och någon undrar var jag har köpt klänningen...



kram

Katinka

Ja, jag håller då verkligen med dig. Jag försöker alltid skriva något personligt och för texten relevant kommentar, men kan visst ibland bli kort och opersonlig. Men det händer endast någon gång och jag vill absolut inte sätta det i system.

Sedan tycker jag också att det är skittråkigt med folk som kommenterar i min blogg med att bara säga något om det som hon skrivit och jag kommenterat i hennes blogg.

Det visar ju också uppenbarligen att personen ifråga skiter totalt i att läsa texten!

Med det sagt: ha en bra fortsatt dag! Haha...

Erika

Jag håller med dig jag också. Det är alltid trevligare om personen som kommenterar har ägnat lite tid åt inlägget också.

Jag tar mig alltid tid till att kika in och läsa hos dem som kommenterar hos mig. Det är roligt. Men så har jag aldrig varit speciellt intresserad av statistiken. Jag är fullt nöjd med att vara en minibloggare =)

Marika

Måste hålla med dig helt, hatar även dom so maldrig läser ens blogg utan bara frågar en massa sake, fast man kanske redan har skrivit svaret på de i själv inlägget. Riktigt irriterande, hoppas folk lär sig att iaf snabbläsa sig igenom lite, så de inte kommer upp en massa onödigt..

Jenny W

Bra skrivet Hannah! Jag håller verkligen med, det är otroligt irriterande med folk som bara skriver "På min blogg kan man nu..." eller liknande. Oftast brukar dock deras bloggar vara lika innehållslösa som de kommentarer de lämnar, så det straffar väl sig i slutändan ändå... Kram/Jenny

Frida

Vilket bra inlägg, håller med dig till fullo! Det roliga med kommentarer är just att folk läst det man skrivit och bryr sig om att skriva en egen reflektion, det skapar kontakt med andra gulliga bloggare.



Dessa spam-kommentarer syftar ju bara till att få fler besök på egna bloggen (som ofta är helt innehållslös). Varför kan man fråga sig, de lär ju knappast få läsare som kommer tillbaka...



Själv försöker jag skriva personliga kommentarer, ibland kortare, men aldrig något meningslöst, då struntar jag hellre i det och kommenterar på ett inlägg där jag känner att jag har något att säga/skriva! Kram /Frida

Frida

Vilket bra inlägg, håller med dig till fullo! Det roliga med kommentarer är just att folk läst det man skrivit och bryr sig om att skriva en egen reflektion, det skapar kontakt med andra gulliga bloggare.



Dessa spam-kommentarer syftar ju bara till att få fler besök på egna bloggen (som ofta är helt innehållslös). Varför kan man fråga sig, de lär ju knappast få läsare som kommer tillbaka...



Själv försöker jag skriva personliga kommentarer, ibland kortare, men aldrig något meningslöst, då struntar jag hellre i det och kommenterar på ett inlägg där jag känner att jag har något att säga/skriva! Kram /Frida

mini

så där ja, bra skrivet! jag kan inte mer än hålla med dig! dessa meningslösa kommentarer blir bara fler och fler. för ett tag sen bloggade jag om en dålig dag, ingenting var bra och jag kände mig alldeles tom då skriver en klant hej! hoppas du har en bra dag! bara för trafik till sin blogg men jag plockar bort dem och det skulle aldrig falla mig in och klicka på den bloggen! skärpning folk!

GooseCanada

If <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/">Canada Goose</a>, you are wondering what to wear with a <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/">Canada goose jacket</a>, look no further, because <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/">Canada Goose Parka</a> can carry almost <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/">Canada Goose Coats</a> in your wardrobe. One of <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/canada-goose-chilliwack-parka-c-65.html">Canada Goose Chilliwack Parka</a> the best <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/">Canada Goose Sale</a>, the cold weather boots. Beware of this area of the cold weather, designer <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/canada-goose-expedition-parka-c-66.html">Canada Goose Expedition Parka</a>. Cold weather <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/canada-goose-snow-mantra-parka-c-67.html">Canada Goose Snow Mantra Parka</a> are traditionally worn to more cold weather. Such cold weather <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/canada-goose-womens-expedition-c-68.html">Canada Goose Women's Expedition</a> designer are often popular with <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/women-canada-goose-jackets-c-72.html">Women Canada Goose Jackets</a> support. <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/canada-goose-solaris-parka-c-74.html">Canada Goose Solaris Parka</a> They are made of different materials such as <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/canada-goose-yorkville-parka-c-69.html">Canada Goose Yorkville Parka</a> or wool, because your <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/canada-goose-trillium-parka-c-70.html">Canada Goose Trillium Parka</a> warm during the cold seasons. You can wear <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/canada-goose-youth-parka-c-71.html">Canada Goose Youth Parka</a> with jeans or skirts with a pair of <a href="http://www.canada-goosejacket.ca/canada-goose-youth-parka-c-71.html">Canada Goose Youth Parka</a> tights to keep your feet warm even in vogue.

<p><a>As stars favor, recently it also proceed onto the screen. Exposures in much more and much more magazines, </a><a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/">Canada goose jackets </a> distribute all much more compared to world. Supplied that it employed to skiing, some ski also rental <a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/">Canada Goose Parka </a> for people nowadays all much more compared to world. It has&nbsp;different sizes&nbsp;and colors for males and women,&nbsp;<a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/">Canada Goose Canada </a>&nbsp;selling all much more compared to world. In some European countries, more youthful also go with on it for riding. <a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/">Canada Goose Coats </a> With trendy design, they are able to show their character everywhere, imitate stars who hold <a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/">Canada Goose Sale </a> within their shoulders, <a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/">Canada Goose Jakke </a> develop to be the synonym of masculinity. <a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/canada-goose-mens-parka-c-65.html">Canada Goose Mens Parka </a> <a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/canada-goose-mens-parka-canada-goose-expedition-parka-c-65_68.html">Canada Goose Expedition Parka </a> <a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/canada-goose-mens-parka-canada-goose-yorkville-parka-c-65_69.html">Canada Goose Yorkville Parka </a> <a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/canada-goose-mens-parka-canada-goose-snow-mantra-parka-c-65_70.html">Canada Goose Snow Mantra Parka </a> <a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/canada-goose-womens-parka-c-66.html">Canada Goose Womens Parka </a> <a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/canada-goose-womens-parka-canada-goose-womens-expedition-c-65_66_71.html">Canada Goose Womens Expedition </a> <a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/canada-goose-womens-parka-canada-goose-chilliwack-parka-c-65_66_72.html">Canada Goose Chilliwack Parka </a> <a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/canada-goose-womens-parka-canada-goose-solaris-parka-c-65_66_73.html">Canada Goose Solaris Parka </a> <a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/canada-goose-womens-parka-canada-goose-trillium-parka-c-65_66_74.html">Canada Goose Trillium Parka </a> <a href="http://www.canadagoosejacketcanada.net/canada-goose-gloves-c-67.html">Canada Goose Gloves </a> </p>



moncler jacket

During the 1980s <a href="http://www.monclerjacketsuk1.com/" >Moncler Jacket</a> began after a fashion to go <a href="http://www.monclerjacketsuk1.com/" >Moncler Jackets UK</a> with people who wear their <a

Canada Goose Montebello CG55

Thank you for taking the time to publish this information very useful!I’m still waiting for some interesting thoughts from your side in your next post thanks These articles written too great,they rich contents ma le scarpe non ti donano. meglio dei sandali con stringe più sottili e caviglia libera Perfect! and data accurately.they are help to me.I expect to see your new share.