La La Land BY Demi Lavato...Opppss...Lovato... var det ...Sorry!



Det är många dokusåpor på TV just nu.
Tyvärr är inte jag en dokusåpa. Orättvist!

Så här kan ett telefonsamtal från mitt riktiga liv gestalta sig:

Släkting:Har du lagt de där dumheterna om att valrossar har tagit sig in i din mobil bakom dig nu?
Jag: Jag har väl aldrig aldrig sagt att valrossar skulle ha något med min mobil att göra...
Släkting:Vad bra!
Jag:Jag tror att just valrossar har annat att göra...
Släkting: Ja! Verkligen!
Jag:Ja! Vad bra att vi har samma åsikt om valrossar, i alla fall.Är det vattenjympa på Sturebadet i dag eller vad står på schemat?
Släkting:Vet du vad! Jag är så besviken på arrangören av vinprovningen till Provence i vår. Ena dagen säger den där okompetenta säljaren med utländskt påbrå att den ska bli av men nu vet han inte.Inte ett klart besked! Förstår han inte vad det innebär? Platserna till Nice börjar ta slut också.Ska jag boka upp mig på båda resorna har han tänkt sig? Annars slutar det väl med att jag inte kan åka på någon utlandsresa alls i Mars. Jag känner mig så besviken. Jag ska hoppa över Sturebadet i dag och gå på fotvård.
Vad gör du då lilla vän?

Jag: Jaaa..Jag..Men vad sa du egentligen? Var säljaren på resebyrån okompetent för att han hade en utländsk dialekt? Vad har dialekten med inställd vinprovning att göra? Äsch..Glöm det..det var iiiinget...LOVAR...Ja vad gör jag?Jag har just gått en timme i snöstorm för att se vad en hemlös i tio minusgrader kan ha mest nytta av. Det ÄR INTE en mascara!!Ny lärdom!!Fryser som en pingvin! Jobbat lite med bilder.. Kommer inte in på min mail..Sorterar kläder jag inte vill ha som jag kan ge bort till hemlösa.
Vi ska ge julklappar till hemlösa. Det har jag nog inte sagt va?Du vet...Det är ju snö ute! Det kanske kommer ännu mer?Eller..det är ju redan snöstorm..iskallt..Jobbigt utan ett hem då!Och allt.

Släkting:Juklappar till hemlösa? Nu ska du ha klart för dig att om slösar dina pengar på det sättet så kommer inte jag att stå för notan om du ska ha en ny nyårsklänning. Bara så du vet.Någon måtta får det vara!

Jag:Ja! Precis! Någon måtta får det allt vara!Jag tror inte ens jag behöver någon nyårsklänning.Så bekymra dig inte om det du! 
Ojsan..Nu tror jag visst det flög in ett ufo på linjen...jag menar..en snöstorm...Måste lägga på...Heejdå!

Även om man ÄLSKAR sin släkt, familj och sina vänner så har man inte AUTOMATISKT samma åsikter!Verkligen inte!GLÖM EJ DET!
Sluta inte att älska din familj ändå! Även OM ni har olika värderingar. Prata om det!Försök!
Alla människor har bra sidor! Man måste bara SE dem!
2 kommentarer
Bella

Den låten är bra :)

Ellinor

Klart att vi alla har olika tankar och värderingar. Ingenting kan heller sägas vara rätt eller fel, men man får lov att acceptera att vi alla är olika.



Ni är så fina ni i alla fall!



Kram