A Thanx of Monday To Avril...(och TEAM SWEDEN)

 

Nu ska jag lära mig Isländska och damma av mina franska ordböcker...




Men..I DAG måndag den 14 December 2012 2009 ÄR SVERIGE BÄST!
Mitt inköp av boken" Isländska är ett tufft språk men alla KAN lära sig det" kanske bör skjutas upp någon dag för observation?

Tack Team Sweden!
12 points...

XoXo♥
3 kommentarer
Anonym

din blogg var bättre förut. det är bara massa youtube klipp hela tiden känns det som, inte kul.



som när efterfesten blir en tråkig youtube fest. trist!!

mer som förut, egna foton är alltid roligare, och om dig!

inte om youtubeklipp..

HannahSthlm

anonym: Allt är tyvärr inte särskilt kul för alla just nu. Många springer runt och letar perfekta julklappar,många andra undrar om dessa julklappar kanske kan bytas ut mot medmänsklighet just år 2009?

Man måste följa sitt hjärta...alltid!

I bland kanske inte allt är vad det ser ut att vara vid en enkel anblick? Jag kan LOVA dig att jag i normala fall INTE är den som spelar you tube-klipp,inte här och inte på efterfester. Men i bland får man anpassa sig efter deltagarna på festen...i bland kan man inte gå på fest alls.Att lyssna på musik och texter kan i vissa fall vara en räddning för många.Om jag gjorde text och musik som tex. Avril Lavigne så skulle jag tycka det var waist om ingen lyssnade, när jag hade något viktigt att uppmärksamma! Du kommer förstå..tyvärr kan jag inte svara dig bättre som situationen ser ut just nu.

Lev inte ditt liv i en såpbubbla bara.

Jag vill blogga som förr. Kanske kan det snart bli möjligt? Vem vet? Det sista som lämnar en människa är hoppet..sägs det;)



Kramar till dig!

Ellinor

Avril Lavigne är en underbar liten sångfågel. För några år sedan lyssnade jag mycket till hennes musik och de väcker alltid starka minnen.



Gällande isländska så är det inte direkt min starka sida, men franskan förstår jag mig i alla fall på ;)



Kram