The Small Things in Life...


Söt klubba jag fick idag va?♥

Sorry Sorry Sorry!
Jag har haft världens stressigaste fredag men samtidigt en mycket bra fredag.
Tyvärr har allt jag hade planerat för bloggen idag icke alls hunnits med.

Nu är jag dock hemma och tänkte spendera kvällen framför en av mina rosa laptops.
Ljus är tända och Loka Smultron är huvuddrycken för aftonen.
Har en intervju som ska in med mig och William för en nystartad barnsite.
Ni får länk och så sedan såklart när den är publicerad!
Pressvisningsbilder att ladda in har jag också.
Tävlingar och vinnare att presentera och vinster att paketera och adressera.
Min cyber-to-doo-lista kan göras superlååång!

Är så glad att jag nöjde mig med Foam och en enkel Latte ikväll.
Hade en trevlig stund med A som skulle vidare till Sturehof.

Tack för klubban! The Small Things in life...and so on.....

Kände mig så VUXEN när jag åkte HEM klockan 20 en FREDAG.
Klubban i handen kanske drog ner vuxenpoängen en snäpp..aja..
Imorgon blir det dock champagne med G !

Dina weekendplaner?♥
21 kommentarer
Eva

Hej! jag har tidigare frågat dig ang den "optimala" foundation och du gav mig tipset att prova Dior Capture Totale. Det är nu dags för mig att införskaffa en ny foundation och igår fick jag möjlighet att bli sminkad med den här foundation från Dior. Jag blev jättenöjd över resultatet men ville höra med dig vad som gör att du väljer denna framför andra med tanke på priset? Upplever du att huden blivit bättre, får du en finare lyster än med andra foundations? Är den med andra ord värd sitt pris? Ja frågorna är många... :-). Alltid skönt få tips och höra med någon som använt produkten en lite längre tid!

Tack på förhand för all hjälp!

Kram Eva

Jessica

Åh tack så mycket! Är gärna med och tävlar i din nya torsdags tävling också! =)



Kram! /Jessica

mini

myskväll med min lille vän ikväll, imorgon kräftskiva och på sönda nickelodeon dagen :) kram på er fina! mini

HannahSthlm

Eva: Den från Dior jag tipsade dig om, Dior Capture Totale,är den absolut bästa foundation jag använt!

Den liksom vårdar huden samtidigt som den håller makeupen bra hela dagen.Lagom täckande enligt mig! Den innehåller serum också,därav det högre priset än en del andra Dior-foundations.

Jag tycker det är väl investerade pengar eftersom den är dryg och håller minst 6 månader.

Min är nästan slut och jag vet inte hur det ska gå..haha..MÅSTE ju ha en ny snarast. Är beroende;)!

Om du hittat en bra nyans och du tyckte resultatet med Capture Totale blev bra på dig (passade din hudtyp etc.)så tycker jag du ska slå till!

Nu till hösten och vintern när man kan bli torr är det bra med en foundation som inte är för uttorkande.Trots att C T innehåller serum så blir jag nästan aldrig blank. Dior Pure Light tex. blir jag mycket glansigare av,men den är också bra. Dock mkt mindre täckande!

Rek. dig att investera i ett finkornigt lös-puder också att fixera med. Håkansson har en bra liten burk och annars är I.d's Mineral Veil kanonbra.

Täpper inte till porer,lägger sig inte i lager och låter huden andas!



Fråga på bara om det är något mer..:)



Lycka till med foundationvalet!!

delinda

haha jag kunde inte heller sussa =) hur har du det mån? kraaam

Anonym

Tack snälla du för ditt svar! Nu känner jag mig trygg att prova på den här foundation, kosta vad det kosta vill! Jag brukar säga att ibland måste man köpa sig glad! Kanske en dålig ursäkt men för min del brukar det hjälpa! :-).

Kram Eva

Eva

Fortfarande kvar vid datorn så här en fredag kväll...;.) När jag ändå är i farten kan jag lika väl passa på att fråga om du har tips på mascara också? ;-) Letar efter en mascara som sitter bra, många vill gärna fälla/färga av sig då mina ögonlock tenderar att vara lite oljiga. Gillar riktigt svart mascara som ger längd och volym, en av mina favoriter är Helena Rubensteins "leopardmascara"(den med fläckar) men du kanske har något annat strålande tips att ge mig? :-). En annan fråga är vilket rouge du föredrar, puder eller cremerouge?

Du rekommenderade några olika löspuder i ditt inlägg ovan som kan vara bra att använda till Diors Foundation. När jag blev sminkad med Diors foundation använde de Diors löspuder i samma serie, Captule Totale, vilket skulle ge mkt glow. Har du provat den eller tror du att andra löspuder är fullt så bra?

Oj oj det sprutar visst ut frågar så här på fredagsnatten! ;-) Hoppas du orkar ta del av allt och inte somnar på kuppen! ;-)

Kram igen

HannahSthlm/Johanna Törnqvist

Eva:

Helloj igen!

Slet mig från rosa laptopen en stund i natt så jag såg din kommentar först nu!Sorry!



Jag tycker att H R Feline Blacks (leopardhylsan som du använder)faktiskt ÄR den bästa mascaran om man bara ska ha EN mascara i sin ägo.

Med den KAN jag göra en hel makeup utan att ha en "resevmascara" för separering av fransarna

Jag brukar ibland kompletera med L'extreme från Lancome EFTER Feline Blacks för att separera fransarna.Men bara ibland!

L'extreme använder jag MER tillsammans med Hypnose eller High Impact isf.

Hypnose från Lancome är också bra men inte i stil med H R Feline Blacks.Tycker H R Feline Blacks (leopardhylsan) ger ett väldigt bra och hållbart resultat om man målar flera lager innan den hunnit torka,då kan man ju forma fransarna jättefint! Många gillar Dior Show men jag tycker borsen är för klumpig och så tål jag inte den:(

High Impact från Clinique är också en bra mascara för fylliga fransar!



Angående rouge så använder jag just nu ett cremerouge från Max Factor.

Prisvärt och BRA. Det heter Max Factor Miracle Touche Creamy Blush. Jag har alla nyanser men nu använder jag nr 03 som heter SOFT COPPER.



Dior's puder brukar vara bta! Jag vet inte vilket av löspudren jag har från Dior men det är finkorningt och löspuder. Jag har använt det i flera år. Dock så TROR jag både Håkansson och id.s mineral veil ÄR billigare.Men om det inte är jättestor prisdifferens så satsa på Dior C T-pudret du prövade! Du kan ju kika runt innan du slår till på pudret lite mer kanske?

Men en bra foundation och ett bra puder är väl värda investeringar i sig själv!

Rouge tycker jag dock inte man ska slänga ut en förmögenhet på.

Bättre att ha fler billiga att mixa med i olika nyanser.

Och jaaa..jag föredrar nog cremerouge framför puderrouge!Ser naturligare ut när man har valigt puder också,tycker jag!:)



Berätta vad du slog till på sedan!:)



Kramar.

HannahSthlm/Johanna Törnqvist

Eva: .....edit:

Och NEJ jag personligen har faktiskt inte testat Dior Capture Totale löspuder.

Det löspuder från Dior som jag använde heter DIOR SKIN POUDRE LIBRE LOOSE POWDER no 001.

Det är BRA!!

Men tex. Mineral veil från i.d är renare.



Ett "all-round puder" ska egentligen inte ge glow tycker jag utan det ska ju isf ett rouge eller en higlighter göra. Jag tycker du ska satsa på ett matt trensparent löspuder som funkar att fixera makeupen både till vardag och fest med.

Glow tycker jag mest är för party och vill min glänsa lite extra på en fest så kan man ju köpa tex. ett bonzingpowder eller rouge med lite glow i att använda då.Någon lite billagare produkt om det inte är en produkt som kommer användas daligen.

I sminkväg fyndar nämligen jag personligen mycket billiga nagellack,lipglss och rouge och lägger de större slantarna på bra facemist,foundation,concealerpenna och mascara!



Till vardags kan ibland glow-produkter bli för mycket. Men OM du tyckte det blev bra och naturligt så kanske det där Dior C T-pudret med lite glow ÄNDÅ är ngt för dig? Svårt för mig att säga 100% eftersom jag ju inte SETT resultatet.



Hoppas du fått något användbart tips i allafall!;)



Kramar igen & Trevlig Lördag.

Amanda

Vilken söt klubba! ^^



Och tack för kommentaren. Det du skrev är så sant! Man behöver lite egen tid också. Gärna ifrån hemmet. ut och få lite frisk luft, gå och träna eller bara vara med vänner är guld värt! Jag får ju inte den där egan tiden så ofta men man får njuta av dom tillfällen som ges.



Hoppas du får en fin lördag och helg!

Kram

Modesty



Får jag också tipsa Ewa? Om man vill ha glow kan man borsta på någon I.D radiance, de ger huden lyster utan att man ser ut som en discokula, men samtidigt kan man variera sig mer med denna typ av produkt, eftersom man inte måste lägga den över sitt vanliga puder, utan kan vara så där matt och lysterfri ibland!



Jag brukar borsta radiancer i hela ansiktet, bara i mitten av ansiktet eller på kinderna, beroende på humör. De funkar också att lägga på ögonskuggan för en fin lyster!



Fint med lite sminkprat på bloggen för övrigt, var länge sedan ;-)

Kathes mode och skonhet hos Amelia

Ha en fin helg!!

Kajsa

Låter bra!



Kan du inte maila din inbjudan så jag får se vad det ÄR vi ska på? Kan ju vara bra att ha en aaaning innan man kommer dit...haha :-)



Ha en trevlig champagnkväll, jag tänkte flyta bort i ett vitvinsrus lite senare ikväll här hemma... NEEEJ DÅ! Bara ett litet glas :)

KRAM

Elin - Ett hus till oss

Det låter som n perfekt fredagskväll tycker jag :)



Ha en trevlig helg!

Nina

Härligt med skumpa! Ha en underbar lördag gumman.

Ellinor

Skönt med en lugn hemmakväll emellanåt också. Efter allt ditt stressande de senaste veckorna låter det som om det är precis vad du behöver.

Jag har också en lugn kväll som gräsänkling att se fram emot. Det gör mig dock ingenting då det blir tidig sänggång följt av arbete och kompisdejt under morgondagen.

Kram på dig

Jessica

Åh tack så mycket! Hoppas du får en toppen bra helg! =)

Petra

Mina weekendplaner är träning och picknick med vänner i solskenet :)

Pandora Charms

Pandora Charms help to make good jewelry purchases for the items should have an eye-catching design that reflects an excellent quality of craftsmanship offered by Pandora Australia online store, which is why Pandora Jewelries are a good start for your collection. For assurance, you can even ask the countless number of people who have professed to the excellent attributes of these Pandora Charms Jewellery.

Pandora Beads and Pandora Bracelets have been known to use the best gemstone around making them more attractive to prospective buyers. Perusing over the Pandora Charms and Beads Accessories catalogues, one can distinguish the cutting-edge design utilized for every piece of gold Pandora Charms Jewelry. And while the Pandora Bracelets Jewelries continue to improve the traditional jewelry styles to create fresh designs for its customers, it has likewise maintained a classic accent on every jewelry item available.

Pandora Charms

Pandora Charms help to make good jewelry purchases for the items should have an eye-catching design that reflects an excellent quality of craftsmanship offered by Pandora Australia online store, which is why Pandora Jewelries are a good start for your collection. For assurance, you can even ask the countless number of people who have professed to the excellent attributes of these Pandora Charms Jewellery.

Pandora Beads and Pandora Bracelets have been known to use the best gemstone around making them more attractive to prospective buyers. Perusing over the Pandora Charms and Beads Accessories catalogues, one can distinguish the cutting-edge design utilized for every piece of gold Pandora Charms Jewelry. And while the Pandora Bracelets Jewelries continue to improve the traditional jewelry styles to create fresh designs for its customers, it has likewise maintained a classic accent on every jewelry item available.

BootsUgg

As a world-class brand to the global expansion is imperative. Ugg Boots has planned implementation of their dream of globalization. So you can find the Ugg Boots Canada shop everywhere you can.Worth to say that there are a lots of Ugg Online Shop available that you can have your Ugg Boot so convenient,just order then Ugg Footwear will be send to you. If you want to take your Outlet Ugg Boots ,the Ugg Canada can be the best choice for you. Buy Outlet Ugg Online seem to be a new fashion trend.Worth you try.



You can enjoy the Outlet Ugg with your family that Ugg Sale the Ugg Boots Mens,

Ugg Boots Womens, Ugg Boots Kids,how wonderful it is.What’s more,you can have a wide choice at the Cheap Ugg Boots that Ugg Boots Online available in many difference style,such as the most deluxe Ugg Jimmy Choo, the most famous Ugg Classic Boots, the most classic one Ugg Mini Boots,the Ugg Short Boots,the Ugg Tall Boots ,and the Ugg Ultimate Bind Boots ….No matter what style Ugg Shoes you like you can find it online.Worth to say that now this the best time to buy the Discount Ugg Boots that there are so many Ugg Canada Store supply the Ugg Boots Sale sale in large discount,more items you take,more discount you get.Don’t miss it.

Durant ses 60 ans d'histoire, de la Doudoune Moncler a été constamment amélioré et mis à jour pour aider les athlètes dans leurs missions les plus audacieux Moncler Pas Cher, Moncler Soldes en ligne de sortie sont aussi grandement salué par de nombreux jeunes et anciennes générations. Moncler Doudoune ensemble exclusif d'images présentées est irrésistible ascension vers le succès de l'Allemagne Moncler 2011 plus noble des crêtes de montagne aux sommets de style moderne et sophistiqué. Il va sans dire que la qualité Moncler En Ligne, Moncler Homme, Femme Moncler et ainsi de suite, sans incertitude peut faire confiance. Moncler Polo dans l'histoire ont été faites de différents matériaux. Les matériaux sont faits de cuir et les fourrures étaient suffisants pour préparer les matériaux non-tissés et exotiques tissus naturels et synthétiques. Moncler Veste seront vos réclamations et que vous ne vous décevra pas. Moncler Enfant sont fondées sur la date et du même sexe sont un véritable témoignage de la bête processus chez l'homme. Ceci est très apprécié par tous. Chaque personne a un blanc qui verts Sacs Moncler, quel est le processus et cela est vraiment une sorte de vêtement une marque de personne noble et audacieux. L'accès à ses vêtements seraient introduits à l'ouest, la Moncler Official, tandis que regarder avec des couleurs vives exclusifs et accrocheur comme l'Occident a, il est une poignée à la vision, et cette tendance processus de la manière dont il est à mettre sur votre gilet de la façon de définir votre style.

http://www.uggbootscanada2011.net/